Ζητήματα όταν χρησιμοποιείτε μια παλιά έκδοση του αρχείου προγράμματος οδήγησης Cmaudio.ax C-Media

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 317358 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Τα Windows MovieMaker ή το πρόγραμμα Microsoft Producer μπορεί απροσδόκητα όταν κάνετε εισαγωγή, προεπισκόπηση ή δημοσίευση προέλευσης περιεχομένου που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα οδήγησης από C-Media και ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Moviemk.exe αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση. (Microsoft Office Outlook has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.).
Εάν προβάλλετε τα δεδομένα που περιέχει η αναφορά σφάλματος, ενδέχεται να εμφανιστεί πληροφορίες υπογραφής σφάλματος που είναι παρόμοιες με τις ακόλουθες πληροφορίες:
  App Name   App Version Module Name Module Version Offset
  ---------------------------------------------------------------
  Moviemk.exe 1.1.2427.0  Cmaudio.ax  0.0.0.0     00001612
				

Αιτία

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει, όταν παρουσιάζεται ένα σφάλμα στο αρχείο προγράμματος οδήγησης Cmaudio.ax C-Media.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, επικοινωνήστε με το C-Media για να ρωτήσετε σχετικά με τη διαθεσιμότητα του σε μια νεότερη έκδοση του αρχείου προγράμματος οδήγησης Cmaudio.ax C-Media. Για πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη διαδικασία, προβάλετε την ακόλουθη τοποθεσία της C-Media στο Web:
http://www.cmedia.com.tw
Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές, για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Η Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εάν το ζήτημα εξακολουθεί να παρουσιάζεται όταν χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του αρχείου προγράμματος οδήγησης Cmaudio.ax C-Media, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε άλλο περιεχόμενο που δημιουργείται από μια άλλη πηγή.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 317358 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kb3rdparty kbenv kberrmsg kbprb kbprod2web kbmt KB317358 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:317358

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com