U kunt geen instellingen voor Groepsbeleid voor Internet Explorer 6 op een computer met Windows 2000 beheren

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 316116 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

U kunt geen instellingen voor Internet Explorer 6 voor Microsoft Windows 2000-computers beheren via Active Directory: gebruikers en Computers, Active Directory: Sites en Services of de zelfstandige module Groepsbeleid in MMC (Microsoft Management Console) op een computer met Windows 2000 waarop Internet Explorer 6 of Internet Explorer 6 Service Pack 1 (SP1) is geïnstalleerd. Bijvoorbeeld treden u de volgende symptomen voordoen wanneer u de zelfstandige module Groepsbeleid:
 • HetHet tabblad Privacy uitschakelenbeleids instelling ontbreekt in hetNaam van groeps beleidsobject\Gebruikersconfiguratie\Beheersjablonen\Windows-onderdelen\Internet control Panel map in de consolestructuur.
 • De Privacy-instellingen (die worden gebruikt voor het configureren van cookie-verwerking voor Internet Explorer) die u opgeeft wanneer u klikt opInstellingen wijzigenin deBeveiligings Zones en inhouds restrictieshet dialoog venster (in deNaam van groeps beleidsobject\User Configuration\Windows Settings\Internet explorer Maintenance\Security map in de consolestructuur) worden niet toegepast op het geselecteerde Groepsbeleid object (GPO).
 • Wanneer u in de voorkeursmodus voor Internet Explorer-onderhoud, deGeen HTML-inhoud in de Media balk weer geveninstelling ontbreekt in hetInternet-instellingenhet dialoog venster (in deNaam van groeps beleidsobject\User Configuration\Windows Settings\Internet explorer Maintenance\Advanced map in de consolestructuur).
OpmerkingDeze beleidsinstellingen voor Internet Explorer 6 zijn op een computer met Microsoft Windows XP of Windows Server 2003 gebaseerde beschikbaar.

Oorzaak

Internet Explorer 6 beleidsinstellingen zijn geïmplementeerd in de Ieakeng. dll, Ieaksie.dll, Ieakui.dll, Inetset.adm en Inetres. adm-bestanden. Internet Explorer 6 Setup werkt niet bij deze bestanden dynamic-link library (DLL) of de beheersjablonen (adm-bestanden). Internet Explorer 6 SP1 Setup werkt de dll-bestanden, maar de adm-bestanden niet bijgewerkt.

Workaround

Dit probleem omzeilen en instellingen voor Internet Explorer 6 voor Windows 2000-computers beheren met behulp van Active Directory: gebruikers en Computers, Active Directory: Sites en Services of de zelfstandige module Groepsbeleid op een computer met Microsoft Windows 2000 waarop Internet Explorer 6 of Internet Explorer 6 Service Pack 1 (SP1) is geïnstalleerd, gaat u als volgt te werk:
 1. Installeer Internet Explorer 6 SP1.

  Voor meer informatie over het verkrijgen van het meest recente servicepack voor Internet Explorer 6, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
  328548Het meest recente servicepack voor Internet Explorer 6 ophalen
 2. Neem contact op met Microsoft Product Support Services (PSS) om de hotfix Q316116.exe te verkrijgen. Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over hoe u contact kunt opnemen met Microsoft PSS:
  http://support.Microsoft.com/default.aspx?scid=fh;EN-US;CNTACTMS
  Dit hot fix pakket vervangen de bestanden Inetres. adm-bestand in de map %SystemRoot%\Inf door het bestand Inetres. adm uit het hot fix pakket voor Q316116.exe.

  Notities
  • De Engelse versie van de hotfix voor Internet Explorer 6 SP1 (Q316116.exe) moeten de volgende bestands ken merken of hoger:
     Date     Time  Size   File name
     ----------------------------------------
     06-Jun-2002 22:36 247,026 Inetres.adm
  • De Engelse versie van de hotfix voor Internet Explorer 6 (Q316116.exe) moeten de volgende bestands ken merken of hoger:
     Date     Time  Version     Size   File name
     --------------------------------------------------------
     17-Aug-2001 22:43 6.00.2600.0000 221,184 Ieakui.dll
     15-Mar-2002 14:01 6.00.2600.0000 203,776 Ieaksie.dll
     15-Mar-2002 14:01 6.00.2600.0000 126,976 Ieakeng.dll
     23-Jan-2002 10:18         247,026 Inetres.adm
   				
   Als u deze hotfix hebt geïnstalleerd vóór de upgrade naar Internet Explorer 6 SP1, u al het bijgewerkte bestand Inetres. adm en stap 2 kunt overslaan.
  • Als u geavanceerde instellingen voor Internet Explorer configureren in de voorkeursmodus, gebruikt u een Windows XP- of een Windows Server 2003-computer. Deze instellingen bevinden zich in het bestand Inetset.adm op een Windows XP- of Windows Server 2003-computer.
 3. Neem contact op met Microsoft PSS de hotfix die wordt beschreven in het volgende Microsoft Knowledge Base-artikel:
  325666Toegangs fout in MMC. exe nadat u Privacy-Update voor Internet Explorer van Q316116 hebt geïnstalleerd of nadat u Internet Explorer 6 Service Pack 1
 4. De beheersjabloon Inetres. adm om de Groepsbeleid-Editor toevoegen. Bijvoorbeeld de bestanden Inetres. adm sjabloon toevoegen aan het lokale Groepsbeleid (Gpedit. msc), gaat u als volgt te werk:
  1. Rechter in Groepsbeleid-EditorBeheersjablonen, en klik vervolgens opSjablonen toevoegen/verwijderen.
  2. Klik opToevoegen, klik op het bestand %SystemRoot%\Inf\Inetres.adm dat u in stap 2 hebt vervangen en klik vervolgens opOpen.
  3. Klik opJaom te bevestigen dat u het bestaande bestand vervangen en klik vervolgens opSluiten.
 5. Als u Geavanceerde privacy-instellingen importeren en website-specifieke privacyacties in Groepsbeleid, kunt u contact opnemen met Microsoft PSS de hotfix die wordt beschreven in het volgende Microsoft Knowledge Base-artikel:
  323061Geavanceerde privacy-instellingen en privacy per website worden niet geïmporteerd door de IEAK

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie is "Van toepassing op".

Meer informatie

Nadat u de stappen in de sectie 'Tijdelijke oplossing de volgende wijzigingen zijn aangebracht in de gebruikersconfiguratie van de en in de map Windows-instellingen in de consolestructuur wanneer u Active Directory: gebruikers en Computers, Active Directory: Sites en Services of de zelfstandige module Groepsbeleid:
 • Drie gebruikersinterface-instellingen worden vermeld in deGebruikersinterface van de browserbeleid (in plaats van vier) omdat deBewegende Bitmaps instellingenhet dialoog venster wordt samengevoegd met hetAangepaste instellingen voor Logohet dialoog venster.
 • HetKanalenobject is niet meer vermeld in de URL's beleid omdat kanalen een functie van Internet Explorer 6 zijn.
 • Wanneer u klikt opInstellingen wijzigenop deBeveiligings Zones en inhouds restrictieshet dialoog venster in deBeveiligingbeleid, dePrivacytabblad instellingen worden correct toegepast op het geselecteerde groeps beleidsobject.
De volgende wijzigingen aangebracht deInternet Explorerbeleid dat u door te vouwen openen kuntBeheersjablonenenWindows-onderdelenin de dezelfde Groepsbeleid-module:
 • In deMenu's van de browserbeleid, het item dat u wilt verwijderen deRondleidingopdracht van deHelpmenu verwijderd. De rondleiding is een functie van Internet Explorer 6.
 • HetConfiguratiescherm Internetbeleid heeft zeven artikelen in plaats van zes vanwege de nieuwe optie op het tabblad Privacy uitschakelen.
 • HetInternet Explorerbeleid heeft twee extra beleidsinstellingen:
  • Outlook Express configureren
  • Media balk van Internet Explorer configureren
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 316116 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0
Trefwoorden: 
kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbie600presp1fix kbshell kbwinxpsp1fix kbie600sp1fix kbmt KB316116 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:316116

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com