ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: Ρύθμιση ορίων αποθήκευσης σε γραμματοκιβώτια του Exchange 2000

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 319583 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο βήμα προς βήμα περιγράφει τον τρόπο ρύθμισης ορίων αποθήκευσης στο χώρο αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου και μεμονωμένων γραμματοκιβώτια στο Exchange 2000. Εάν χρησιμοποιείτε Exchange 2000 με έναν υπολογιστή-πελάτη του Microsoft Outlook, ενδέχεται να αποθηκεύουν υπερβολική ποσότητα αλληλογραφίας. Εάν πολλοί χρήστες στην εταιρεία σας έχουν μεγάλο όγκο αλληλογραφίας αποθηκευμένο, μπορείτε να δημιουργήσετε αποθήκευσης μεγάλες απαιτήσεις σε υπολογιστές με Exchange 2000. Μεγάλου γραμματοκιβωτίου αποθηκεύει μολύβδου μεγάλη αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς φορές, γεγονός το οποίο επηρεάζει τη διαθεσιμότητα και την αξιοπιστία σας περιβάλλον Exchange 2000. Η Microsoft συνιστά να ελέγξετε το μέγεθος της γραμματοκιβώτια των χρηστών για να αποφευχθεί μια κατάσταση στην οποία εκτελείται εκτός του χώρου αποθήκευσης.

Απαιτήσεις

Η ακόλουθη λίστα περιγράφει το υλικού που συνιστώνται, λογισμικό, υποδομή δικτύου και τα service pack που χρειάζεστε:
 • Microsoft Windows Server 2000 με Service Pack 2 (SP2)
 • Υπηρεσία καταλόγου Active Directory
 • Exchange Server 2000 με Service Pack 1 (SP1)
Αυτό το άρθρο προϋποθέτει ότι είστε εξοικειωμένοι με τα ακόλουθα θέματα:
 • Exchange System Manager
 • Τα μεγέθη γραμματοκιβωτίου που χρειάζονται οι χρήστες να πραγματοποιούν τις εργασίες τους

Όρια χώρου αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου προγραμματισμού

Εάν η εφαρμογή Exchange 2000, πρέπει να σχεδιάσετε το όριο που θέλετε να ορίσετε για το μέγιστο μέγεθος ενός γραμματοκιβωτίου. Η ακόλουθη λίστα περιγράφει τους λόγους γιατί είναι σημαντικό να σχεδιάζετε τα όρια χώρου αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου:
 • Παρόλο που το Exchange 2000 Enterprise edition καταργεί το όριο 16 gigabyte (GB) σε ένα χώρο αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου μεμονωμένα, υπάρχουν πρακτικά όρια για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά βάσεων δεδομένων. Η Microsoft συνιστά να χρησιμοποιείτε ένα όριο 35 GB (περίπου) για ένα μόνο γραμματοκιβώτιο.
 • Η βάση δεδομένων και αποθήκευσης ομάδας δυνατότητα πολλών από το Exchange 2000 Enterprise edition σας επιτρέπει να έχετε πολλούς χώρους αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορείτε να αντίγραφα μόνο μία βάση δεδομένων σε μια ομάδα αποθήκευσης κάθε φορά (αν και μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας πολλές ομάδες αποθήκευσης ταυτόχρονα). Στη μέγιστη χωρητικότητα, ίσως χρειαστεί να αντίγραφα 35 GB πέντε φορές στο παράθυρο του αντιγράφου ασφαλείας είναι διαθέσιμη.
 • Για να εκτελέσετε μια επιτόπια επαναφορά, η Microsoft συνιστά ότι οι δίσκοι έχουν τουλάχιστον ελεύθερος χώρος και το μέγεθος της βάσης δεδομένων ίδιου συν τουλάχιστον 10 τοις εκατό. Για παράδειγμα, μια βάση δεδομένων 35 GB εκτελείται σε ένα διαμέρισμα 80 GB.
 • Ρύθμιση ορίων γραμματοκιβωτίου στο χώρο αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου. Ωστόσο, μπορείτε να ρυθμίσετε το γραμματοκιβώτιο ενός μεμονωμένου χρήστη παράκαμψη των ορίων που ορίζετε στο χώρο αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου.
 • Οι χρήστες χρησιμοποιούν πάντα το χώρο στο γραμματοκιβώτιο που εκχωρείται σε αυτές. Για παράδειγμα, εάν ρυθμίσετε γραμματοκιβώτια να έχουν ένα όριο 500 megabyte (MB), οι χρήστες χρησιμοποιούν τελικά όλο το χώρο αυτό.
Επιπλέον, εξετάστε τους παρακάτω παράγοντες, εάν ρυθμίσετε όρια γραμματοκιβωτίου:
 • Σχεδιασμός σε μια ιεραρχία μεγέθη γραμματοκιβωτίου, για παράδειγμα, ρυθμίσετε ένα όριο 100 MB για συνηθισμένους χρήστες, ένα όριο 200 MB για power users και ένα όριο 300 MB για διαχειριστές. Μπορείτε να εφαρμόσετε αυτά τα όρια σε τρεις διαφορετικές γραμματοκιβωτίου καταστήματα.
 • Εάν οι χρήστες που έχουν απαιτήσεις αποθήκευσης εκτός των ορίων αυτών, μπορείτε να ρυθμίσετε όρια για μεμονωμένες γραμματοκιβώτια.
 • Να θυμάστε ότι ο χρόνος διατήρησης διαγραμμένων στοιχείων επηρεάζει επίσης το μέγεθος ενός χώρου αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου επειδή στοιχεία δεν διαγράφονται μέχρι αφού λήξει ο χρόνος διατήρησης διαγραμμένων στοιχείων.

Πώς να ορίσετε όρια σχετικά με ένα χώρο αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου

Για να ορίσετε όρια σχετικά με ένα χώρο αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα στην επιλογή Προγράμματα, έπειτα στην επιλογή Microsoft Exchange, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Διαχείριση συστήματος.
 2. Στο αριστερό παράθυρο, αναπτύξτε την ιεραρχία του Exchange 2000 μέχρι να βρείτε το κοντέινερ διακομιστών.

  Εάν εμφανίζεται ένα κοντέινερ Administrative Groups, κοντέινερ διακομιστών είναι υπό αντίστοιχες διαχειριστική ομάδα.
 3. Αναπτύξτε το Διακομιστές κοντέινερ, κάντε κλικ στο διακομιστή που φιλοξενεί το γραμματοκιβώτιο αποθήκευσης που θέλετε να ρυθμίσετε και κατόπιν κάντε διπλό κλικ Ομάδα αποθήκευσης στο δεξιό τμήμα του παραθύρου.
 4. Κάντε δεξιό κλικ στο χώρο αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου που θέλετε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους, κάντε κλικ στο Ιδιότητες, και στη συνέχεια επιλέξτε το Όρια στην καρτέλα.
 5. Επιλέξτε ένα ή όλα από τα παρακάτω πλαίσια ελέγχου στην περιοχή Όρια αποθήκευσης:

  • Προειδοποίηση ζήτημα στην: Επιλέξτε αυτό το πλαίσιο ελέγχου για να προειδοποιήσει το χρήστη ότι τους γραμματοκιβωτίου έχει υπερβεί το όριο. Ωστόσο, κανονική λειτουργία του γραμματοκιβωτίου συνεχίζει.
  • Απαγόρευση αποστολής σε: Επιλέξτε αυτό το πλαίσιο ελέγχου για να στείλετε ένα μήνυμα που αναφέρει ότι ο χρήστης δεν θα μπορεί να στείλει άλλα μηνύματα μέχρι να διαγράψετε ή να αρχειοθετήσετε τα παλιά σας αλληλογραφία. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να εξακολουθείτε να λαμβάνετε μηνύματα.

   ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Πληκτρολογήστε μια τιμή (σε kilobyte [KB]) για το μέγεθος του γραμματοκιβωτίου, για παράδειγμα, 100.000 KB για κανονική χρήστες ή 200.000 KB για power users.
  • Απαγορεύει την αποστολή και λήψη σε: Επιλέξτε αυτό το πλαίσιο ελέγχου για να στείλετε ένα μήνυμα που αναφέρει ότι ο χρήστης έχει υπερβεί όρια γραμματοκιβωτίου. Εάν ο χρήστης λαμβάνει αυτό το μήνυμα, ο χρήστης δεν μπορεί να λάβει μηνύματα.

   ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Πληκτρολογήστε μια τιμή (σε kilobyte [KB]) για το μέγεθος του γραμματοκιβωτίου, για παράδειγμα, 100.000 KB για κανονική χρήστες ή 200.000 KB για power users.
  Εάν έχετε ένα όριο 100.000 KB στο γραμματοκιβώτιο, ορίστε το Απαγόρευση αποστολής σε ρύθμιση 110,000 KB και το Απαγορεύει την αποστολή και λήψη σε ρύθμιση των 12.000.000 KB. Ωστόσο, εάν 100, 000 KB πραγματικά είναι το όριο που μπορείτε να δώσετε σε όλους, ορίστε το Προειδοποίηση ζήτημα στην ρύθμιση 90,000 KB, το Απαγόρευση αποστολής σε ρύθμιση 95,000 KB και το Απαγορεύει την αποστολή και λήψη σε ρύθμιση 100.000 KB.
 6. Είτε επιλέξτε το χρόνο που θέλετε τα μηνύματα προειδοποίησης δημιουργούνται σε το Προειδοποιητικό μήνυμα διάστημα πλαίσιο ή κάντε κλικ Προσαρμογή.
 7. Εάν κάνετε κλικ στο κουμπί Προσαρμογή, είτε κάντε κλικ ημέρα στην αριστερή στήλη και στη συνέχεια κάντε κλικ μια φορά στην επάνω γραμμή ή κάντε κλικ και κρατήστε πατημένο το κουμπί του ποντικιού καθώς τρισδιάστατο σε υποδοχές χρόνου για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους προειδοποίηση.

  ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Για να ρυθμίσετε το χρονοδιάγραμμα που θα εμφανίζεται σε υποδοχές ώρα ή 15-λεπτη υποδοχές, κάντε κλικ στην κατάλληλη επιλογή στην περιοχή Προβολή λεπτομερειών.
 8. Αφού ρυθμίσετε το προειδοποιητικό μήνυμα διάστημα φορές, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 9. Εάν θέλετε το μέγιστο έλεγχο του μεγέθους της βάσης δεδομένων, ρυθμίστε τις παραμέτρους του Διατηρεί διαγραμμένα στοιχεία (ημέρες) ρύθμιση 0. Διαφορετικά, η Microsoft συνιστά που κάνετε μια ρύθμιση για αυτήν τη ρύθμιση 7 ημέρες.

Τρόπος ορισμού ορίων σε διαφορετικές κασέτες αλληλογραφίας

Όλα τα γραμματοκιβώτια με ένα χώρο αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου έχει το ίδιο όριο που έχει οριστεί σε αυτόν το χώρο αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου. Ωστόσο, μπορείτε να ρυθμίσετε τα όρια μεμονωμένων γραμματοκιβωτίου για να παρακάμψετε τα όρια που έχετε ορίσει για το χώρο αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου.
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα στην επιλογή Προγράμματα, έπειτα στην επιλογή Microsoft Exchange, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Active Directory Users and Computers.
 2. Στο αριστερό τμήμα παραθύρου, αναπτύξτε το στοιχείο Τομέα, και στη συνέχεια, αναπτύξτε το στοιχείο Οργανωτικές μονάδες.
 3. Ανοίξτε την οργανωτική μονάδα που περιέχει το γραμματοκιβώτιο που θέλετε να ρυθμίσετε.
 4. Κάντε δεξιό κλικ στο γραμματοκιβώτιο και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
 5. Κάντε κλικ στην επιλογή του Γενική Exchange καρτέλα και στη συνέχεια κάντε κλικ Όρια αποθήκευσης.

  Το Χρήση προεπιλογών χώρου αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου το πλαίσιο ελέγχου είναι επιλεγμένο και εμφανίζονται σκιασμένα όρια γραμματοκιβωτίου από προεπιλογή.
 6. Καταργήστε την επιλογή του Χρήση προεπιλογών χώρου αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου το πλαίσιο ελέγχου και στη συνέχεια ρυθμίστε τις παραμέτρους είτε της Προειδοποίηση ζήτημα στην ρύθμιση, το Απαγόρευση αποστολής σε ρύθμιση, ή Απαγορεύει την αποστολή και λήψη σε ρύθμιση όπως απαιτείται σε αυτό το γραμματοκιβώτιο.
 7. Προαιρετικά, κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή του Χρήση προεπιλογών χώρου αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου στην περιοχή Διαγραμμένο στοιχείο διατήρησης Για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους διαφορετικές ρυθμίσεις για αυτό το γραμματοκιβώτιο.
 8. Κάντε κλικ στο κουμπί OK, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Τρόπος επιβεβαίωσης ότι ορίζετε σωστά όρια χώρου αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου

Για να επιβεβαιώσετε ότι ο χώρος αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου περιορίζει εργασίας, αλλάξτε το χρονοδιάγραμμα προειδοποιήσεις δημιουργία για να εκτελούνται συνεχώς, δημιουργήστε ένα λογαριασμό χρήστη του ανδρεικέλου και του γραμματοκιβωτίου και προσθήκη μηνυμάτων σε αυτό το γραμματοκιβώτιο, μέχρι να εμφανιστούν προειδοποιητικά μηνύματα. Ενδέχεται να εμφανίζεται προειδοποιητικό μήνυμα μέχρι 15 λεπτά αφού προσθέσετε τα μηνύματα. Μετά μπορείτε να υπερβείτε το Απαγορεύει την αποστολή και λήψη ρύθμιση, τα μηνύματα που στέλνετε σε δοκιμαστικό λογαριασμό επιστρέφονται ως δεν παραδόθηκε.

Αφού επιβεβαιώσετε τα όρια χώρου αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου, ρύθμιση ορίων διαφορετικό γραμματοκιβώτιο για το χρήστη δοκιμής, αποσυνδεθείτε από το Outlook και στη συνέχεια συνδεθείτε ξανά. Το γραμματοκιβώτιο λαμβάνει αλληλογραφία ξανά.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Για να ελέγξετε για μεγέθη φακέλων στο Outlook:
 1. Συνδεθείτε στον υπολογιστή-πελάτη του Outlook.
 2. Στη στήλη "λίστα φακέλων", κάντε δεξιό κλικ Το Outlook σήμερα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες για γραμματοκιβώτιο)Όνομα χρήστη).
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή του Γενικά καρτέλα και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή του Μέγεθος φακέλου.
Για να ελέγξετε μεγέθη φακέλων στο Exchange System Manager, κάντε κλικ στην επιλογή του Γραμματοκιβώτια κάτω από το αντικείμενο Χώρος αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου (όνομα διακομιστή) στο αριστερό τμήμα του παραθύρου. Τα γραμματοκιβώτια που φιλοξενούνται σε αυτόν το χώρο αποθήκευσης, τους μέγεθος και τον αριθμό των στοιχείων που περιέχουν εμφανίζονται στο δεξιό τμήμα του παραθύρου.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμής, επαναφέρετε το χρονοδιάγραμμα για τη δημιουργία μηνυμάτων προειδοποίησης.

Αντιμετώπιση προβλημάτων

Εάν ρυθμίσετε όρια αποθήκευσης, σημειώστε ότι τα όρια γραμματοκιβωτίου μετρώνται στα KB και megabyte (MB). Εάν κάνετε αυτή η διάκριση μπορεί να πληκτρολογήστε 100 KB αντί των 100.000 KB ως όριο γραμματοκιβωτίου.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση ορίων αποθήκευσης του Exchange 2000, ανατρέξτε στο Exchange 2000 Server Resource Kit και στη Βοήθεια του Exchange 2000 Server.

Για πρόσθετες πληροφορίες πώς να ελέγξετε το μέγεθος των δημόσιων φακέλων, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
319439 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: Ρύθμιση ορίων αποθήκευσης σε δημόσιους φακέλους του Exchange 2000

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 319583 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Exchange 2000 Server Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowtomaster kbmt KB319583 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:319583

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com