Λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους "Δεν επιτρέπεται Η πρόσβαση" όταν διαγράψετε τους φακέλους από μια μονταρισμένη μονάδα δίσκου

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 319368 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εάν προσπαθήσετε να διαγράψετε τους φακέλους που είναι αποθηκευμένα στη μονταρισμένη μονάδα δίσκου και να στείλετε στον Κάδο Ανακύκλωσης, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν είναι δυνατή η διαγραφή Όνομα φακέλου: Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση. Το αρχείο προέλευσης μπορεί να είναι σε χρήση.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή ο Κάδος Ανακύκλωσης δεν αναγνωρίζει μονταρισμένους τόμους. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι η ακόλουθη διάταξη δίσκου χρησιμοποιείται στο:
Μονάδα δίσκου c είναι μονάδα 1 gigabyte (1 GB) που χρησιμοποιεί το σύστημα αρχείων NTFS.
C:\Host-dir είναι το σημείο μονταρίσματος για μια ξεχωριστή μονάδα 9 GB.
Εάν προσπαθήσετε να διαγράψετε ένα φάκελο με τη διαδρομή C:\Host-dir\Mydir, η Εξερεύνηση των Windows ερμηνεύει το φάκελο ως στη μονάδα δίσκου c και αποτυγχάνει προσπαθεί να το τοποθετήσετε στον Κάδο Ανακύκλωσης στη μονάδα δίσκου C.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:
  • Όταν διαγράφετε αρχεία ή φακέλους χρησιμοποιώντας την Εξερεύνηση των Windows, χρησιμοποιήστε το συνδυασμό πλήκτρων SHIFT + DELETE. Αυτό παρακάμπτει τον Κάδο Ανακύκλωσης.
  • Ανοίξτε ένα παράθυρο εντολών και χρησιμοποιήστε το RD /s /q εντολή για να διαγράψετε τα αρχεία ή φακέλους.
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Δύο μεθόδους για μόνιμη διαγραφή των δεδομένων. Δεν μπορείτε να ανακτήσετε τα δεδομένα, εκτός και αν έχετε ένα πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας.

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην αρχή αυτού του άρθρου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 319368 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kberrmsg kbprb kbui kbmt KB319368 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:319368

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com