Het inschakelen van Windows XP naar een volledige opname of Dump van kernelgeheugen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 316450 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Dit artikel is bedoeld voor klanten die hun systeem willen voor het vast leggen van een volledige geheugen dump of een dump van het kernelgeheugen inschakelt. Mogelijk wilt u een volledige geheugen dump of een geheugen dump analyseren of tijdens een aanvraag naar Microsoft Product Support Services te verstrekken.

Om te zoeken en het volledige geheugen Dump of de Dump van het kernelgeheugen opslaan

Als uw computer is al geconfigureerd voor het opnemen van volledige geheugen dumps of kernel geheugen dumps, zoekt u het bestand volledige geheugen dump (.dmp), deze comprimeren tot zip-indeling en sla deze waar ever u graag op uw computer of het apparaat voor verwisselbare media. Hiertoe gaat u als volgt te werk:
 1. Klik opStart, en klik vervolgens opZoeken.
 2. Klik opAlle bestanden en mappen.
 3. In deVolledige of gedeeltelijke bestands naamvak, typ*.dmp.
 4. In deZoeken inklikt u op het station met de Windows-map. Als u Windows fout opsporings gegevens schrijven naar een ander station hebt geconfigureerd, klikt u op dit station in plaats van het Windows-station.
 5. Klik opGeavanceerde opties, en zorg ervoor dat deZoeken in systeem mappenselectie vakje is ingeschakeld.
 6. Klik opZoeken.
  Windows zoekt naar het station voor alle dmp-bestanden.

  OpmerkingEen dmp-bestand wordt meestal opgeslagen als Memory. dmp in de Windows-map. Als u Windows fout opsporings gegevens schrijven naar een andere bestandsnaam hebt geconfigureerd, pas de bestandsnaam in de stappen dienovereenkomstig uitvoeren. Als u een dmp-bestand niet kunt vinden met behulp van deze stappen, de stappen die in deUw Computer voor een Complete of kernelgeheugendumpbestand configurerensectie van dit artikel.
 7. Rechter muis knop op de dmp-bestand in deZoekresultatenhet dialoog venster, wijst uVerzenden naar, en klik vervolgens opGecomprimeerde (ingepakte) map.

  OpmerkingAls u een derde bestand compressie programma geïnstalleerd hebt, wordt u gevraagd een gecomprimeerde (ingepakte) mappen opgeven als het programma dat u gebruiken wilt voor het openen van bestanden in Zip-indeling. Klik opNeeWanneer u het volgende bericht:
  Gecomprimeerde mappen ZIP-bestanden correct verwerken, moet de toepassing gekoppeld gecomprimeerde (ingepakte) mappen. Dit is momenteel niet het geval.

  Wilt u gecomprimeerde (ingepakte) mappen aanwijzen als de toepassing voor de verwerking van ZIP-bestanden?

Uw Computer configureren voor een volledige geheugen Dump of voor een kernelgeheugendump

Als u een volledige geheugen dump bestand of een volledige kernel geheugen dump bestand vinden kunt, kunt u uw computer te registreren voor het genereren van een gebeurtenis wordt gerapporteerd. Hiertoe gaat u als volgt te werk:
 1. Klik opStart, en klik vervolgens opUitvoeren.
 2. Typecontrol sysdm. cpl, en klik vervolgens opOK.
 3. Op deGeavanceerdetab in hetOpstart- en herstelsectie, klikt u opInstellingen.
 4. In deFout opsporings gegevens schrijvenweer geven, klikt u opVolledige geheugen dumpof klik opDump van kernelgeheugen, en klik vervolgens opOK.
 5. Klik opOKsluiten deSysteeemeigenschappenhet dialoog venster.
 6. In deSysteem instellingen wijzigenhet dialoog venster, klikt u opJaAls u de computer nu opnieuw opstarten. Klik opNeeAls u de computer later opnieuw.

Meer informatie

Voor meer informatie over Windows geheugen dump bestanden klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
254649Windows geheugen Dump bestand opties-overzicht

Eigenschappen

Artikel ID: 316450 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbhowtomaster kbmt KB316450 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:316450

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com