De inactiviteits timer tot vijf minuten terugkeren uit de slaaps tand ingesteld op een computer met Windows XP

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 318355 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Nadat u een Microsoft Windows XP-computer als resultaat gegeven (of "wakker") uit de slaaps tand, het slaaps tand na vijf minuten van inactiviteit opnieuw kunt invoeren, ongeacht de instellingen die u hebt geconfigureerd in het onderdeel Energiebeheer in het Configuratie scherm.

Meer informatie

Het BIOS van de computer voert een volledige start terwijl dat uit de slaaps tand resulteert en wist een ontwaken signalen die actief zijn. Daarom bepalen niet waarom de computer 'true omhoog. Windows zoekt vervolgens naar de slaaps tand na vijf minuten van inactiviteit bepaalde situaties te vermijden. Windows kan bijvoorbeeld vervolgens terug naar de slaaps tand om te voorkomen dat een programma van de computer activeren en waardoor de batterij te corrigeren terwijl de computer niet wordt gebruikt.

Dit probleem kan ook optreden in Windows Vista. Nadat u een Windows Vista-computer uit de slaaps tand, invoeren de computer de slaaps tand na twee minuten inactiviteit opnieuw.Voor meer informatie klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
929734Er kunnen problemen optreden nadat u een Windows Vista-computer uit de slaaps tand of winter slaaps tand hebt gehaald

Eigenschappen

Artikel ID: 318355 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Ultimate
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Starter
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbenv kbhardware kbprb kbmt KB318355 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:318355

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com