ID articol: 316992 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul
Următorul tabel listează tipurile de fișier multimedia care sunt acceptate de versiuni diferite de Windows Media Player (Cum pentru a determina versiunea de Windows Media Player).

Notă Formate de fișiere suplimentare ar putea fi acceptate dacă instalați codecuri noi în Windows. Pentru informații suplimentare, consultați Codec-uri: întrebări frecvente.
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Extensia de fișierWindows Media Player 12Windows Media Player 11Windows Media Player 10Windows Media Player 9 SeriesWindows Media Player pentru Windows XPWindows Media Player 7
Formate Windows Media (ASF, .wma, .wmv, .wm)
?
?
?
?
?
?
Metafișierele Windows Media (.asx, .wax, .wvx, .wmx)
?
?
?
?
?
?
Metafișierele Windows Media (.wpl)
?
?
?
?
-
-
Microsoft Digital de înregistrare Video (.dvr-ms)
?
-
-
-
?
-
Windows Media Download pachet (.wmd)
?
?
?
?
?
?
Audio Visual Interleave (avi)
?
?
?
?
?
?
Moving Pictures Experts Group (.mpg, .mpeg, .m1v, .mp2, .mp3, .mpa, .mpe, extensia .m3u)
?
?
?
?
?
?
Instrument muzical de interfață digitală (.mid, .midi, .rmi)
?
?
?
?
?
?
Audio Interchange File Format (extensiile .aif, .aifc, .aiff)
?
?
?
?
?
?
Sun Microsystems și de următor (.au, .snd)
?
?
?
?
?
?
Audio pentru Windows (.wav)
?
?
?
?
?
?
CD Audio tractor (.cda)
?
?
?
?
?
?
Indeo pagina tehnologie (.ivf)
?
?
?
-
?
?
Windows Media Player piei (.wmz, .wms)
?
?
?
?
?
?
fișier de tip film QuickTime (.mov)
?
-
-
-
-
-
MP4 Audio fișier (.m4a)
?
-
-
-
-
-
Fișier MP4 Video (.mp4, .m4v, .mp4v, .3g2, .3gp2, .3gp, .3gpp)
?
-
-
-
-
-
Fisier audio Windows (înregistr?rilor, .adt, .adts)
?
-
-
-
-
-
Fișier MPEG-2 TS Video (m2ts)
?
-
-
-
-
-

Informații detaliate despre tipurile de fișiere acceptate

Formate Windows Media (ASF, .wma, .wmv, .wm)

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Avansate de sisteme de Format (ASF)
Avansate de sisteme de Format (ASF) este format fișier Windows Media preferat. Cu Windows Media Player, dacă codecuri adecvate instalate pe computer, puteți În redare la conținutul audio, conținut video, sau ambele, care este comprimat cu o mare varietate de codec-uri și care este stocată într-un fișier ASF. În plus, poate curge conținut audio și video cu consolidare servicii Windows Media, sau te pot pachet că conținutul cu Manager de drepturile Windows Media.

ASF este un format de fișier extensibil care stochează date multimedia sincronizate. Aceasta susține livrarea datelor peste o mare varietate de rețele și protocoale. Este de asemenea potrivit pentru local În redare. ASF sprijină avansate capabilități multimedia inclusiv extensibil mass-media tipuri, componente download, scalabile mass-media tipuri, specificat de autor stream prioritizare, multiple limbaj cină, și capabilități bibliografice extinse care includ managementul documentului și conținutul.

De obicei, ASF fișiere care conțin conținut audio care este comprimat cu codec Windows Media Audio (WMA) folosesc extensie .wma. În mod similar, ASF fișiere care conțin conținut audio, conținut video, sau ambele, care este comprimat cu Windows Media Audio (WMA) și Windows Media Video (WMV) codec-uri utiliza extensia .wmv. În cele din urmă, conținutul care este comprimat cu orice alt codec utilizați extensia generice ASF. Pentru mai multe informații despre ASF, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/aa384481.aspx
Windows Media Audio (.wma)
Windows Media Audio (.wma) fișierele sunt avansate de sisteme de Format (ASF) care includ audio care este comprimat cu codec Windows Media Audio (WMA). Utilizând o extensie de separat, utilizatorii pot instala mai mulți jucători pe computerul lor și asocia anumite jucători cu extensie .wma pentru redarea de audio-doar surse.
Ferestre Media vizual (WMV, .wm)
Fișiere Windows Media Video (WMV) sunt fișiere de avansate de sisteme de Format (ASF), care includ audio, video, sau ambele comprimat cu codecuri Windows Media Audio (WMA) si Windows Media Video (WMV). Utilizând o extensie de separat, puteți instala mai mulți jucători pe computer și asociat anumitor jucători cu extensia .wmv pentru redarea de surse audio și video.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Metafișierele Windows Media (.asx, .wax, .wvx, .wmx, .wpl)

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Avansate Stream Redirector (.asx)
Advanced Stream Redirector (.asx) fișierele, de asemenea, cunoscut ca Windows Media metafișiere, sunt fișiere de text, care oferă informații despre un stream de fișier și de prezentarea acestuia. ASX fișiere merge dincolo de sarcină simplă de definire liste de În redare pentru a oferi informații despre cum să prezinte elemente de anumite medii de În redare Windows Media Player.

Windows Media metafișiere bazate pe sintaxa XML și pot fi codificate în ANSI sau UNICODE (UTF-8) format. Acestea sunt alcătuite din diverse elemente cu Tag-uri asociate și atributele lor. Fiecare element într-un metafișier Windows Media definește un cadru special sau acțiune în Windows Media Player.

ASX fișiere poate indica la orice tip de fișier media, Windows Media Player recunoaște și acceptă.

Pentru mai multe informații despre Windows Media metafișiere, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/aa385262.aspx
Windows Media Audio Redirector (.wax)
Fișiere Windows Media Audio Redirector (.wax) sunt Windows Media metafișiere care fac referire la fișiere Windows Media Audio (.wma).
Windows Media pagina Redirector (.wvx)
Fișiere Windows Media pagina Redirector (.wvx) sunt Windows Media metafișiere care fac referire la Windows Media Video (WMV) fișierelor
Windows Media Redirector (.wmx)
Versiuni de Windows Media Player care acceptă acest tip de fișier: fișiere Windows Media Redirector (.wmx) sunt Windows Media metafișiere care fac referire la Windows Media Audio (.wma), fișiere Windows Media Video (WMV), sau ambele.
Listă de În redare Windows Media Player (.wpl)
Listă de În redare Windows Media Player (.wpl) fișierele sunt liste de În redare partea de client, care sunt scrise într-un format proprietar. Microsoft a introdus acest format de fișier în Windows Media Player 9 Series. Formatul .wpl pot crea playlist-uri dinamice, întrucât .asx și .m3u formate nu pot. În Windows Media Player 9 serie, funcția de listă de În redare automată utilizează formatul .wpl. Formatul .wpl este format fișier implicit utilizat pentru liste de În redare, care vă economisesc în Windows Media Player 9 Series.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Microsoft Digital de înregistrare Video (.dvr-ms)

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
În Microsoft Windows XP Media Center Edition, Microsoft a introdus format fișier *.dvr-ms pentru stocarea conținutul TV înregistrat. Similar la spre *.asf dosar, îmbunătățiri de dosar *.dvr-ms permis cheie funcționalitatea Personal pagina Recorder (PVR), inclusiv pauză timp-deplasare, live, și simultană de înregistrare și În redare. Pagina conținute într-un dosar *.dvr-ms este codificat ca flux MPEG-2 video și audio conținute în dosar *.dvr-ms este codificat ca flux audio MPEG-1 strat II.

Pentru a reda fișierele *.dvr-ms neprotejat pe computerele cu Windows XP, trebuie să aveți următoarele componente software si hardware:
 • Orlater Microsoft Windows XP pachet Service Pack 1 (SP1).
 • Actualizarea este documentat în următorul articol în bază de cunoștințe Microsoft trebuie să fie instalat pe computer: Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
  810243 DirectShow În redare suport pentru fișiere înregistrate cu Windows XP Media Center Edition
 • Un decodor Windows XP-compatibil DVD.
Pentru mai multe informații despre fișierele *.dvr-ms, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/ms778831.aspx
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Windows Media Download pachet (.wmd)

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Descărcați Windows Media (WDM) pachete combina borduri de piele Windows Media Player, În redare informații și conținut multimedia într-un singur fișier descărcabil care utilizează extensia .wmd. Un pachet de .wmd poate include un album întreg de videoclipuri muzicale, care, de asemenea, afișează publicitate sub formă de grafice de branding și link-uri la un site-ul de retailer de muzică online.

Pentru a descărca un pachet de .wmd de pe un site de Web, faceți clic pe link-ul la pachet. Atunci când pachetul este descărcat în computerul dumneavoastră, Windows Media Player extrase automat fișierele care sunt conținute în pachetul, adaugă listele de În redare în pachet, adaugă conținut la bibliotecă Media, afișează piele de frontieră în În redare panoul de Windows Media Player (în modul complet), și apoi joacă primul element din Listă tabel de În redare. Pentru mai multe informații despre fișierele .wmd, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/aa386465.aspx
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Audio Visual Interleave (avi)

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Audio Video Interleave (AVI) este un caz special al resurselor Interchange File Format (RIFF). AVI este definit de Microsoft. Formatul de fi?ier .avi este formatul cel mai comun pentru date audio și video pe un computer.

Conținutul audio sau conținut video care este comprimat cu o mare varietate de codec-uri pot fi stocate într-un fișier .avi și a jucat în Windows Media Player, dacă codec-uri corespunzătoare sunt instalate pe computer. Codec-uri video, care sunt frecvent utilizate în fișierele de .avi include codec-uri următoarele:
 • DivX codec

  Pentru mai multe informații, vizitați thefollowing site-ul DivX Web:
  http://www.DivX.com
 • Cinepak codec

  Pentru mai multe informații, vizitați thefollowing site-ul Cinepak Web:
  http://www.Probo.com/cinepak.php
 • Indeo codec

  Pentru mai multe informații, vizitați thefollowing site-ul Ligos Web:
  http://www.Ligos.com
 • Codecul DV
 • MJPEG codec
 • RGB necomprimată sau YUY2 codec
Codec-uri audio, care sunt frecvent utilizate în fișierele de .avi includ următoarele Codecuri audio:
 • MP3 codec
 • Microsoft Adaptive puls diferențială cod Modulation (MSADPCM)
 • Necomprimată Pulse cod Modulation (PCM) codec
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Moving Pictures Experts Group (.mpg, .mpeg, .m1v, .mp2, .mp3, .mpa, .mpe, .mpv2, extensia .m3u)

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Grupul de exper?i imagine în mișcare dezvoltă standarde de imagine în mișcare grupul de experți (MPEG). Aceste standarde sunt un set evolutiv de standarde pentru video și audio de compresie.
MPEG-1 (.mpeg, .mpg, .m1v)
Acest standard permite codarea video progresiv la o rată de transmisie de aproximativ 1,5 milioane biți pe secundă (bps). Acest format de fișier a fost conceput special pentru utilizarea cu Video-CD și CD-i mass-media. Cele mai frecvente implementări de standardul MPEG-1 oferă o rezoluție video de 352 x 240 la 30 cadre pe secundă (fps). Când utilizați acest standard, veți primi un video care este ușor mai mică de calitate decât tipic VCR videoclipuri.

Fișiere care utilizează extensia .m1v obicei sunt fluxuri elementare MPEG-1, care conțin doar pagina de informații. Fișierele care utilizează .mpg sau .mpeg extensii de obicei sunt MPEG-1 sistem de fluxuri care conțin video codat cu MPEG-1 și MPEG-1 strat II (MP2)-codificate audio.

Cu toate acestea, MPEG-1 sistem de fluxuri nu utilizați exclusiv cu extensii .mpg și .mpeg. Un stream MPEG-2 programul utilizează, de asemenea, frecvent .mpg și .mpeg extensii de fișiere, dar acestea conține codificate în MPEG-2 video. Deoarece sisteme de operare Microsoft Windows oferă doar un decodor video MPEG-1, Windows Media Player nu poate reda fluxuri MPEG-2 program fără o suplimentare decodor video MPEG-2 (, de asemenea, cunoscut ca un DVD decoder pack) instalat. Pentru mai multe informații despre achiziționarea de pachete de decodor DVD, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.Microsoft.com/windows/windowsmedia/player/plugins.aspx
MPEG Audio Layer III (.mp3)
Acest standard a evoluat, de asemenea, la locul de muncă devreme MPEG. Este o tehnologie de compresie audio, care este parte din specifica?iile MPEG-1 și MPEG-2. Institutul Fraunhofer dezvoltat MP3 în Germania în 1991. MP3 utilizează perceptuale audio codificare pentru a comprima CD-calitate sunet cu aproape aceeași fidelitatea.
MPEG Audio Layer II (.mp2, .mpa)
MPEG Audio Layer II este un standard audio de codificare, care a fost inițial dezvoltat ca o parte din caietul de sarcini MPEG-1 și a fost ulterior actualizat pentru specificarea MPEG-2.
M3U (.m3u)
Un fișier cu extensia .m3u este o listă de În redare metafile, care face referire la fișiere .mp3 și oferă metadate suplimentare pentru elementele din Listă tabel de În redare.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Instrument muzical de interfață digitală (.mid, .midi, .rmi)

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Musical Instrument Digital Interface (MIDI) este un protocol standard pentru schimbul de informații muzicale între instrumente muzicale sintetizatoare ?i computere. Acest standard definește codurile pentru un eveniment muzical care include începe o notă, pitch, lungime, volum, și atributele muzicale, cum ar fi vibrato. De asemenea, definește codurile pentru diverse buton, cadran si pedala ajustările care sunt utilizate pe sintetizatoare.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Audio Interchange File Format (extensiile .aif, .aifc, .aiff)

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Apple Computer dezvoltat format fișier audio Audio Interchange File Format (AIFF). Puteți utiliza acest format pentru a stoca calitate eșantion informații instrument de audio și muzical.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Sun Microsystems și de următor (.au, .snd)

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Unix Audio (.au) fișierele sunt generate de UNIX sunet.

Un fișier de sunet (.snd) este un format de fișier de sunet interschimbabile care este utilizat pe computerele soare, NeXt și Silicon Graphics. Fișierul conține de obicei datele primare de sunet, care este urmat de un identificator de text.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Audio pentru Windows (.wav)

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Windows utilizează format fișier val forma Audio (WAV) pentru a stoca sunete ca formele de undă. Un minut de sunet Pulse cod Modulation PCM-codate pot ocupa cât mai puțin ca 644 kiloocteți (KO) sau la fel de mult ca 27 megaocte?i (MO) de stocare. Această dimensiune de spațiu de stocare depinde de frecvența de eșantionare, tipul de sunet (mono sau stereo) și numărul de biți care sunt utilizate pentru probă.

Similare în format AVI și ASF, WAV este doar un container de fișier. Conținutul audio care este comprimat cu o mare varietate de codec-uri și care este stocată într-un fișier .wav pot fi redate în Windows Media Player dacă codec-uri corespunzătoare sunt instalate pe computer. Cele mai frecvente Codecuri audio, care sunt utilizate în fișiere .wav includ Microsoft Adaptive diferențial Pulse cod Modulation (MS ADPCM) și necomprimate Pulse cod Modulation (PCM).
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

CD Audio tractor (.cda)

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Piese Audio CD (.cda) sunt fișiere audio, care sunt stocate pe CD media. Poți să te joci .cda fișiere doar de pe un CD-ROM. Ca rezultat, un exemplu de fișier nu se pot include în acest articol pentru a În redare la. Pentru a testa un fișier .cda, fie încercați să redați un fișier diferite .cda CD-ROM-ul sau încercați să redați un fișier .cda de pe un CD-ROM diferite. Fișierele .cda reprezentări ale CD audio tractor și nu conțin informații de modulatie (PCM) pulsul real codul. Nu poti În redare la fișier dacă doriți să copiați un fișier .cda din CD-ROM-ul hard disk.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Indeo pagina tehnologie (.ivf)

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Indeo pagina fișiere (FIV) sunt fișiere video care sunt codate utilizând codecul Indeo la Ligos Corporation. Indeo standarde pot schimba frecvent. Pentru a vă asigura că poți să te joci fișierele care sunt codat cu acest codec, asigurați-vă că aveți pachetul Indeo cele mai actuale. Pentru a verifica că aveți cel mai recent pachet Indeo, contactați Ligos Corporation. Pentru aceasta, vizitați următorul site Ligos Web:
http://www.Ligos.com
Pentru a reda un fișier .ivf, descărcați fișierul hard disk înainte de a se În redare la. Pentru a face asta, urmați acești pași:
 1. Faceți clic dreapta pe link-ul la fișierul .ivf și apoi faceți clic peSave Target As.
 2. Specificați o locație pe hard disk în cazul în care doriți să savethe fișier.
 3. Faceți dublu clic pe fișierul că ați salvat la al tău tare disc toplay fișierul.
Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
281919 Mesajul "Eroare nespecificată" la redarea unui fișier Indeo pagina Format (FIV)
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Windows Media Player piei (.wmz, .wms)

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Un fi?ier de defini?ie de piele (.wms) Windows Media Player este un document XML de text, care definește elementele care sunt prezente în pielii, relațiile lor, și funcționalitatea lor. Un creator de script-ul creează fișierul de defini?ie activitate a pielii (.wms) și orice asociat JScript fișiere (.js), care încorporează elemente de artă și de a adăuga funcționalitate la nivelul pielii.

Un fișier de .wmz este o arhiva Zip comprimat, care con?ine un fi?ier de defini?ie a pielii de Windows Media Player și fișierele asociate Jscript și sale fișierelor grafice.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

QuickTime Movie file(.mov)

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Apple Computer dezvoltat format fișier QuickTime pentru a crea, edita, publica, și vizualiza fișiere multimedia. QuickTime format poate conține video, animatie, grafica, 3D și realitatea virtuală (VR) conținut. Numai QuickTime fișierele versiunea 2.0 sau mai devreme poate fi jucat în Windows Media Player. Versiunile ulterioare de QuickTime impune proprietate Apple QuickTime Player. Pentru mai multe informații, vizitați următorul site Apple Web:
http://www.Apple.com/QuickTime
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

MP4 Audio fișier (.m4a)

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
.M4A(doar audio) este adesea comprimate folosind AAC codare (pierderi), dar poate fi, de asemenea, în format Apple Lossless.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Fișier MP4 Video (.mp4, .m4v, .mp4v, .3g2, .3gp2, .3gp, .3gpp)

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
MPEG-4 este o specificație de Organizația Internațională de Standardizare (ISO), care acoperă mai multe aspecte de prezentare multimedia, inclusiv compresie, autor și livrare. Deși compresie video și fișier recipient defini?ie activitate sunt două entități separate și independente de caietul de sarcini MPEG-4, multi oameni incorect cred că cele două sunt interschimbabile. Puteți pune în aplicare numai porțiuni din caietul de sarcini MPEG-4 și rămân conforme cu standardul.

format fișier MPEG-4, astfel cum sunt definite de specifica?iile MPEG-4, conține conținut audio de video și Advanced Audio Coding AAC-codate MPEG-4 codat. Se folosește de obicei extensia .mp4. Windows Media Player nu acceptă redarea de formatul fișierului de .mp4. Puteți reda .mp4 fișiere media în Windows Media Player atunci când instalați pachete de decodor DirectShow-compatibil MPEG-4. Pachete de decodor DirectShow-compatibil MPEG-4 includ Ligos LSX-MPEG Player și EnvivioTV.

Pentru mai multe informații despre Ligos LSX-MPEG Player, vizitați următorul site Ligos Web:
http://www.Ligos.com
Pentru mai multe informații despre EnvivioTV, vizitați următorul site Envivio Web:
http://www.envivio.com/products/
Microsoft a ales să pună în aplicare porțiunea de compresie video standard MPEG-4. Microsoft a produs în prezent codecuri de video bazate pe MPEG-4 următoarele:
 • Microsoft MPEG-4 v1
 • Microsoft MPEG-4 v2
 • Microsoft MPEG-4 v3
 • ISO MPEG-4 v1
Conținut video MPEG-4 pot fi codificate și stocate într-un container de ASF fișier folosind instrumente de Media Windows și Windows Media Encoder. Apoi poți să te joci aceste fișiere în Windows Media Player. Pentru mai multe informații despre Microsoft și MPEG-4 suport, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.Microsoft.com/windows/windowsmedia/forpros/format/codecdownload.aspx
.m4v format fișier este un format de fișier video dezvoltat de Apple și este foarte aproape de formatul MP4. Diferențele sunt opționale Apple DRM copie a proteja, și tratamentul de AC3 audio (Dolby Digital), care nu este standardizat pentru MP4 container.

.mp4v fișier este fișierul video MPEG-4.

.3gp (Format de fi?ier 3GPP) este un format multimedia container sunt definite de treia generație Partnership Project (3GPP) pentru 3G UMTS consolidare servicii multimedia. Acesta este folosit pe telefoanele mobile 3G, dar, de asemenea, poate fi jucat pe unele telefoane 2G și 4G.

.3g2 (Format de fișier 3GPP2) este un format multimedia container sunt definite de 3GPP2 pentru serviciile 3G CDMA2000 multimedia. Este foarte similar cu format fișier 3GP, dar are unele extensii și limitări în comparație cu 3GP.

tip de fișier .3gp2 este în principal asociat cu "3GPP2".
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Fisier audio Windows (înregistr?rilor, .adt, .adts)

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Advanced Audio Coding (înregistr?rilor) este un standard, pierderea de compresie și schema de codificare pentru digital audio. Conceput pentru a fi succesorul lui MP3 format, AAC realizează, în general, mai bună calitate a sunetului decât MP3 la rate de biți similare.

Fluxul de Transport date audio (.adts) este folosit în cazul în care datele este de a fi difuzat într-un flux de transport MPEG-2, constând dintr-o serie de cadre, fiecare cadru având un antet, urmată acoperire de date audio AAC.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Fișier MPEG-2 TS Video (m2ts)

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
m2ts este o extensie de nume de fișier utilizat pentru format fișier recipient disc Blu-ray Audio-Video (BDAV) flux de Transport MPEG-2 (M2TS). Este folosit pentru multiplexare audio, video și alte fluxuri. Ea se bazează pe recipientul de flux de transport MPEG-2. Acest format de recipient este frecvent utilizat pentru video pe Disc Blu-ray și AVCHD de înaltă defini?ie activitate.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Informații suplimentare

Terț informații disclaimer

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Produsele de la terți menționate în acest articol sunt fabricate de companii independente de Microsoft. Microsoft nu garantează în niciun fel, implicit sau în alt mod, funcționarea sau fiabilitatea acestor produse.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Proprietă?i

ID articol: 316992 - Ultima examinare: 9 februarie 2014 - Revizie: 3.0
Se aplică la:
 • Windows Media Player 12
 • Microsoft Windows Media Player 11
 • Microsoft Windows Media Player 10
 • Microsoft Windows Media Player 9 Series
 • Microsoft Windows Media Player 7.0
Cuvinte cheie: 
kbinfo kbcip kbmt KB316992 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol este tradus cu ajutorul software-ului Microsoft de traducere automată ?i poate fi corectat prin intermediul tehnologiei Community Translation Framework (CTF). Microsoft oferă articole traduse automat, post-editate de comunitate ?i articole traduse de oameni, pentru a permite accesul la toate articolele din Baza noastră de cuno?tin?e în mai multe limbi. Articolele traduse automat ?i post-editate pot con?ine gre?eli de vocabular, sintaxă ?i/sau gramatică. Microsoft nu este responsabil de inexactită?ile, erorile sau daunele cauzate de traducerea gre?ită a con?inutului sau de utilizarea acestuia de către clien?i. Găsi?i mai multe informa?ii despre traducerea în colaborare la http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/ro.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 316992

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com