Οι ιαπωνικοί χαρακτήρες δεν εμφανίζονται σωστά, όταν χρησιμοποιείτε το MAPIReadMail

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 317011 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το αρχείο έχει αρχειοθετηθεί. Προσφέρεται “ως έχει” και δεν θα ενημερώνεται πια.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν τοΤο MAPIReadMailκλήση συνάρτησης, Ιαπωνική (διπλού-byte) χαρακτήρες δεν εμφανίζονται σωστά. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορείτε να διαβάσετε κείμενα χρησιμοποιώντας τοΤο MAPIReadMailFunction.

Αυτό το ζήτημα προκύπτει στο εξής σενάριο:
 1. Δημιουργία ενός προγράμματος που χρησιμοποιεί τοΤο MAPIReadMailσυνάρτηση, η οποία μπορεί να εξαχθεί συμβολοσειρές ιαπωνικών στο σώμα του μηνύματος (για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστεlpszNoteTextη δομή MAPIMessage).
 2. Βεβαιωθείτε ότι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα-πελάτης MAPI είναι Microsoft Outlook Express.
 3. Χρησιμοποιήστε ιαπωνικών εταιρειών προτύπων (JIS), που είναι ο κωδικός για ιαπωνικούς χαρακτήρες, για να δημιουργήσετε ένα μήνυμα που περιέχει ιαπωνικούς χαρακτήρες στο σώμα του μηνύματος και στη συνέχεια να αποστείλετε αυτό το μήνυμα στα Εισερχόμενά σας.
 4. Χρήση ενός δείγματος προγράμματος για την κλήση τουΤο MAPIReadMailλειτουργούν και στη συνέχεια να διαβάσετε το μήνυμα που λάβατε στο βήμα 3.
 5. Αναθεωρήστε τη συμβολοσειρά που εμφανίζεται, ειδικά τη συμβολοσειρά σεlpMessage-> lpszNoteTextστη δομή του MAPIMessage.
Η συμβολοσειρά δεν εμφανίζεται σωστά. Αυτή η συμβολοσειρά εμφανίζεται ως συμβολοσειρά raw κωδικοποίηση-JIS. Η συμβολοσειρά δεν εμφανίζεται σωστά στο μόνο το σώμα του μηνύματος. Αυτό το ζήτημα δεν παρουσιάζεται με τοToπλαίσιο, τοΑπό το φάκελοπλαίσιο, ή τοΘέμα"Τύπος" (Type).

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το πιο πρόσφατο service pack για τον Internet Explorer 6. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
328548Τρόπος απόκτησης του τελευταίου Service Pack Internet Explorer 6

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση της ενημέρωσης κώδικα πρέπει να έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά αρχείου ή νεότερα:
  Date     Time  Version    Size   File name
  --------------------------------------------------------
  25-Jan-2002 09:09 6.00.2713.2400 1,175,040 Msoe.dll
				

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη του ζητήματος αυτού στον Internet Explorer 6.Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε αρχικά στο Service Pack 1 του Internet Explorer 6.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 317011 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
  • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbnosurvey kbarchive kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbie600presp1fix kbmt KB317011 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:317011

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com