Toegang tot gecodeerde bestanden wordt geweigerd nadat u uw wachtwoord hebt gewijzigd

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 316994 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is eerder gepubliceerd onder NL316994
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

In de volgende situaties blijkt u geen toegang tot uw gecodeerde bestanden te hebben:
 • U hebt u aangemeld op uw computer in een werkgroep of in een Microsoft Windows NT 4.0-domein.
 • U hebt bestanden op uw lokale computer gecodeerd met gebruikmaking van een lokale gebruikersaccount of een domeingebruikersaccount in het Microsoft Windows NT 4.0-domein.
 • U hebt uw wachtwoord gewijzigd.
 • U hebt u aangemeld op uw computer met behulp van in de cache opgeslagen referenties toen de computer niet op het netwerk was aangesloten.

Oplossing

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter alleen bedoeld als oplossing van het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Voer deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet.

Als de hotfix kan worden gedownload, is aan het begin van dit Knowledge Base-artikel een sectie 'Hotfix kan worden gedownload' opgenomen. Als een dergelijke sectie niet aanwezig is, kunt u de hotfix aanvragen bij Microsoft Customer Service and Support.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist zijn, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking komen voor deze specifieke hotfix. Bezoek de volgende website van Microsoft voor een volledige lijst met telefoonnummers van de klantondersteuning van Microsoft of om een afzonderlijk serviceverzoek te maken:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Op het formulier 'Hotfix kan worden gedownload' zijn de talen vermeld waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal daar niet bij staat, is de hotfix niet beschikbaar voor die taal.

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken die in de volgende tabel worden weergegeven (of recentere kenmerken). De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in UTC-notatie (Coordinated Universal Time). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Als u het verschil tussen UTC en lokale tijd wilt bepalen, gebruikt u het tabblad Tijdzone van de optie Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Datum    Tijd  Versie     Grootte  Bestandsnaam
  ----------------------------------------------------
  05-feb-2002 22:56 5.1.2600.28 653.824 Lsasrv.dll    
  05-feb-2002 22:55 5.1.2600.28 100.352 Msv1_0.dll    

Klik voor meer informatie over een verwante hotfix op het volgende artikelnummer, zodat het desbetreffende Microsoft Knowledge Base-artikel wordt weergegeven:
331333 Gebruiker krijgt na wachtwoordwijziging of bij gebruik van een zwervend profiel geen toegang tot certificaatfunctionaliteit

Workaround

U kunt dit probleem omzeilen door uw wachtwoord terug te zetten naar het oude wachtwoord zodat u weer toegang krijgt tot de gecodeerde bestanden.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem zich kan voordoen in de Microsoft-producten die aan het begin van dit artikel worden vermeld.

Eigenschappen

Artikel ID: 316994 - Laatste beoordeling: woensdag 31 december 2008 - Wijziging: 3.2
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbenv kbfix kbsecurity kbui kbwinxpsp1fix KB316994

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com