Kunt u niet op "Hier" in het dialoog venster privacybeleid om het privacybeleid van een website bekijken

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 318810 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u klikt opSamenvattingin dePrivacyrapporthet dialoog venster privacybeleid van een website op Internet weer geven Explorer, het woord "hier" in het volgende bericht wordt weer gegeven in dePrivacybeleidhet dialoog venster is geen hyperlink:
Klik hier om te lezen het volledige privacybeleid voor deze website.
Hierdoor kunt u niet op het woordHierde volledige privacybeleid van de website weer geven.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als de website van Platform voor Privacybeleid van privacy-voorkeuren (P3P) niet correct is geïmplementeerd of bevat fouten.

Oplossing

Dit probleem is opgelost, gebruikt u de juiste methode:
 • Als u een bezoeker van de website, neem contact op met de beheerder van de website de juiste Uniform Resource Locator (URL) van de website privacybeleid.
 • Als u beheerder van de website, moet u ervoor zorgen dat de privacybeleid is gemaakt en correct uitgevoerd. U kunt valideren op het Web P3P-beleid met behulp van de validatiefunctie P3P is beschikbaar op de volgende website van Website van het World Wide Web Consortium (W3C):
  http://www.w3.org/P3P/validator/
  Indien nodig, neem dan contact op met de leverancier van het P3P-beleid generator voor meer informatie over het oplossen van het probleem dat wordt beschreven in de De sectie "Symptomen" van dit artikel.
Microsoft contact gegevens van derden zodat u technische ondersteuning biedt. Deze contact informatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Microsoft biedt geen instaan voor de juistheid van deze contact persoon leveranciers informatie.

Meer informatie

APrivacyrapportpictogram wordt weer gegeven in de Internet Explorer-status balk wanneer u een website bezoekt die niet aan uw privacyvoorkeuren voldoet. Dubbel klik op de pictogram openen dePrivacyrapportdialoog venster en de site Privacyrapport weer geven. Het privacyrapport informatie over het privacybeleid van de site en kunt beschrijven hoe haar privacybeleid in strijd zijn met de voorkeuren die u instelt.

U kunt u ook een privacyrapport voor een website bekijken wanneer u klikt opPrivacyrapportop deWeergavemenu.Voor extra informatie over het beheren van cookies van Internet Explorer 6, klikt u op het artikel volgende nummers voor de artikelen in de Microsoft Knowledge Base:
283185Het beheren van Cookies in Internet Explorer 6
Voor meer informatie over standaard privacy instellingen in Internet Explorer 6 klikt u op de volgende artikel nummers weer geven de artikelen in de Microsoft Knowledge Base:
293222Standaard Privacy-instellingen voor Internet Explorer 6
290333Beschrijving van het Platform for Privacy-voorkeuren (P3P) Project
Het Platform for Privacy Preferences (P3P) weer geven specificatie en de bijbehorende documentatie website de volgende W3C:
http://www.w3.org
Microsoft contact gegevens van derden zodat u technische ondersteuning biedt. Deze contact informatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Microsoft biedt geen instaan voor de juistheid van deze contact persoon leveranciers informatie.

Eigenschappen

Artikel ID: 318810 - Laatste beoordeling: woensdag 28 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 op de volgende platformen
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
  • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
  • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows® 2000 Server
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
 • Windows Internet Explorer 7 for Windows XP
 • Windows Internet Explorer 7 for Windows Server 2003
Trefwoorden: 
kbenv kbprb kbui kbmt KB318810 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:318810

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com