Geen toevoegen FQDN-naam Web mappen waarvoor basis verificatie 'Mijn net werk locaties'

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 315621 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

U mogelijk niet de volledig gekwalificeerde domeinnaam gebruiken (FQDN) verbinding maken met een webmap op een Microsoft Internet Information Server (IIS) Webserver die basis verificatie vereist.

Bijvoorbeeld: Wanneer u de Wizard net werk locatie toevoegen voor een webmap toevoegenServer.domein.bedrijf. com naar "Mijn net werk locaties," wordt u gevraagd een gebruikersnaam en wacht woord verbinding maken. Wanneer u een geldige gebruikersnaam en wacht woord invoert, wordt u opnieuw gevraagd een gebruikersnaam en wacht woord.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de Windows XP Web Distributed Authoring and Vers ion ing (WebDAV) redirector verzendt basis referenties met een Fully Qualified Domain Name servernaam, die niet wordt geaccepteerd door de IIS-webserver.

Oplossing

Dit probleem wilt omzeilen, verbinding met de server via de NetBIOS-naam (bijvoorbeeld gebruik http://servernaam) in plaats van de FQDN-naam of typ de NetBIOS-naam van de Server, gevolgd door\gebruiker naamin deGebruikersnaamin plaats van alleen de gebruikersnaam in. Typ bijvoorbeeldServer\gebruiker naamin plaats van alleengebruiker naam, en typ het wacht woord in deWacht woordvak.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld aan het begin van dit artikel.

Eigenschappen

Artikel ID: 315621 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows® 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
Trefwoorden: 
kbfix kbnetwork kbprb kbui kbmt KB315621 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:315621

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com