Foutbericht wanneer u probeert het Welkomstscherm of Snelle gebruikerswisseling in te schakelen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 315347 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u in het Configuratiescherm de functie Gebruikersaccounts wilt kiezen om het welkomstscherm of de functie Snel naar andere gebruiker overschakelen in te schakelen, wordt het volgende foutbericht weergegeven:
Clientservice voor Netware heeft het welkomstvenster en Snelle gebruikerswisseling uitgeschakeld. U moet Clientservice voor Netware verwijderen als u deze functies wilt terugzetten.

Oorzaak

Clientservice voor Netware en de Novell-client zijn niet compatibel met het welkomstvenster en de functie Snel naar andere gebruiker overschakelen.

Oplossing

Ga als volgt te werk om dit probleem op te lossen. Opmerking Als u toegang nodig hebt tot een Novell-netwerk en de Clientservice voor Netware of de Novell-client niet kunt missen, kunt u het welkomstvenster of de functie Snel naar andere gebruiker overschakelen van Windows XP niet gebruiken.
 1. Als u de Novell-client gebruikt, ga dan naar de volgende website van Novell voor instructies voor het verwijderen van de service:
  http://support.novell.com
 2. Als u de klassieke weergave van het Configuratiescherm gebruikt, dubbelklikt u op Netwerkverbindingen. Als u de categorieweergave gebruikt, klikt u achtereenvolgens op Netwerk- en Internet-verbindingen en Netwerkverbindingen.
 3. Klik met de rechtermuisknop op de verschillende verbindingen en klik op Eigenschappen.
 4. Selecteer op het tabblad Algemeen van elke LAN-verbinding de optie Clientservice voor Netware en klik op Verwijderen.
 5. Open het tabblad Netwerk van het dialoogvenster Eigenschappen voor Inbelverbinding, selecteer Clientservice voor Netware en klik op Verwijderen.
 6. Start de computer opnieuw op.
 7. Open het Configuratiescherm en dubbelklik op Gebruikersaccounts.
 8. Klik onder Kies een taak op De manier waarop gebruikers zich aan- en afmelden wijzigen.
 9. Selecteer de gewenste opties voor aan- en afmelden: Het welkomstvenster gebruiken of Snel naar andere gebruiker overschakelen.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie Snel naar andere gebruiker overschakelen klikt u op de volgende artikelnummers in de Microsoft Knowledge Base:
294737 Architectuur van Snelle gebruikerswisseling
De niet-Microsoft-producten die in dit artikel worden vermeld, worden vervaardigd door fabrikanten die geheel onafhankelijk zijn van Microsoft. Microsoft verleent dan ook geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of de betrouwbaarheid van deze producten.

Microsoft verstrekt deze contactinformatie om u te helpen bij het aanvragen van technische ondersteuning. Deze contactinformatie kan zonder aankondiging worden gewijzigd. Microsoft kan derhalve niet instaan voor de juistheid van deze contactinformatie.

Eigenschappen

Artikel ID: 315347 - Laatste beoordeling: vrijdag 22 februari 2008 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Trefwoorden: 
kberrmsg kbprb kb3rdparty KB315347

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com