Een programma dat gebruikmaakt van een Manifest bestand dat Is opgeslagen op een Server met Windows NT 4. 0 kan niet worden gestart

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 316625 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een programma dat u gebruikt Windows XP visuele stijlen en is opgeslagen op een share op een Microsoft Windows NT 4. 0-server start, wordt een foutbericht weer gegeven. Dit probleem doet zich voor met programma's die gebruikmaken van een externe manifest bestand (een bestand met de extensie. manifest). Als u probeert het programma te starten via de grafische gebruikersinterface (GUI), wordt het volgende foutbericht weer gegeven:
De parameter is onjuist.
Wanneer u het programma start vanaf een opdrachtprompt, wordt het volgende foutbericht weer gegeven:
Het systeem kan het opgegeven programma niet uitvoeren.
Het probleem treedt of u het programma start probeert met behulp van een pad (Universal Naming Convent ion) of een toegewezen net werk station. Het probleem treedt niet op als de bestanden zijn opgeslagen op een computer met Microsoft Windows 2000 of Windows XP.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat Windows XP een functie gebruikt die niet wordt ondersteund door Windows NT 4. 0 (of lager wordt) informatie over externe manifest-bestanden controleren.

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, verkrijgen van het meest recente servicepack voor Windows XP. Voor meer informatie klikt u op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base:
322389Het meest recente Windows XP Service Pack ophalen

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als de hotfix kan gedownload worden, is er een sectie 'Hotfix gedownload' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weer gegeven, neem u contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls u nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist zijn, moet u mogelijk een afzonderlijk service verzoek indienen. De normale ondersteunings kosten blijven gelden voor extra ondersteunings vragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk service verzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix downloaden beschikbaar' wordt weer gegeven de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weer gegeven, is omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar.

Bestandsinformatie

De Engelse versie van deze correctie moet de volgende bestands ken merken of hoger:
  Date     Time  Version   Size   File name
  ------------------------------------------------------
  11-Feb-2002 11:43 5.1.2600.28 898,048 Kernel32.dll
				

Workaround

De ontwikkelaar kan het programmabestand manifest als een bron opnieuw dit probleem omzeilen. Het probleem treedt niet op als het manifest opgenomen als een resource in het bestand wordt.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een probleem in de Microsoft-producten die aan het begin van dit artikel worden vermeld.In Windows XP Service Pack 1 werd voor het eerst een correctie aangebracht voor dit probleem.

Meer informatie

De vormgeving en thema in het venster en de algemene besturings elementen gebruikt, moet een programma Comctl32. dll versie 6 gebruiken. Dit wordt gedaan met behulp van een manifest programma zoals beschreven in het onderwerp 'Gebruikt Windows XP visuele stijlen' in de Microsoft Platform SDK-documentatie. Het manifest kan ofwel een resource in het bestand of een extern bestand met de extensie. manifest.
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 316625 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbappcompatibility kbbug kbfix kbwinxpsp1fix kbmt KB316625 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:316625

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com