Problemen wanneer u een verouderde versie van het stuur programma Cmaudio.ax C-Media bestand

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 317358 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Microsoft Producer programma of Windows MovieMaker onverwacht afgesloten terwijl u importeert, bekijken of publiceren van inhoud bron die gebruikmaakt van het stuur programma van C-Media en wordt het volgende foutbericht weer gegeven:
MOVIEMK. exe is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Onze excuses voor het ongemak.
Als u de gegevens in het foutrapport bekijkt, wordt informatie van de fout handtekening die vergelijkbaar is met de volgende informatie weer gegeven:
  App Name   App Version Module Name Module Version Offset
  ---------------------------------------------------------------
  Moviemk.exe 1.1.2427.0  Cmaudio.ax  0.0.0.0     00001612
				

Oorzaak

Dit probleem kan optreden wanneer een fout in het stuur programma bestand C-Media Cmaudio.ax optreedt.

Oplossing

Neem contact op met C-Media om te informeren naar de beschikbaarheid van dit probleem op te lossen een een nieuwere versie van het stuur programma bestand C-Media Cmaudio.ax. Informatie over hoe u dit doet, vindt u op de volgende website van C-Media:
http://www.CMedia.com.tw
Microsoft biedt contact informatie van derden zodat u eenvoudig technische ondersteuning. Deze contact informatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Microsoft garandeert niet de juistheid van deze contact informatie van derden.

Workaround

Probeer dit probleem omzeilen als het probleem zich voordoen blijft nadat u de meest recente versie van het stuur programma bestand C-Media Cmaudio.ax, andere inhoud die is gemaakt vanuit een andere bron.

Meer informatie

De producten van andere leveranciers die worden beschreven in dit artikel worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 317358 - Laatste beoordeling: zondag 27 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kb3rdparty kbenv kberrmsg kbprb kbprod2web kbmt KB317358 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:317358

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com