Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση ενός προγράμματος που χρησιμοποιεί ένα αρχείο δήλωσης το οποίο είναι αποθηκευμένο σε διακομιστή Windows NT 4.0

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 316625 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εάν προσπαθείτε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιεί το οπτικό στυλ των Windows XP και είναι αποθηκευμένο σε ένα κοινόχρηστο στοιχείο σε ένα διακομιστή που βασίζεται σε Microsoft Windows NT 4.0, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται με τα προγράμματα που χρησιμοποιούν ένα εξωτερικό αρχείο διακήρυξης (δηλαδή, ένα αρχείο με επέκταση .manifest). Εάν προσπαθείτε να ξεκινήσετε το πρόγραμμα, χρησιμοποιώντας το περιβάλλον εργασίας χρήστη με γραφικά (GUI), λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Η παράμετρος είναι εσφαλμένη. (The parameter is incorrect.).
Εάν προσπαθείτε να ξεκινήσετε το πρόγραμμα από μια γραμμή εντολών, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Το σύστημα δεν είναι δυνατό να εκτελέσει το καθορισμένο πρόγραμμα.
Το ζήτημα παρουσιάζεται αν προσπαθήσετε να ξεκινήσετε το πρόγραμμα, χρησιμοποιώντας μια διαδρομή διεθνούς σύμβασης ονομάτων (UNC) ή μια αντιστοιχισμένη μονάδα δίσκου δικτύου. Το ζήτημα δεν προκύπτει, εάν τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Microsoft Windows 2000 ή με Windows XP.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή τα Windows XP χρησιμοποιούν μια συνάρτηση που δεν υποστηρίζεται από τα Windows NT 4.0 (ή παλαιότερες εκδόσεις) για να επαληθεύσετε τις πληροφορίες για τα εξωτερικά αρχεία δήλωσης.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της ενημέρωσης κώδικα πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά αρχείου ή νεότερα:
  Date     Time  Version   Size   File name
  ------------------------------------------------------
  11-Feb-2002 11:43 5.1.2600.28 898,048 Kernel32.dll
				

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ο προγραμματιστής μπορεί να αναδημιουργήσετε το αρχείο προγράμματος, για να συμπεριλάβετε τη διακήρυξη ως πόρος. Το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται εάν περιλαμβάνεται η διακήρυξη ως πόρος στο αρχείο του προγράμματος.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 1 των Windows XP.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να χρησιμοποιήσετε τα θεματικά εμφάνισης στο αντίστοιχο παράθυρο και τα κοινά στοιχεία ελέγχου, ένα πρόγραμμα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την έκδοση 6 του Comctl32.dll. Αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας μια δήλωση του προγράμματος, όπως τεκμηριώνεται στο θέμα "Χρήση των Windows XP οπτικών στυλ" στην τεκμηρίωση του Microsoft Platform SDK. Η διακήρυξη μπορεί να είναι είτε ένας πόρος στο αρχείο προγράμματος ή ένα εξωτερικό αρχείο με επέκταση .manifest.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 316625 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbappcompatibility kbbug kbfix kbwinxpsp1fix kbmt KB316625 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:316625

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com