ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: Προσδιορισμός ενός προγράμματος 16-bit των Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 320127 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο βήμα προς βήμα περιγράφει τον τρόπο προσδιορισμού ενός προγράμματος 16-bit στα Microsoft Windows XP.

Τα περισσότερα προγράμματα Windows 16-bit εκτελούνται χωρίς προβλήματα στα Microsoft Windows XP και είναι συχνά δύσκολο να καταλάβετε αν είναι ένα πρόγραμμα 16-bit ή 32 bit. Πολλοί χρήστες (και πολλούς διαχειριστές) δεν γνωρίζει ότι το πρόγραμμα είναι εφαρμογή 16-bit.

Ωστόσο, ένα πρόγραμμα 16-bit μπορεί να προκαλέσει μικρά προβλήματα που ενδέχεται να επηρεάσουν το επίπεδο επιδόσεων του υπολογιστή ή τις συναρτήσεις από το ίδιο το πρόγραμμα. Εξαιτίας αυτού, ίσως χρειαστεί να προσδιορίσετε αν το πρόγραμμα που παρουσιάζει πρόβλημα είναι ένα πρόγραμμα 16-bit.

Προσδιορισμός ενός προγράμματος 16-bit

Για να προσδιορίσετε ένα πρόγραμμα 16 bit:
  1. Χρησιμοποιήστε την Εξερεύνηση των Windows για να ανοίξετε το φάκελο που περιέχει το αρχείο εκτελέσιμο αρχείο (.exe) του προγράμματος.
  2. Κάντε δεξιό κλικ στο αρχείο .exe και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες (Properties).
  3. Ένα πρόγραμμα 16-bit δεν διαθέτει μιαVERSIONκαρτέλα στο παράθυρο διαλόγου.

Προσδιορισμός προγραμμάτων 16-bit που εκτελούνται

Για να προσδιορίσετε εάν τα προγράμματα 16 bit είναι αυτήν τη στιγμή λειτουργεί και προσδιορίστε τα οποία είναι:
  1. Εκκίνηση της διαχείρισης εργασιών. Για να γίνει αυτό, κάντε δεξιό κλικ σε ένα κενό σημείο της γραμμής εργασιών και κάντε κλικ στο κουμπίΔιαχείριση εργασιών (Task Manager).
  2. Στο διακομιστήΔιαδικασίεςκαρτέλα, σημειώστε τα περιεχόμενα τουΌνομα εικόναςCOLUMN.
  3. Εάν εκτελούνται τα προγράμματα 16-bit, μπορείτε να δείτε μια καταχώρηση για NTVDM.exe, δηλαδή της εικονικής μηχανής DOS που παρέχεται από τα Windows XP. Δείτε επίσης wowexec.exe (Windows σχετικά με το υποσύστημα των Windows) και το όνομα του εκτελέσιμου αρχείου κάθε προγράμματος 16-bit που εκτελείται σε συγκεκριμένη εικονική μηχανή WOW. Ως ένα χρήσιμο οπτικό βοήθημα wowexec.exe και τα ονόματα των εκτελέσιμων αρχείων 16-bit έχουν εσοχή.
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την αναγνώριση και την αντιμετώπιση προβλημάτων σε προγράμματα 16-bit των Windows XP, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
314495Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων που αφορούν προγράμματα Windows 16-Bit των Windows XP

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 320127 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbhowto kbhowtomaster kbmt KB320127 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:320127

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com