INF: Kunt alleen SQL Server 2000 Desktop Engine Service Pack 2 downloaden op het Internet toepassen op de exemplaren vanaf Sqlrun01.msi hebt ge´nstalleerd

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 315721
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Als u Microsoft SQL Server 2000 Desktop downloaden Engine (MSDE 2000) Service Pack 2 (SP2)-bestand van het Internet, kunt u toepassen het servicepack is alleen voor de exemplaren van de Desktop Engine ge´nstalleerd met behulp van SqlRun01.msi. Als u probeert het servicepack toepassen op de exemplaren die worden gemaakt door met behulp van Sqlrun02.msi tot en met Sqlrun16.msi uit Setup.exe-bestand dat u gedownload van het Internet, treedt een van de volgende foutberichten weergegeven:
Dit installatiepakket kan niet worden geopend. Controleer of het pakket bestaat en dat u toegang hebt tot dit of neem contact op met de toepassing de leverancier om te controleren of dit een geldig Windows Installer-pakket.
- of -
De upgradepatch niet installeren Windows Installer-service omdat het programma voor de upgrade mogelijk ontbreekt of de upgradepatch kan een andere versie van het programma bijwerken. Controleer of het programma moet worden bijgewerkt op uw computer en dat u bestaat de juiste upgradepatch hebt.


Opmerking Deze informatie is ook van toepassing op Microsoft SQL Server 2000 Desktop Engine (MSDE 2000) servicepack 3 (SP3).

Meer informatie

Servicepacks zijn de middelen die door Microsoft worden verdeeld correcties. Servicepacks kan een product eenvoudig worden bijgewerkt. Servicepacks omvatten updates systeem eventueel beheerprogramma's, stuurprogramma's en aanvullende onderdelen zijn gebundeld zodat u gemakkelijk kunt downloaden. Servicepacks zijn cumulatief. elk nieuw servicepack bevat alle correcties die in eerdere servicepacks, alsmede alle nieuwe oplossingen. U hoeft niet te installeren een vorige servicepack voordat u de meest recente versie installeert. U doet bijvoorbeeld niet nodig voor de installatie van Microsoft SQL Server 2000 Desktop Engine Service Pack 1 (SP1) voordat u Microsoft SQL Server 2000 Desktop Engine Service Pack installeren 2 (SP2).

Het servicepack voor SQL Server 2000 Desktop Engine (MSDE 2000) is bedoeld voor ontwikkelaars (ISV's) die de herdistribueerbare maken toepassingen die gebruikmaken van de Desktop Engine. Als u een toepassing uitvoert die gebruikmaakt van de Desktop Engine, neem contact op met uw softwareleverancier voor informatie over het upgraden van exemplaren van de Desktop Engine ge´nstalleerd door deze toepassingen. Zie voor meer informatie de ' distributie van de SQL-Server 2000 -Onderwerp in de on line boekbestanden voor SQL Server 2000 Desktop Engine".

SQL Server 2000 Desktop Engine servicepack

Het servicepack voor de Desktop Engine is beschikbaar in drie formulieren:
 • CD-ROM met SQL Server 2000 Service Pack 2

  Deze cd bevat alle bestanden die nodig zijn om bestaande exemplaren van de Desktop Engine bijwerken. Het maximum aantal instanties voor de Desktop Engine 16 is ondersteund. Deze CD-ROM bevat geen de samenvoegmodules of MSI-bestanden die zijn vereist voor het installeren van een nieuw exemplaar van de Desktop Engine.
  Exemplaren van de Desktop Engine gemaakt door bijwerken Sqlrun02.msi tot en met Sqlrun16.msi gebruikt, moet u het servicepack uit toepassen de CD-ROM van SQL Server 2000 Service Pack 2. U kunt deze CD-ROM uit bestellen Microsoft via de website Microsoft SQL Server Downloads op:

  SQL-Server 2000 Servicepack 2


 • Exemplaren van de Desktop Engine gemaakt door bijwerken Sqlrun02.msi tot en met Sqlrun16.msi gebruikt, moet u het servicepack uit toepassen de CD-ROM van SQL Server 2000 Service Pack 2. U kunt deze CD-ROM uit bestellen Microsoft door de Microsoft SQL Server Downloads website op:SQL2KdeskSP2.exe

  De naam van de MSDE 2000-downloadbare bestand is SQL2KDeskSP2.exe. deze update omvat:

  • De Data-engine.
  • Onderdelen van client connectivity, database dergelijke Als:

   • De OLE DB-Provider voor SQL-Server.
   • De SQL Server ODBC-stuurprogramma.
   • De client-netwerkbibliotheken.


  U kunt dit zelfuitpakkend bestand downloaden de Microsoft SQL Server-website. Dit bestand bevat een upgrade van een bestaande exemplaar #01 MSDE 2000-installatie die is gemaakt met u kunt deze download niet gebruiken voor exemplaren van het bureaublad bijgewerkt voor SqlRun01.msi. Gemaakt door het gebruik van een van de andere bestanden *.msi (Sqlrun02.msi via motor Sqlrun16.msi). het bestand bevat geen samenvoegmodules of *.msi-bestanden zijn vereist om een nieuw exemplaar van de Desktop Engine installeert. Voor meer informatie informatie, zie paragraaf 2.2 van SQL Server 2000 Desktop Engine Service Pack 2 Readme.txt-bestand.

  Opmerking Het exemplaarnummer van MSDE 2000-installatie bepalen Raadpleeg het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
  311762 Hoe u kunt vaststellen welk MSI-bestand is gebruikt voor een bestaande installatie van MSDE 2000.
  Als u de #02 tot en met 16 exemplaar hebt, moet u bestellen de SQL Server 2000 SP2-CD.

 • Exemplaren van de Desktop Engine gemaakt door bijwerken Sqlrun02.msi tot en met Sqlrun16.msi gebruikt, moet u het servicepack uit toepassen de CD-ROM van SQL Server 2000 Service Pack 2. U kunt deze CD-ROM uit bestellen Microsoft door de Microsoft SQL Server Downloads website op:SQL Server 2000 Desktop Engine CD-ROM met Service Pack 2

  Als u een ontwikkelaar van toepassingen en een volledige moet VERNIEUWEN van de MSDE 2000-bestanden (Dit houdt in dat al op de SP2 niveau) te distribueren met uw toepassing, kunt u ofwel laten via:

 • Exemplaren van de Desktop Engine gemaakt door bijwerken Sqlrun02.msi tot en met Sqlrun16.msi gebruikt, moet u het servicepack uit toepassen de CD-ROM van SQL Server 2000 Service Pack 2. U kunt deze CD-ROM uit bestellen Microsoft door de Microsoft SQL Server Downloads website op: contactpersoon Microsoft Product Support Services (PSS) voor SQL Server 2000 Desktop CD-ROM met Engine Service Pack 2. Voor een volledige lijst van Microsoft Product Support Services telefoon nummers en informatie over kosten van ondersteuning vindt u de volgende adres op het World Wide Web:

  United Overzicht van de opties voor de ondersteuning van de lidstaten

  Dit servicepack bevat alle bestanden moeten bestaande exemplaren van de Desktop Engine bijgewerkt. Bovendien bevat de samenvoegmodules en MSI-bestanden die nodig zijn om Installeer een nieuw exemplaar van de Desktop Engine. Deze CD-ROM is voorzien. ontwikkelaars die toepassingen maken die de Desktop Engine vereist. Voor meer informatie informatie, Zie het onderwerp 'SQL servertoepassingen distribueren' in SQL Server 2000 Books Online.

  Opmerking De CD-ROM SQL Server 2000 Desktop Engine Service Pack 2 wordt niet opnemen van het Service Pack voor Microsoft SQL Server 2000 of analyse Services.

  De procedure voor het upgraden van een bestaande installatie van de Desktop Engine is afhankelijk van welke van de drie versies van de SQL-code Server 2000 Desktop Engine SP2 software die u gebruikt en het medium (bijvoorbeeld Cd-rom-station of netwerk-share) van waaruit u de upgrade uitvoert. Wanneer u een upgrade uitvoert de Desktop Engine, moet u de Desktop Engine servicepack toepassen voor elke exemplaar van de Desktop Engine.

Eigenschappen

Artikel ID: 315721 - Laatste beoordeling: zaterdag 20 juli 2013 - Wijziging: 3.0
Trefwoorden:á
kbinfo kbmt KB315721 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 315721
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com