Internet Explorer 6:n ryhmäkäytäntöasetuksia ei voi hallita Windows 2000 -tietokoneessa

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 316116 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Oire

Microsoft Windows 2000 -tietokoneiden Internet Explorer 6:n asetuksia ei voi hallita Active Directoryn käyttäjät ja tietokoneet- tai Active Directoryn saitit ja palvelut -laajennuksen tai erillisen ryhmäkäytäntölaajennuksen avulla MMC (Microsoft Management Console) -konsolissa Windows 2000 -tietokoneessa, jossa on asennettuna Internet Explorer 6 tai Internet Explorer 6 Service Pack 1 (SP1). Saatat esimerkiksi kohdata seuraavia ongelman oireita, kun käytät erillistä ryhmäkäytäntölaajennusta:
 • Poista Tietosuoja-sivu käytöstä -käytäntöasetus puuttuu konsolipuun ryhmäkäytäntöobjektin nimi\Käyttäjäasetukset\Hallintamallit\Windowsin osat\Internet Explorer\Ohjauspaneelin Internet-sovellus -kansiosta.
 • Tietosuoja-asetuksia (joita käytetään määrittämään Internet Explorerin evästeiden käsittely), jotka määrität valitsemalla Suojausvyöhykkeet ja sisältöasetukset -valintaikkunassa (konsolipuun ryhmäkäytäntöobjektin nimi\Käyttäjäasetukset\Windows-asetukset\Internet Explorerin ylläpito\Suojaus -kansiossa) Muokkaa asetuksia ei käytetä valitulle ryhmäkäytäntöobjektille.
 • Kun käytössä on Internet Explorerin ylläpidon Suositusasetustila, Älä näytä HTML-sisältöä Media-palkissa -asetus puuttuu Ominaisuudet: Internet-asetukset -valintaikkunasta (konsolipuun ryhmäkäytäntöobjektin nimi\Käyttäjäasetukset\Windows-asetukset\Internet Explorerin ylläpito\Lisäasetukset -kansiossa).
Huomautus Nämä Internet Explorer 6 -käytäntöasetukset ovat käytettävissä Microsoft Windows XP- tai Windows Server 2003 -tietokoneessa.

Syy

Internet Explorer 6 -käytäntöasetukset toteutetaan seuraavissa tiedostoissa: Ieakeng.dll, Ieaksie.dll, Ieakui.dll, Inetres.adm ja Inetset.adm. Internet Explorer 6:n asennusohjelma ei päivitä näitä .dll-kirjastoja tai .adm-hallintamalleja. Internet Explorer 6 SP1:n asennusohjelma päivittää .dll-kirjastot, mutta ei .adm-hallintamalleja.

Workaround

Voit kiertää tämän ongelman ja hallita Microsoft Windows 2000 -tietokoneiden Internet Explorer 6:n asetuksia käyttämällä Active Directoryn käyttäjät ja tietokoneet- tai Active Directoryn saitit ja palvelut -laajennusta tai erillistä ryhmäkäytäntölaajennusta Windows 2000 -tietokoneessa, jossa on asennettuna Internet Explorer 6 tai Internet Explorer 6 Service Pack 1 (SP1), toimimalla seuraavasti.
 1. Asenna Internet Explorer 6 SP1.

  Saat lisätietoja Internet Explorer 6:n uusimman Service Pack -paketin hankkimisesta napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
  328548 Internet Explorerin 6:n uusimman Service Pack -päivityspaketin hankkiminen
 2. Ota yhteyttä Microsoftin tuotetukeen (Product Support Services) ja hanki Q316116.exe-korjaustiedosto. Tietoja yhteyden ottamisesta Microsoftin tuotetukeen on seuraavassa Microsoftin verkkosivustossa:
  http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=fh;FI-FI;CNTACTMS
  Tämä hotfix-korjauspaketti korvaa %SystemRoot%\Inf-kansiossa olevan Inetres.adm-tiedoston Q316116.exe-hotfix-korjauspaketin Inetres.adm-tiedostolla.

  Huomautuksia
  • Internet Explorer 6 SP1:n hotfix-korjaustiedoston Q316116.exe englanninkielisessä versiossa on oltava seuraavat tai uudemmat tiedostomääritteet:
     Päiväys  Aika  Koko Tiedostonimi
     ----------------------------------------
     6.6.2002 22:36 247,026 Inetres.adm
  • Internet Explorer 6:n hotfix-korjaustiedoston Q316116.exe englanninkielisessä versiossa on oltava seuraavat tai uudemmat tiedostomääritteet:
     Päiväys  Aika    Versio   Koko   Tiedostonimi
     --------------------------------------------------------
     17.8.2001 22:43 6.00.2600.0000 221,184 Ieakui.dll
     15.3.2002 14:01 6.00.2600.0000 203,776 Ieaksie.dll
     15.3.2002 14:01 6.00.2600.0000 126,976 Ieakeng.dll
     23.1.2002 10:18         247,026 Inetres.adm
   				
   Jos tämä hotfix-korjaus asennettiin ennen Internet Explorer 6 SP1:ksi päivittämistä, järjestelmässä on jo päivitetty Inetres.adm-tiedosto ja voit ohittaa vaiheen 2.
  • Jos sinun on määritettävä Internet Explorerin lisäasetuksia Suositusasetustilassa, käytä Windows XP- tai Windows Server 2003 -tietokonetta. Nämä asetukset sisältyvät Inetset.adm-tiedostoon Windows XP- tai Windows Server 2003 -tietokoneessa.
 3. Ota yhteyttä Microsoftin tuotetukeen ja hanki seuraavassa Microsoft Knowledge Base -tietokannan artikkelissa kuvatun hotfix-korjauksen:
  325666 Mmc.exe-tiedoston käyttöoikeusrikkomuksen virhesanoma tulee näyttöön Internet Explorer -tietosuojapäivityksen (Q316116) tai Internet Explorer 6 Service Pack 1:n asentamisen jälkeen (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
 4. Lisää Inetres.adm-hallintamalli ryhmäkäytäntöeditoriisi. Jos esimerkiksi haluat lisätä Inetres.adm-mallin paikalliseen ryhmäkäytäntöön (Gpedit.msc), toimi seuraavasti:
  1. Napsauta ryhmäkäytäntöeditorissa hiiren kakkospainikkeella Hallintamallit ja valitse sitten Lisää tai poista malleja.
  2. Valitse Lisää, valitse vaiheessa 2 korvaamasi %SystemRoot%\Inf\Inetres.adm-tiedosto ja valitse sitten Avaa.
  3. Vahvista aiemman tiedoston korvaaminen valitsemalla Kyllä ja valitse sitten Sulje.
 5. Jos sinun pitää tuoda tietosuojan lisäasetukset ja sivustokohtaiset tietosuojatoiminnot ryhmäkäytäntöeditoriin, ota yhteyttä Microsoftin tuotetukeen ja hanki seuraavassa Microsoft Knowledge Base -tietokannan artikkelissa kuvattu hotfix-korjaus:
  323061 IEAK ei tuo tietosuojan lisäasetuksia ja sivustokohtaisia tietosuojatoimintoja (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)

Tila

Microsoft on vahvistanut, että tämä ongelma esiintyy artikkelin alussa luetelluissa Microsoftin tuotteissa.

Enemmän tietoa

Kun olet tehnyt ongelman kiertämisestä kertovassa osassa kuvatut vaiheet, käyttäjän määrityksiin ja Windows-asetusten kansioon konsolipuussa tehdään seuraavat muutokset, kun käytät Active Directoryn käyttäjät ja tietokoneet- tai Active Directoryn saitit ja palvelut -laajennusta tai erillistä ryhmäkäytäntölaajennusta:
 • Selaimen käyttöliittymä -käytännössä on kolme käyttöliittymäasetusta (neljän sijaan), koska Animoitujen bittikarttojen asetukset -valintaikkuna on yhdistetty Mukautettujen logojen asetukset -valintaikkunaan.
 • Kanavat-kohdetta ei enää ole URL-käytännöissä, koska Internet Explorer 6:ssa ei ole kanavaominaisuutta.
 • Kun valitset Suojaus-käytännön Suojausvyöhykkeet ja sisältöluokitukset -valintaikkunassa Muokkaa asetuksia, Tietosuoja-välilehden asetuksia käytetään valitulle ryhmäkäytäntöobjektille oikein.
Seuraavat muutokset tehdään Internet Explorer -käytäntöön, jota voit käyttää laajentamalla Hallintamallit ja Windowsin osat samassa ryhmäkäytäntölaajennuksessa:
 • Selaimen valikot -käytännön Ohje-valikon Esittely-komennon poistava kohde on poistettu. Internet Explorer 6:ssa ei ole esittelyominaisuutta.
 • Ohjauspaneelin Internet-sovellus -käytännössä on seitsemän kohdetta kuuden sijaan, koska siihen sisältyy uusi asetus poistaa Tietosuoja-sivu käytöstä.
 • Internet Explorer -käytännöllä on kaksi uutta käytäntöasetusta:
  • Määritä Outlook Express
  • Määritä Media-palkin asetukset

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 316116 - Viimeisin tarkistus: 23. marraskuuta 2007 - Versio: 6.9
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 Service Pack 1 seuraavilla käyttöjärjestelmillä
  • Microsoft Windows 2000 Standard Edition
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 seuraavilla käyttöjärjestelmillä
  • Microsoft Windows 2000 Standard Edition
Hakusanat: 
kbbug kbfix kbshell kbqfe kbie600presp1fix kbie600sp1fix kbwinxpsp1fix kbhotfixserver KB316116

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com