Problemen bij de installatie van multifunctionele PCMCIA-kaarten

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 318213 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Het volgende scenario. In Microsoft Windows XP installeert u een multifunctionele PCMCIA-kaart volledig de multifunctionele PCMCIA-normen implementeert. U doet dit door de kaart maakt gebruik van het bovenliggende systeem geleverde INF-bestand (mf.inf) of een ander compatibel INF-bestand dat geen overschrijven configuraties voor dekindfuncties. In dit scenario treden een of meer van de volgende installatie problemen:
 • Probleem 1:Het laatste onderliggende functie op de kaart is niet geïnstalleerd. Bijvoorbeeld, als u een dual i/o-kaart installeert, vindt onverwacht u slechts één COM-poort in plaats van twee poorten wordt geïnstalleerd wanneer u in Apparaatbeheer.
 • Probleem 2:Alle onderliggende functies hebben dezelfde apparaatbeschrijving.
 • Probleem 3:Sommige onderliggende functies (foutcode 10) niet gestart.

Oorzaak

Dit probleem treedt op vanwege fouten in de PCMCIA-module.

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, verkrijgen van het meest recente servicepack voor Windows XP. Voor meer informatie klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
322389Het verkrijgen van het meest recente servicepack voor Windows XP

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als de hotfix kan gedownload worden, is er een sectie 'Hotfix gedownload' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weer gegeven, neem u contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls u nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist zijn, moet u mogelijk een afzonderlijk service verzoek indienen. De normale ondersteunings kosten blijven gelden voor extra ondersteunings vragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk service verzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix downloaden beschikbaar' wordt weer gegeven de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weer gegeven, is omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar.

Bestandsinformatie

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestands ken merken (of recentere bestands ken merken) die in de volgende tabel worden weer gegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weer gegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Als u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Als het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijd Zonetabblad in het onderdeel datum en tijd in het Configuratie scherm.
 Date    Time  Version   Size   File name
 ---------------------------------------------------
 2002-11-03 15:27 5.1.2600.34 113,000 Pcmcia.sys

Workaround

Dit probleem omzeilen de multifunctionele kaart te installeren met behulp van een bovenliggende INF-bestand dat override configuraties is. Deze overschrijven configuraties moet de registervermeldingen die informatie over de onderliggende functies, zoals de hardware-id's definiëren en i/o-bronnen worden toegewezen.

Ga naar de volgende website van Microsoft Developer Network (MSDN) voor meer informatie:
Ondersteuning voor apparaten multifunctionele PC-kaart
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/ms794942.aspx
Het multifunctionele stuur programma (Mf.sys) zelf worden in dit geval de onderliggende functies met behulp van de informatie die al is geschreven in het register door de bovenliggende INF-bestand, in plaats van PCMCIA deze informatie verkrijgen uit het apparaat tuples opgesomd.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie is "Van toepassing op". In Windows XP Service Pack 1 werd voor het eerst een correctie aangebracht voor dit probleem.

Meer informatie

De volgende problemen hebben betrekking op de problemen die worden vermeld in de sectie "Symptomen".

Probleem 1

Het volgende scenario. De PnP Manager verzendt eenIRP_MN_QUERY_DEVICE_RELATIONSaanvragen voor het multifunctionele stuur programma voor de lijst met objecten fysiek apparaat (BOB) voor de onderliggende functies van een multifunctionele PCMCIA-kaart. In dit scenario geen Bob gemaakt voor het laatste onderliggende functie. Het laatste onderliggende functie daarom niet toegevoegd aan de lijst met onderliggende items van het bovenliggende object.

Probleem 2

De apparaat-ID gegenereerd door PCMCIA voor een onderliggende functie heeft de volgende notatie:
PCMCIA\ManufacturerName-Product naam-DEVFunctionNumber-CRC
Het volgende scenario. In Microsoft Windows XP installeert u een multifunctionele PCMCIA-kaart volledig de multifunctionele PCMCIA-normen implementeert. Hiervoor gebruikt de kaart het bovenliggende systeem geleverde INF-bestand (mf.inf) of een ander compatibel INF-bestand dat geen override configuraties voor de onderliggende functies. In dit scenario treden een of meer van de volgende installatie problemen:

Probleem 3

Wanneer u een multifunctionele PCMCIA-kaart installeert, verwacht sommige functies mogelijk niet worden gestart door de stuur programma's voor hun functie als kind (foutcode 10). Dit probleem wordt veroorzaakt door een probleem in PCMCIA. sys-bestand dat zich voordoet wanneer u de bron vereisten voor de PCMCIA-kaart die zijn verkregen uit informatie tuples. HetDevicePrivateresource wordt niet correct gegenereerd voor de onderliggende functies van multifunctionele PCMCIA-kaarten. HetDevicePrivatebron beschrijving van elke functie bevat informatie, zoals het basis adres van de registers van de configuratie en de configuratiegegevens worden geschreven naar de configuratie optie registreren voor die functie. Daarom enkele van de onderliggende functies zijn niet correct geconfigureerd en wordt niet gestart.

Eigenschappen

Artikel ID: 318213 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfile kbfix kbkmode kboswin2000fix kbplugplay kbwdm kbwinxpsp1fix kbmt KB318213 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:318213

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com