Δεν είναι δυνατή η προσθήκη φακέλων Web FQDN που απαιτούν το βασικό έλεγχο ταυτότητας σε "Θέσεις δικτύου"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 315621 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήρως έγκυρο όνομα τομέα (FQDN), για να συνδεθείτε σε ένα φάκελο Web σε ένα διακομιστή Web του Microsoft Internet Information Server (IIS) που απαιτεί ο βασικός έλεγχος ταυτότητας.

Για παράδειγμα, όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη ενός "Οδηγού θέσης δικτύου" για να προσθέσετε ένα φάκελο WebSERVER.ΤΟΜΕΑΣ.Εταιρεία.com για "" Θέσεις δικτύου"," θα σας ζητηθεί όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε. Όταν εισαγάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, σας ζητείται ξανά ένα όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή τα Windows XP Web Distributed Authoring και Versioning (WebDAV) πρόγραμμα ανακατεύθυνσης στέλνει βασικές πιστοποιήσεις με ένα όνομα διακομιστή FQDN, το οποίο δεν είναι αποδεκτή από το διακομιστή Web των υπηρεσιών IIS.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, συνδεθείτε με το διακομιστή, χρησιμοποιώντας το όνομα NetBIOS (για παράδειγμα, χρήση http://server) αντί για το FQDN ή πληκτρολογήστε το όνομα NetBIOS του διακομιστή, ακολουθούμενο από\Όνομα χρήστη (User name)ΣτοΌνομα χρήστη (User name)πλαίσιο αντί απλώς το όνομα του χρήστη. Για παράδειγμα, πληκτρολογήστεSERVER\Όνομα χρήστη (User name)Αντί απλώςΌνομα χρήστη (User name), και στη συνέχεια πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης με τοPASSWORD"Τύπος" (Type).

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 315621 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfix kbnetwork kbprb kbui kbmt KB315621 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:315621

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com