Τρόπος λήψης λεπτομερών μηνυμάτων κατάστασης εκκίνησης, τερματισμού, σύνδεσης και αποσύνδεσης

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 316243 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Για την έκδοση Microsoft Windows Server 2003 και Microsoft Windows XP αυτού του άρθρου, ανατρέξτε στην ενότητα325376.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο ρύθμισης παραμέτρων των Microsoft Windows 2000, έτσι ώστε να λαμβάνετε λεπτομερείς πληροφορίες εκκίνησης, τερματισμού, σύνδεσης και αποσύνδεσης μηνύματα κατάστασης. Σε σενάρια όπου αντιμετωπίζετε αργής εκκίνησης, τερματισμού, σύνδεσης ή αποσύνδεσης συμπεριφορά, ίσως σας φανεί χρήσιμο να ενεργοποιήσετε την επιλογή λεπτομερούς καταγραφής.

Για να ενεργοποιήσετε την επιλογή λεπτομερούς καταγραφής, χρησιμοποιήστε μία από τις μεθόδους που περιγράφονται σε αυτήν την ενότητα.

Χρήση της Πολιτικής ομάδας (Group Policy)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πολιτική ομάδας για την εναλλαγή μεταξύ μηνυμάτων κανονικά και λεπτομερείς πληροφορίες κατάστασης. Εάν βρίσκεστε σε περιβάλλον τομέα και θέλετε να ενεργοποιήσετε τη λεπτομερή καταγραφή σε μια ομάδα υπολογιστών, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ξεκινήστε το συμπληρωματικό πρόγραμμα "Χρήστες και Υπολογιστές της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory" (Active Directory Users and Computers).
 2. Κάντε δεξιό κλικ στο κοντέινερ για τον τομέα ή την οργανική μονάδα στην οποία θέλετε να εφαρμόσετε τις ρυθμίσεις πολιτικής και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες (Properties).
 3. Κάντε κλικ στην καρτέλαΠολιτική ομάδας (Group Policy)TAB.
 4. Κάντε κλικΝέα, και στη συνέχεια, πληκτρολογήστε ένα περιγραφικό όνομα για το νέο αντικείμενο πολιτικής ομάδας (GPO) που δημιουργείται.
 5. Και κάντε κλικ στο νέο αντικείμενο πολιτικής ΟΜΆΔΑΣΕπεξεργαστείτε τη διαδρομή.
 6. Αναζητήστε Templates\System βρίσκεται στη διαδρομή Ρυθμίσεις του υπολογιστή.
 7. Διπλό κλικΛεπτομερής και κανονική κατάσταση μηνυμάτων, και στη συνέχεια επιλέξτεenable.
Εάν χρησιμοποιείτε έναν αυτόνομο υπολογιστή ή εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τη λεπτομερή καταγραφή σε έναν μόνο υπολογιστή, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικStart, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεση.
 2. TYPEgpedit.msc, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 3. Αναζητήστε Templates\System βρίσκεται στη διαδρομή Ρυθμίσεις του υπολογιστή.
 4. Διπλό κλικΛεπτομερής και κανονική κατάσταση μηνυμάτων, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίenable. Για να επιβάλλετε άμεση ανανέωση των ρυθμίσεων πολιτικής υπολογιστή, εκτελέστε την ακόλουθη εντολή σε μια γραμμή εντολών:
  secedit /refreshpolicy machine_policy /enforce

Χρήση του Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor)

ΣημαντικόΑυτή ενότητα, μέθοδο ή εργασία περιέχει βήματα που θα σας πληροφορήσει πώς να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Κατά συνέπεια, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά τα εξής βήματα. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου προτού το τροποποιήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
322756Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Επεξεργαστή μητρώου για την εναλλαγή μεταξύ μηνυμάτων κανονικά και λεπτομερείς πληροφορίες κατάστασης. Για να χρησιμοποιήσετε τον Επεξεργαστή μητρώου για να ενεργοποιήσετε την επιλογή λεπτομερούς καταγραφής, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ξεκινήστε τον επεξεργαστή μητρώου (registry editor) (Regedt32.exe).
 2. Εντοπίστε και κάντε κλικ στο εξής κλειδί μητρώου:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System
 3. Στο διακομιστήΕπεξεργαστείτε τη διαδρομήμενού, σημείοΝέα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΤιμή DWORD.
 4. Κάντε διπλό κλικ στο νέο κλειδί που δημιουργείται, πληκτρολογήστεverbosestatusΣτοΌνομα τιμήςπλαίσιο και στη συνέχεια πληκτρολογήστε1ΣτοΤιμή δεδομένων (Data value)"Τύπος" (Type).
ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν υπάρχει το ακόλουθο κλειδί και εάν η τιμή έχει οριστεί σε1, δεν εμφανίζονται μηνύματα κατάστασης:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\DisableStatusMessages

Περισσότερες πληροφορίες

Εάν δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή λεπτομερούς καταγραφής, και πάλι θα λαμβάνετε μηνύματα κανονική κατάσταση όπως "Εφαρμογή των προσωπικών ρυθμίσεων..." ή "Εφαρμογή ρυθμίσεων υπολογιστή..." κατά την εκκίνηση, τερματισμός, συνδεθείτε ή αποσυνδεθείτε από τον υπολογιστή. Ωστόσο, εάν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή λεπτομερούς καταγραφής, θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες, όπως "RPCSS εκκίνηση"ή "Αναμονή μηχανή πολιτικών ομάδας για να ολοκληρώσετε την...."

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 316243 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbhowtomaster kbmt KB316243 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:316243

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com