Δεν γίνεται προετοιμασία του προγράμματος εντοπισμού σφαλμάτων σε ορισμένες συσκευές με κάρτες PC 1394

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 315399 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εάν προσπαθήσετε να εντοπισμού σφαλμάτων με χρήση κάρτας PC, ο εντοπισμός σφαλμάτων μπορεί να μην είναι ενεργοποιημένη σε ορισμένες περιπτώσεις 1394.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το επίπεδο αφαίρεσης υλικού (HAL) ενδέχεται να μην περιμένετε αρκετά μεγάλο για το δίαυλο CardBus προετοιμασία. Ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, το HAL δεν μπορεί να περιμένετε αρκετά μεγάλο για την κάρτα προετοιμασία μετά την εφαρμογή της ενέργειας. Όταν συμβεί αυτό, τα Windows δεν στην πραγματικότητα ξεκινά σε κατάσταση λειτουργίας εντοπισμού σφαλμάτων ακόμα και αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους διακόπτες του σωστά το αρχείο Boot.ini και φορτώνεται Kd1394.dll.

Μπορείτε να επαληθεύσετε αν ο εντοπισμός σφαλμάτων κατάστασης λειτουργίας είναι σε χρήση κατά τη δημιουργία ενός προγράμματος που περιέχει το ακόλουθο δείγμα κώδικα:
void main(void) {
   _asm { int 3 }
   return 0;

}
				
Εάν ο εντοπισμός σφαλμάτων κατάστασης λειτουργίας είναι σε χρήση, το πρόγραμμα κολλάει (αλλαγές στο πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων) κατά την εκτέλεση αυτού του κώδικα. Εάν ο εντοπισμός σφαλμάτων κατάστασης λειτουργίας δεν είναι σε χρήση, λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους του προγράμματος Dr. Watson.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της ενημέρωσης κώδικα πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά αρχείου ή νεότερα:
  Date     Time  Version   Size   File name
  ------------------------------------------------------
  27-Jan-2002 17:56 5.1.2600.28 101,376 Hal.dll
  27-Jan-2002 17:56 5.1.2600.28 128,000 Halaacpi.dll
  27-Jan-2002 17:56 5.1.2600.28  77,440 Halacpi.dll

  27-Jan-2002 17:56 5.1.2600.28 146,432 Halapic.dll
  27-Jan-2002 17:56 5.1.2600.28 130,048 Halmacpi.dll
  27-Jan-2002 17:56 5.1.2600.28 148,352 Halmps.dll
  27-Jan-2002 17:56 5.1.2600.28  75,136 Halsp.dll
				

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 1 των Windows XP.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 315399 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kboswin2000fix kbwinxpsp1fix kbmt KB315399 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:315399

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com