Ο υπολογιστής-πελάτης DHCP με Windows XP στέλνει εσφαλμένα ένα μήνυμα Unicast Discover

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 320229 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν είστε συνδεδεμένοι σε ένα ασύρματο δίκτυο, το πρόγραμμα-πελάτης DHCP των Windows XP μπορεί να στείλει εσφαλμένα ένα πακέτο εντοπισμού μοναδικής διανομής σε ένα διακομιστή DHCP. Όταν συμβεί αυτό, ο υπολογιστής-πελάτης χρησιμοποιεί μία από τις ακόλουθες διευθύνσεις IP:
 • 0.0.0.0
 • Μια διεύθυνση IP από την περιοχή APIPA των διευθύνσεων (169.254.x.x)
 • Μια διεύθυνση IP που βρίσκεται στο ίδιο υποδίκτυο με τον διακομιστή DHCP, ακόμη και αν είναι ακατάλληλο για το σκοπό αυτό.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της ενημέρωσης κώδικα πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά αρχείου ή νεότερα:
  Date     Time  Version   Size  File name
  ----------------------------------------------------
  23-Aug-2001 05:00 5.1.2600.0 97,000 Dhcpcsvc.dll
				

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 1 των Windows XP.

Περισσότερες πληροφορίες

Όταν είστε συνδεδεμένοι σε ένα ασύρματο δίκτυο, οι υπολογιστές-πελάτες περιαγωγή συχνά από ένα σημείο πρόσβασης (AP) σε μια άλλη. Είναι άγνωστο εάν το νέο σημείο Πρόσβασης είναι συνδεδεμένος στο ίδιο υποδίκτυο με τον προηγούμενο σημείο Πρόσβασης. Εξαιτίας αυτού, κάθε νέο συσχετισμό AP ενεργοποιεί τον υπολογιστή-πελάτη DHCP για να ανανεώσετε τη διεύθυνσή του IP. Είναι πιθανό το πρόγραμμα-πελάτης DHCP των Windows XP για να εισαγάγετε μια κατάσταση όπου το ζητά μια διεύθυνση IP εσφαλμένα.

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να παρουσιαστεί όταν ένας υπολογιστής-πελάτης DHCP στέλνει ένα πακέτο εντοπισμού μοναδικής διανομής σε ένα διακομιστή DHCP χρησιμοποιώντας έναν παράγοντα αναμετάδοσης. Επειδή πρόκειται για ένα πακέτο μοναδικής διανομής, δεν τροποποιείται από τον παράγοντα αναμετάδοσης DHCP. Με την αναμετάδοση δεν παράγοντα που εμπλέκονται, το πεδίο GIADDR στο πακέτο εντοπισμού δεν ενημερώνεται και παραμένει τιμή 0.0.0.0. Ο διακομιστής DHCP σωστά ερμηνεύει αυτό είναι ένα τοπικό υπολογιστή-πελάτη στο ίδιο υποδίκτυο IP με το ίδιο το διακομιστή DHCP.

Εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς, ο υπολογιστής-πελάτης δεν λαμβάνει την απόκριση που προκύπτει ΠΡΟΣΦΟΡΆΣ DHCP από το διακομιστή DHCP. Αυτό συμβαίνει επειδή το πακέτο δεν είναι δυνατό να επιστραφούν στο υποδίκτυο του υπολογιστή-πελάτη χωρίς έγκυρη τιμή GIADDR για τη διαδρομή επιστροφής.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 320229 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbenv kbfix kbnetwork kbwinxpsp1fix kbmt KB320229 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:320229

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com