ΤΡΌΠΟΣ: Μετονομασία πολλαπλών αρχείων στα Windows XP με την Εξερεύνηση των Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 320167 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο βήμα προς βήμα περιγράφει τον τρόπο χρήσης του Windows Explorer για να μετονομάσετε πολλά αρχεία των Windows XP.

Πώς να μετονομάσετε πολλά αρχεία με την Εξερεύνηση των Windows

  1. Ξεκινήστε την Εξερεύνηση των Windows. Για να γίνει αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα στην επιλογή Όλα τα προγράμματα, έπειτα στην επιλογή Εξαρτήματα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Εξερεύνηση των Windows.
  2. Επιλέξετε πολλά αρχεία σε ένα φάκελο. Για να γίνει αυτό, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο CTRL, ενώ κάνοντας κλικ σε αρχεία.
  3. Αφού επιλέξετε τα αρχεία, πιέστε το πλήκτρο F2.
  4. Πληκτρολογήστε το νέο όνομα και πιέστε το πλήκτρο ENTER.
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Όταν ολοκληρώσετε τα προηγούμενα βήματα, εξαφανίζεται το επισημασμένο κράτος όλα τα αρχεία εκτός από ένα, ώστε να μπορεί να εμφανίζεται σαν μόνο μετονομάζετε ένα αρχείο. Ωστόσο, αφού πιέσετε το πλήκτρο ENTER, όλα τα αρχεία που μετονομάζονται. Όταν μετονομάσετε πολλά αρχεία, όλα τα μετονομασμένα αρχεία έχουν το ίδιο όνομα με έναν αριθμό σε παρενθέσεις που προσαρτάται στο όνομα για να κάνετε μοναδικά το νέο όνομα αρχείου. Για παράδειγμα, εάν πληκτρολογήσετε ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΌΣ ως το νέο όνομα, το πρώτο αρχείο όνομα ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΎ. Όλα τα υπόλοιπα αρχεία επιλεγμένο ονομάζονται ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΎ)x), όπου x είναι ένα μοναδικό αριθμό, ξεκινώντας με (1).

Σημειώσεις

Εάν κάνετε κάποιο λάθος, όταν προσπαθείτε να μετονομάσετε πολλά αρχεία, να πατήσετε CTRL + Z ή κάντε κλικ στο Αναίρεση μετονομασίας από το Επεξεργασία μενού για να αναιρέσετε την ενέργεια μετονομασία αρχείου μόλις ολοκληρώσει και να επαναλάβετε τη διαδικασία όπως απαιτείται.

Συνάρτηση Μετονομασία στην Εξερεύνηση των Windows δεν ταιριάζει με τη συμπεριφορά του REN εντολή που χρησιμοποιείτε στη γραμμή εντολών. Για παράδειγμα, εάν είχατε αρχεία που ονομάζονται smitha.doc, smithb.doc και smithc.doc, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το ren smith*.doc smythe*.doc η εντολή. Όλα τα ονόματα αρχείων αυτόματη εμφάνιση νέα ορθογραφία και έχουν μετονομαστεί smythea.doc, smytheb.doc και smythec.doc.

Εάν χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία των Windows XP Μετονομασία στην Εξερεύνηση των Windows, αφού επιλέξετε τα αρχεία τρεις "Παπαδόπουλος" και μετονομάστε smitha.doc σε smythea.doc, όλα τα άλλα αρχεία που επιλέξατε ονομάζονται smythea)x). doc. Για να επαναφέρετε την αρχική δομή όνομα αρχείου (η χρήση του a, b, c, κ.λπ), πρέπει να μετονομάσετε κάθε αρχείο ξεχωριστά.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 320167 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbhowto kbhowtomaster kbmt KB320167 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:320167

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com