Επιστροφή από την κατάσταση αδρανοποίησης ρυθμίζει τον χρονιστή αδράνειας έως πέντε λεπτά σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 318355 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μετά από έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Microsoft Windows XP επιστρέφει (ή "επανέρχεται") από την κατάσταση αδρανοποίησης, αυτό μπορεί να μεταβεί σε κατάσταση αδρανοποίησης ξανά μετά από πέντε λεπτά αδράνειας, ανεξάρτητα από τις ρυθμίσεις που έχετε ορίσει στο εργαλείο "Επιλογές ενέργειας" στον πίνακα ελέγχου.

Περισσότερες πληροφορίες

Το BIOS του υπολογιστή εκτελεί μια πλήρη εκκίνηση ενώ επιστρέφει από κατάσταση αδρανοποίησης και καταργεί τα σήματα κατά την επαναφορά που μπορεί να είναι ενεργό. Επομένως, τα Windows δεν μπορούν να προσδιορίσουν γιατί ο υπολογιστής woke προς τα επάνω. Στη συνέχεια επιστρέφει τα Windows σε αδρανοποίηση μετά από πέντε λεπτά αδράνειας για να αποφύγετε τις συγκεκριμένες καταστάσεις. Για παράδειγμα, τα Windows ενδέχεται να επιστρέψει στη συνέχεια σε κατάσταση αδρανοποίησης, για να αποτρέψετε ένα πρόγραμμα από αφύπνιση του υπολογιστή και προκαλεί την μπαταρία να εξαντλήσει ενώ ο υπολογιστής δεν χρησιμοποιείται.

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται επίσης να παρουσιαστεί στα Windows Vista. Μετά την επαναφορά ενός υπολογιστή που βασίζεται στα Windows Vista από κατάσταση αδρανοποίησης, ο υπολογιστής μπορεί να μεταβεί σε κατάσταση αδρανοποίησης ξανά μετά από δύο λεπτά αδράνειας.Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
929734Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ζητήματα μετά την επαναφορά ενός υπολογιστή που βασίζεται στα Windows Vista από κατάσταση αναμονής ή αδρανοποίησης

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 318355 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Ultimate
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Starter
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbhardware kbprb kbmt KB318355 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:318355

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com