Ζητήματα στην εγκατάσταση καρτών PCMCIA πολλαπλών λειτουργιών

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 318213 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Ας εξετάσουμε το ακόλουθο σενάριο. Στα Windows XP, μπορείτε να εγκαταστήσετε μια κάρτα PCMCIA πολλαπλών λειτουργιών που που υλοποιεί πλήρως τα πρότυπα της PCMCIA πολλαπλών λειτουργιών. Για να το κάνετε αυτό, η κάρτα χρησιμοποιεί το αρχείο που παρέχεται από το σύστημα γονικό INF (mf.inf) ή οποιοδήποτε άλλο συμβατό αρχείο INF που δεν έχει αντικαθιστούν ρυθμίσεις παραμέτρων για τοπαιδίΣυναρτήσεις. Σε αυτό το σενάριο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα ζητήματα εγκατάστασης:
 • Ζήτημα 1:Δεν είναι εγκατεστημένη η τελευταία λειτουργία παιδί στην κάρτα. Για παράδειγμα, εάν εγκαταστήσετε μια κάρτα διπλής εισόδου/εξόδου, απροσδόκητα θεωρείτε μόνο μία θύρα COM εγκατάσταση αντί για δύο θύρες, όταν εμφανίζεται στη Διαχείριση συσκευών.
 • Θέμα 2:Όλες οι συναρτήσεις παιδί έχει την ίδια περιγραφή της συσκευής.
 • Θέμα 3:Ορισμένες από τις συναρτήσεις παιδί δεν ξεκινούν (κωδικός σφάλματος 10).

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται εξαιτίας σφαλμάτων στη λειτουργική μονάδα Pcmcia.sys.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Windows XP. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της άμεσης επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.
 Date    Time  Version   Size   File name
 ---------------------------------------------------
 2002-11-03 15:27 5.1.2600.34 113,000 Pcmcia.sys

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την κάρτα πολλαπλών λειτουργιών, χρησιμοποιώντας ένα αρχείο INF γονικό που έχει ρυθμίσεις αντικατάστασης. Αντικαθιστούν αυτές τις ρυθμίσεις παραμέτρων, θα πρέπει να έχει τις καταχωρήσεις μητρώου που καθορίζουν πληροφορίες σχετικά με τις συναρτήσεις του παιδιού, όπως τα αναγνωριστικά υλικού και αντιστοιχίζει πόρους εισόδου/εξόδου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία του Microsoft Developer Network (MSDN) στο Web:
Υποστηρίζει συσκευές κάρτας PC πολλαπλών λειτουργιών
http://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/ms794942.aspx
Σε αυτήν την περίπτωση, το πρόγραμμα οδήγησης πολλαπλών λειτουργιών (Mf.sys), το ίδιο απαριθμεί τις λειτουργίες του παιδιού, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που είναι ήδη εγγραφεί στο μητρώο από το γονικό αρχείο INF, αντί να χρησιμοποιήσετε PCMCIA για να αποκτήσει αυτές τις πληροφορίες από τη συσκευή πλειάδων.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για". Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 1 των Windows XP.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα ακόλουθα ζητήματα που έχουν σχέση με τα ζητήματα που αναφέρονται στην ενότητα "Συμπτώματα".

Ζήτημα 1

Ας εξετάσουμε το ακόλουθο σενάριο. Η Διαχείριση Τοποθέτησης και Άμεσης λειτουργίας στέλνει μιαIRP_MN_QUERY_DEVICE_RELATIONSαίτηση στο πρόγραμμα οδήγησης πολλαπλών λειτουργιών, για να αποκτήσετε μια λίστα των αντικειμένων φυσικών συσκευών (PDOs) για το παιδί συναρτήσεις μιας κάρτας PCMCIA πολλαπλών λειτουργιών. Σε αυτό το σενάριο, δεν PDO δημιουργείται για τη συνάρτηση τελευταίο θυγατρικό. Επομένως, η τελευταία λειτουργία παιδί δεν προστίθεται στη λίστα των παιδιών του γονικού αντικειμένου.

Θέμα 2

Το Αναγνωριστικό συσκευής που δημιουργούνται από PCMCIA για μια συνάρτηση παιδί έχει την εξής μορφή:
PCMCIA\ManufacturerName-Όνομα_Προϊόντος-DEVFunctionNumber-CRC
Ας εξετάσουμε το ακόλουθο σενάριο. Στα Windows XP, μπορείτε να εγκαταστήσετε μια κάρτα PCMCIA πολλαπλών λειτουργιών που που υλοποιεί πλήρως τα πρότυπα της PCMCIA πολλαπλών λειτουργιών. Για να το κάνετε αυτό, η κάρτα χρησιμοποιεί το αρχείο που παρέχεται από το σύστημα γονικό INF (mf.inf) ή οποιοδήποτε άλλο συμβατό αρχείο INF που δεν έχει ρυθμίσεις αντικατάστασης για τις λειτουργίες του παιδιού. Σε αυτό το σενάριο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα ζητήματα εγκατάστασης:

Θέμα 3

Κατά την εγκατάσταση μιας κάρτας PCMCIA πολλαπλών λειτουργιών, ορισμένες λειτουργίες δεν μπορεί να ξεκινήσει από τα προγράμματα οδήγησής τους συνάρτηση ως εξαρτημένο αναμένεται (κωδικός σφάλματος 10). Αυτή η συμπεριφορά προκαλείται από ένα πρόβλημα στο αρχείο Pcmcia.sys που παρουσιάζεται όταν συμπληρώνει τις απαιτήσεις πόρων για την κάρτα PCMCIA που λαμβάνονται από τις πληροφορίες πλειάδων. Για ναDevicePrivateπεριγραφές πόρου δεν δημιουργούνται σωστά για τις λειτουργίες του παιδιού των καρτών PCMCIA πολλαπλών λειτουργιών. Για ναDevicePrivateπεριγραφής πόρου κάθε συνάρτησης παρέχει πληροφορίες, όπως είναι η βασική διεύθυνση καταχωρητών ρύθμισης παραμέτρων και τα δεδομένα ρύθμισης παραμέτρων για εγγραφή στο αρχείο επιλογών ρύθμισης παραμέτρων για αυτήν τη λειτουργία. Επομένως, ορισμένες από τις συναρτήσεις παιδί δεν έχει ρυθμιστεί σωστά και δεν ξεκινούν.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 318213 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfile kbfix kbkmode kboswin2000fix kbplugplay kbwdm kbwinxpsp1fix kbmt KB318213 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:318213

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com