Wijzigingen van de Wizard IIS Lockdown ongedaan maken

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 317052
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Het wordt aangeraden dat alle gebruikers een upgrade naar Microsoft Internet Information Services (IIS) versie 7. 0 uitvoert op Microsoft Windows Server 2008 wordt uitgevoerd. IIS 7. 0 aanzienlijk verhoogt de beveiliging van de Web infrastructuur. Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over IIS-beveiliging-gerelateerde onderwerpen:
http://www.Microsoft.com/TechNet/Security/prodtech/IIS.mspx
Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over IIS 7. 0:
http://www.IIS.net/default.aspx?tabid=1
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In dit stapsgewijze artikel wordt beschreven hoe u de IISLockdown Wizard verwijderen vanaf een webserver maken en terugzetten van de configuratie en de instellingen die bij het uitvoeren van de IISLockdown Wizard zijn gewijzigd.

Inleiding

Als u de IISLockdown Wizard (Iislockd. exe) vanaf de Microsoft-beveiligingstoolkit uitvoeren en onmiddellijk met Internet Information Services (IIS merkt), kunt u de wizard opnieuw om de wijzigingen ongedaan maken die de IISLockdown Wizard heeft aangebracht in de computer kan uitvoeren.

Houd er rekening mee dat de bewerking voor ongedaan maken niet lukken als u wijzigingen hebt aangebracht aan het systeem tussen het moment waarop de IISLockdown Wizard oorspronkelijk werd uitgevoerd en de taak ongedaan maken wordt uitgevoerd. Let ook op dat de Wizard alleen de doorgevoerde wijzigingen ongedaan kunt maken. De Wizard handmatige wijzigingen die u hebt aangebracht in de serverconfiguratie niet ongedaan maken.

De functie ongedaan maken maakt gebruik van het log boek bestand Oblt-log. log, dat wordt gemaakt op het tijd stip dat oorspronkelijk Iislockd. exe wordt uitgevoerd. Oblt-log. log is gebaseerd op de wijzigingen die zijn vastgelegd in het log boek, maar niet opgenomen in alle ongebruikte services die u hebt verwijderd. Hierdoor wordt de functie ongedaan maken niet alle eerder geïnstalleerde services hersteld.

Door de Wizard IISLockdown wijzigingen ongedaan maken

  1. Dubbel klik op deIislockd. exebestand.
  2. Op deDeze Server is al geconfigureerd.Lees de verklarende tekst en klikt u vervolgens op paginaVolgende.
  3. De Wizard IIS Lockdown wordt weer gegeven en informeert u over het proces, worden de wijzigingen die zijn aangebracht toen u de Wizard voor het laatst uitvoerde ongedaan. Klik opJaom verder te gaan.
  4. Op deBeveiligingsinstellingen terugzettenpagina, ziet u de vorige instellingen worden hersteld. Wanneer het proces voltooid is, ziet u "Klaar" in deStatusgebied. Houd er rekening mee dat dit een aanzienlijke hoeveelheid tijd op basis van de complexiteit van de IIS-configuratie kan hebben. Klik opVolgende.OPMERKING: Dit proces geldt niet voor alle services die zijn verwijderd als u hebt geselecteerdNiet-geselecteerde services verwijderenWanneer u wordt oorspronkelijk de IISLockdown Wizard hebt uitgevoerd.

  5. Op deHerstellen voltooidpagina, klikt u opVoltooien.

Referenties

Voor meer informatie klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
311113Niet-geïnstalleerde Services worden niet hersteld door de functie van de Wizard IIS Lockdown ongedaan maken

Eigenschappen

Artikel ID: 317052 - Laatste beoordeling: maandag 24 februari 2014 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbhowtomaster kbmt KB317052 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:317052

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com