Dead Gateway Detection failover geen UDP-verkeer afwisselend Gateway

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 319778 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Gebruiker Datagram Protocol (UDP)-verkeer mogelijk niet naar een andere gateway failover. In plaats daarvan verder kan via de eerste gateway verbinding probeert te maken. Dit probleem kan optreden als uw Windows XP-computer met meerdere standaardgateways is geconfigureerd. Wanneer u de computer starten en de eerste gateway niet beschikbaar is, TCP (Trans mission Control Protocol)-verkeer juist wordt overgenomen door de andere gateway en verbonden is, zelfs als UDP-verkeer mogelijk niet.

Oorzaak

Het dead gateway-detectie algoritme voor Windows is ontworpen voor failover de volledige client alternatieve gateway bij 25 procent van de TCP-sessies overgenomen door de andere gateway worden. Windows XP wordt niet volledig over te schakelen naar de alternatieve gateway als er geen bestaande TCP-sessies en alleen nieuwe TCP-sessies zijn failover.

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, verkrijgen van het meest recente servicepack voor Windows XP. Voor meer informatie klikt u op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base:
322389Het meest recente Windows XP Service Pack ophalen

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als de hotfix kan gedownload worden, is er een sectie 'Hotfix gedownload' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weer gegeven, neem u contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls u nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist zijn, moet u mogelijk een afzonderlijk service verzoek indienen. De normale ondersteunings kosten blijven gelden voor extra ondersteunings vragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk service verzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix downloaden beschikbaar' wordt weer gegeven de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weer gegeven, is omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar.

Bestandsinformatie

De Engelse versie van deze correctie moet de volgende bestands ken merken of hoger:
  Date    Time  Version   Size   File name
  -------------------------------------------------
  02-Apr-02 19:13 5.1.2600.41 310,000 Tcpip.sys
				

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een probleem in de Microsoft-producten die aan het begin van dit artikel worden vermeld.In Windows XP Service Pack 1 werd voor het eerst een correctie aangebracht voor dit probleem.

Meer informatie

Voor meer informatie over verwante onderwerpen, klikt u op de volgende artikel nummers in de Microsoft Knowledge Base:
128978Dead Gateway Detection in TCP/IP voor Windows NT
171564TCP/IP Dead Gateway Detection Algorithm bijgewerkt voor Windows NT
U kunt aanvullende informatie verkrijgen van RFC 816 "fout isolatie en Herstel." Raadpleeg het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over het verkrijgen van RFC's:
185262Verzoek om opmerkingen documenten ophalen vanaf het Internet
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 319778 - Laatste beoordeling: zondag 27 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbenv kbfix kbnetwork kbwinxpsp1fix kbmt KB319778 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:319778

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com