Δεν μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή "εδώ" (Here) στο παράθυρο διαλόγου πολιτικής απορρήτου (Privacy Policy), για να προβάλετε την πολιτική απορρήτου μιας τοποθεσίας Web

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 318810 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν κάνετε κλικΠερίληψηΣτοΑναφορά απορρήτουπαράθυρο διαλόγου για να προβάλετε την πολιτική απορρήτου μιας τοποθεσίας Web στον Internet Explorer, η λέξη "εδώ" στο ακόλουθο μήνυμα που εμφανίζεται στο στοΠολιτική απορρήτουπαράθυρο διαλόγου δεν είναι μια υπερ-σύνδεση:
Για να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου ολοκλήρωση αυτής της τοποθεσίας Web, κάντε κλικ εδώ.
Εξαιτίας αυτού, δεν είναι δυνατό να κάντε κλικ στη λέξηhereΓια να προβάλετε την πολιτική απορρήτου ολοκλήρωσης της τοποθεσίας Web.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκύψει, εάν δεν αναπτύσσεται σωστά στην τοποθεσία Web πλατφόρμα για προτιμήσεις απορρήτου (P3P) την πολιτική προστασίας ιδιωτικού απορρήτου ή να περιέχει σφάλματα.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε την κατάλληλη μέθοδο:
 • Εάν ένας επισκέπτης στην τοποθεσία Web, επικοινωνήστε με το διαχειριστή της τοποθεσίας Web για να αποκτήσετε τη σωστή διεύθυνση URL (Uniform Resource) για την πολιτική προστασίας ιδιωτικού απορρήτου της τοποθεσίας Web.
 • Εάν είστε διαχειριστής της τοποθεσίας Web, βεβαιωθείτε ότι η πολιτική προστασίας ιδιωτικού απορρήτου, δημιουργείται και υλοποιούνται σωστά. Μπορείτε να επικυρώσετε πολιτικής P3P στην τοποθεσία Web χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επικύρωσης P3P, που είναι διαθέσιμη στην ακόλουθη τοποθεσία Web του World Wide Web Consortium (W3C):
  http://www.w3.org/P3P/validator/
  Εάν είναι απαραίτητο, επικοινωνήστε με τον προμηθευτή σας γεννήτριας πολιτικής P3P για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να επιλύσετε τη συμπεριφορά που περιγράφεται στην ενότητα "Συμπτώματα" αυτού του άρθρου.
Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές, για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Η Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές.

Περισσότερες πληροφορίες

ΑΑναφορά απορρήτουεικονίδιο εμφανίζεται στη γραμμή κατάστασης του Internet Explorer όταν επισκέπτεστε μια τοποθεσία Web που δεν ικανοποιεί τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο για να ανοίξετε τοΑναφορά απορρήτουπαράθυρο διαλόγου πλαίσιο και να προβάλετε την αναφορά απορρήτου της τοποθεσίας. Η αναφορά απορρήτου παρέχει πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου μιας τοποθεσίας και να περιγράφουν τον τρόπο τις πρακτικές απορρήτου σε διένεξη με τις προτιμήσεις που ορίζετε.

Μπορείτε επίσης να προβάλετε μια αναφορά απορρήτου για κάθε τοποθεσία Web όταν κάνετε κλικ στο κουμπίΑναφορά απορρήτουΣτο διακομιστήViewΜενού (Menu).Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των cookies του Internet Explorer 6, κάντε κλικ στο κουμπί αριθμούς των άρθρων παρακάτω για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
283185Τρόπος διαχείρισης των cookies στον Internet Explorer 6
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις απορρήτου στον Internet Explorer 6, κάντε κλικ στο κουμπί αριθμούς των άρθρων παρακάτω για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
293222Προεπιλεγμένες ρυθμίσεις απορρήτου για τον Internet Explorer 6
290333Περιγραφή του έργου πλατφόρμας προτιμήσεων απορρήτου (Platform for Privacy Preferences - P3P)
Για να προβάλετε την πλατφόρμα για προτιμήσεις απορρήτου (P3P) προδιαγραφές και τα συσχετισμένα έγγραφα, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web του W3C:
http://www.w3.org
Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές, για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Η Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 318810 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
  • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
  • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
 • Windows Internet Explorer 7 for Windows XP
 • Windows Internet Explorer 7 for Windows Server 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbprb kbui kbmt KB318810 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:318810

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com