Τρόπος χρήσης ενός διακομιστή συμβόλων με το πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων του Visual Studio .NET

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 319037 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο βήμα προς βήμα περιγράφει τον τρόπο χρήσης του προγράμματος εντοπισμού σφαλμάτων του Visual Studio .NET με το διακομιστή συμβόλων για τη φόρτωση των συμβόλων από το διακομιστή συμβόλων της Microsoft.

Κάντε κλικ στην καρτέλαΑναπαραγωγήΓια να προβάλετε αυτήν την επίδειξη πολυμέσων ροής.Πρέπει να έχετε πληροφορίες σύμβολο κατά τον εντοπισμό σφαλμάτων σε εφαρμογές, οι οποίες ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται ("κολλάει" ή διακόπτεται η λειτουργία του). Αρχεία συμβόλων παρέχουν ένα ίχνος από τις λειτουργίες που περιέχονται στα εκτελέσιμα αρχεία και βιβλιοθήκες δυναμικής σύνδεσης (DLL). Επιπλέον, τα αρχεία συμβόλων μπορεί να παρουσιάσει ένα χάρτη από τις κλήσεις συναρτήσεων που οδηγούν στο σημείο αποτυχίας. Για παράδειγμα, πρέπει να έχετε τα σύμβολα κατά την αποτύπωση στοίβες κλήσεων μέσα σε ένα πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα διακομιστή συμβόλων Microsoft που περιέχει τα αρχεία συμβόλων για στοιχεία του λειτουργικού συστήματος Microsoft και Microsoft άλλων προϊόντων, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
311503Χρήση του διακομιστή συμβόλων της Microsoft για την απόκτηση αρχείων συμβόλων εντοπισμού σφαλμάτων
ΣΗΜΕΙΩΣΗΤου διακομιστή συμβόλων της Microsoft, στο άρθρο 311503 δεν έχει ενημερωθεί για να συμπεριλάβετε τα σύμβολα για το Microsoft .NET Framework. Επομένως, αυτά τα αρχεία συμβόλων δεν φορτώνονται. Η Microsoft προσπαθεί να κάνει το .NET Framework σύμβολα που είναι διαθέσιμες σε ένα διακομιστή συμβόλων δημόσια.

Επιπλέον, οι υπηρεσίες υποστήριξης προϊόντων της Microsoft δεν έχει ελέγξει και δεν υποστηρίζει τη χρήση του διακομιστή συμβόλων της Microsoft με το Visual Studio .NET. Αυτό το άρθρο παρέχεται μόνο ως πληροφορίες εξαιτίας ερωτήσεις πελατών.

Ενημερώστε τα αρχεία εντοπισμού σφαλμάτων

 1. Λήψη και εγκαταστήστε τα πιο πρόσφατα εργαλεία εντοπισμού σφαλμάτων kit των Windows. Για να λάβετε τις πιο πρόσφατες κιτ εργαλεία εντοπισμού σφαλμάτων για Windows, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
  http://www.microsoft.com/whdc/devtools/ddk/default.mspx
 2. Εντοπίστε το αρχείο Symsrv.dll στο φάκελο εργαλεία των Windows \Program Files\Debugging ή στο φάκελο C:\WINDBG.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΕπειδή τα εργαλεία εντοπισμού σφαλμάτων ενδέχεται να έχει εγκατασταθεί σε διαφορετικό φάκελο, αναζήτηση στον σκληρό σας δίσκο για Symsrv.dll εάν το αρχείο δεν βρίσκεται σε αυτούς τους φακέλους.
 3. Κλείστε το Visual Studio .NET, εάν είναι ανοικτό.
 4. Αντιγράψτε το φάκελο .NET\Common7\IDE C:\Program Files\Microsoft Visual Studio Symsrv.dll. Την επόμενη φορά που κάνετε εκκίνηση του Visual Studio .NET ή εκκίνηση του Visual Studio .NET, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αρχείο Symsrv.dll για να βρείτε σύμβολο διακομιστών που έχετε καθορίσει.

Καθορίστε τη διαδρομή του διακομιστή συμβόλων της

 1. Ξεκινήστε το Visual Studio .NET.
 2. Πατήστε CTRL + ALT + Λ για να ανοίξετε την Εξερεύνηση της λύσης παραθύρου.
 3. Κάντε δεξιό κλικ στη λύση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες (Properties).
 4. Αναπτύξτε τοΚοινές ιδιότητεςκαι τοΕντοπισμός σφαλμάτων σύμβολο αρχείωνΟι κόμβοι.
 5. Στη σελίδα ιδιοτήτων αρχείων σύμβολο εντοπισμού σφαλμάτων, πληκτρολογήστε την ακόλουθη διαδρομή του διακομιστή συμβόλων:
  symsrv*symsrv.dll*c:\localcache*http://MSDL.Microsoft.com/Download/Symbols
  Όπουc:\localcacheείναι το τοπικό φάκελο όπου λαμβάνονται τα σύμβολα και τη διεύθυνση "http" είναι η διεύθυνση του διακομιστή συμβόλων της Microsoft που περιέχει σύμβολα για το λειτουργικό σύστημα και άλλα προϊόντα της Microsoft.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΕπειδή τα σύμβολα λαμβάνονται από το Internet, το πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων του Visual Studio .NET ίσως debug αργά την πρώτη φορά γιατί το πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων πρέπει να κάνετε λήψη όλων των αρχείων συμβόλων απαιτούνται.
 6. Στο διακομιστήΟ εντοπισμός σφαλμάτωνμενού, σημείοWindows, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΛειτουργικές μονάδεςΓια να βεβαιωθείτε ότι έχουν φορτωθεί σύμβολα για μια συγκεκριμένη λειτουργική μονάδα, ενώ εκτελείται το πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων. The Modules window states whether the symbol information has been loaded for the module.
 7. If you want to set the symbol server path for all solutions and projects, you can set a global environment variable in Control Panel. To do this, follow these steps:
  1. Στον πίνακα ελέγχου, κάντε διπλό κλικSYSTEM.
  2. Στο διακομιστήΓια προχωρημένους (Advanced)καρτέλα, κάντε κλικ στο κουμπίEnvironment Variables.
  3. underSystem VariablesΚάντε κλικΝέα, and then add a variable as "_NT_SYMBOL_PATH".
  4. Set the value of the variable to a symbol server path, for example:
   symsrv*symsrv.dll*c:\localcache*http://msdl.microsoft.com/download/symbols
ΣΗΜΕΙΩΣΗThe Visual Studio .NET debugger does not find symbols for managed components if you set the symbol server path in Solution Properties. If you have symbols for managed components, you must use the _NT_SYMBOL_PATH environment variable for the debugger to recognize symbol files of a managed component on a symbol server.

Αναφορές

For more information about symbol servers and how to build your own symbol server, see the "Using Symbol Servers and Symbol Stores" topic of the Debugging Tools for Windows documentation.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 319037 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Visual Studio .NET 2002 Professional Edition
 • Microsoft Visual Studio .NET 2002 Enterprise Architect
 • Microsoft Visual Studio .NET 2002 Enterprise Developer
 • Microsoft Visual Studio .NET 2002 Academic Edition
 • Microsoft Visual Studio .NET 2003 Academic Edition
 • Microsoft Visual Studio .NET 2003 Enterprise Architect
 • Microsoft Visual Studio .NET 2003 Enterprise Developer
 • Microsoft Visual Studio .NET 2003 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbvs2005doesnotapply kbvs2005swept kbhowtomaster kbmt KB319037 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:319037

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com