ΤΡΌΠΟΣ: Απενεργοποιήσετε την αυτόματη δυνατότητα εκκαθάρισης της επιφάνειας εργασίας στα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 320154 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο βήμα προς βήμα περιγράφει τον τρόπο απενεργοποίησης της δυνατότητας αυτόματης εκκαθάρισης της επιφάνειας εργασίας στα Windows XP.

Τα Windows XP περιλαμβάνουν το Desktop Cleanup Wizard, το οποίο παρακολουθεί τη χρήση των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας σας και να προσφέρει περιοδικά για να καταργήσετε τα εικονίδια που έχετε χρησιμοποιήσει πρόσφατα. Ορισμένα από τα εικονίδια βρίσκονται στην επιφάνεια εργασίας επειδή δημιουργήσατε παρέχουν μια μέθοδο συντόμευσης άνοιγμα ενός προγράμματος ή εγγράφου. Ορισμένα εικονίδια μπορεί να είναι στην επιφάνεια εργασίας, επειδή ένα πρόγραμμα εγκατάστασης λογισμικού τοποθετήσει εκεί.

Ο "Οδηγός εκκαθάρισης επιφάνειας εργασίας" εκτελείται κάθε 60 ημέρες. Ελέγχει την τελευταία πρόσβαση ημερομηνία συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας και εμφανίζει μια λίστα με όλα τα εικονίδια με ένα σημάδι ελέγχου δίπλα στο όνομα κάθε εικονίδιο που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε 60 ημέρες. Μπορείτε να καταργήσετε οποιοδήποτε εικονίδιο που θέλετε να διατηρήσετε στην επιφάνεια εργασίας και ο οδηγός καταργεί τα επιλεγμένα εικονίδια.

Τα εικονίδια δεν διαγράφονται, μετακινούνται σε έναν φάκελο και μπορείτε να το τοποθετήσετε ξανά στην επιφάνεια εργασίας εάν θέλετε. Ο φάκελος που δημιουργείται αυτόματα την πρώτη φορά που ο οδηγός καταργεί τα εικονίδια είναι c:\Έγγραφα και συντομεύσεις επιφάνειας εργασίας Settings\UserName\Desktop\Unused.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Windows XP τοποθετεί μια συντόμευση για αυτόν το φάκελο στην επιφάνεια εργασίας.

Απενεργοποιήστε τη δυνατότητα αυτόματης εκκαθάρισης της επιφάνειας εργασίας

Για να διακόψετε τον οδηγό από εκτελείται αυτόματα κάθε 60 ημέρες:
  1. Κάντε δεξιό κλικ σε ένα κενό σημείο της επιφάνειας εργασίας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες Για να ανοίξετε το Ιδιότητες οθόνης στο παράθυρο διαλόγου.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή του Επιφάνεια εργασίας στην καρτέλα.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσαρμογή επιφάνειας εργασίας Για να ανοίξετε το Στοιχεία της επιφάνειας εργασίας στο παράθυρο διαλόγου.
  4. Καταργήστε την επιλογή του Εκτελείται στην επιφάνεια εργασίας του "Οδηγού εκκαθάρισης" κάθε 60 ημέρες το πλαίσιο ελέγχου.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί OK δύο φορές για να κλείσετε τα παράθυρα διαλόγου.
Για να εκτελέσετε τον οδηγό με μη αυτόματο τρόπο, κάντε κλικ στο κουμπί Άμεση εκκαθάριση επιφάνειας εργασίας από το Στοιχεία της επιφάνειας εργασίας στο παράθυρο διαλόγου. Μπορείτε να εκτελέσετε μη αυτόματη εκκαθάριση οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και αν δεν έχετε απενεργοποιήσει τον οδηγό.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 320154 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbhowto kbhowtomaster kbmt KB320154 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:320154

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com