Oleaut32.msm kan ertoe leiden dat Windows Installer voortgangs venster moet worden weer gegeven

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 316911 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Nadat u een Windows Installer gebaseerde installatiepakket dat het bestand Oleaut32.msm op Windows 2000 of Windows XP gebruikt, het dialoog venster Windows Installer met daarin een voortgangs indicator onverwacht weer gegeven wanneer programma's worden uitgevoerd.

Oorzaak

Het Oleaut32.msm bestand dat wordt geleverd bij Visual Studio 6. 0 schrijft de registersleutels in Windows 2000 en Windows XP die niet moeten worden geschreven omdat het bestand Oleaut32. dll onder NTFS? systeem bestandsbeveiliging. Alleen een Windows servicepack moet deze registersleutels worden bijgewerkt.

Oplossing

Een ondersteunde correctie is nu beschikbaar bij Microsoft, maar is alleen bedoeld voor het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze alleen van toepassing op computers waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze correctie moet wellicht extra worden getest. Daarom als u geen ernstige hinder van dit probleem ondervindt, raadt Microsoft aan wachten op het volgende servicepack voor Visual Studio 6. 0 waarin deze hotfix is opgenomen.

Dit probleem onmiddellijk kunt oplossen, kunt u contact opnemen met Microsoft Product Support Services om de correctie te verkrijgen. Een volledige lijst met telefoon nummers van Microsoft Product Support Services en informatie over kosten van ondersteuning vindt u op de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/default.aspx?scid=fh;EN-US;CNTACTMS
OPMERKING: In bijzondere gevallen worden kosten die normaal verbonden zijn aan ondersteunings oproepen, geannuleerd als een medewerker van Microsoft product ondersteuning van mening is dat een specifieke update de oplossing van uw probleem. De normale ondersteunings kosten blijven gelden voor extra ondersteunings vragen die niet in aanmerking voor de specifieke update in kwestie komen.

De Engelse versie van deze correctie heeft de bestands ken merken (of hoger) die in de volgende tabel worden weer gegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weer gegeven in coordinated universal time (UTC). Als u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Als het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijd Zonetabblad in het onderdeel datum en tijd in het Configuratie scherm.
  Date    Size   File name  
  ---------------------------------
  8-FEB-2002  498,688 Oleaut32.msm 
				

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in Visual Studio 6. 0 is.

Eigenschappen

Artikel ID: 316911 - Laatste beoordeling: maandag 24 februari 2014 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Visual Studio 6.0 Enterprise Edition
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbappsetup kbbug kbfix kbqfe kbsetup kbwfp kbhotfixserver kbmt KB316911 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:316911

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com