Windows XP biedt de tijd buiten een Client Site synchroniseren

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 320258 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Als een Windows XP-client zich in een site Active Directory zijn gedefinieerd met een domeincontroller bevindt, synchroniseert de client de tijd niet met behulp van de domein hiërarchie.

Oorzaak

Als een client een domein hiërarchie gebruikt (dat wil zeggen, is lid van een domein) voor tijd synchronisatie, probeert de client niet een andere domeincontroller te vinden als de huidige site geen domeincontroller bevat.

U kunt een tijds bron Network Time Protocol (NTP) om de tijd te synchroniseren. Groepsbeleid voor de Time-service een vermelding bevat voor CrosSiteSyncFlags, maar deze vermelding wordt niet gebruikt door clients met Windows XP.

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, verkrijgen van het meest recente servicepack voor Windows XP. Voor meer informatie klikt u op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base:
322389Het meest recente Windows XP Service Pack ophalen

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als de hotfix kan gedownload worden, is er een sectie 'Hotfix gedownload' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weer gegeven, neem u contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls u nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist zijn, moet u mogelijk een afzonderlijk service verzoek indienen. De normale ondersteunings kosten blijven gelden voor extra ondersteunings vragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk service verzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix downloaden beschikbaar' wordt weer gegeven de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weer gegeven, is omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar.

Bestandsinformatie

De Engelse versie van deze correctie moet de volgende bestands ken merken of hoger:
  Date     Time  Version   Size   File name
  -----------------------------------------------------
  02-Apr-2002 14:39 5.1.2600.41 158,720 W32time.dll   
  11-Dec-2001 16:55 5.1.2600.0  49,664 W32tm.exe    
				

Workaround

Dit probleem wilt omzeilen, de client NTP-tijdbron instellen via Groepsbeleid of de NTP-tijdbron handmatig instellen.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een probleem in de Microsoft-producten die aan het begin van dit artikel worden vermeld.In Windows XP Service Pack 1 werd voor het eerst een correctie aangebracht voor dit probleem.

Meer informatie

Nadat u deze hotfix toepast, kunt u de tijd buiten de client site synchroniseren als er geen domeincontroller aanwezig is. De groeps beleids instelling voor CrossSiteSyncFlags wordt gebruikt. De Groepsbeleid post betrekking heeft op de volgende registerwaarde:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\W32Time\TimeProviders\NtpClient

CrossSiteSyncFlagsREG_DWORD = 0x00000002 (standaard)
MetCrossSiteSyncFlagssynchroniseren buiten de site niet is ingesteld op 0, op basis van een Windows XP-clients proberen.

MetCrossSiteSyncFlagsout-of-site domeincontrollers ingesteld op 2, op basis van een Windows XP-clients gebruiken voor synchronisatie. Dit is de standaard waarde, maar niet voordat u de hotfix voor Windows XP-clients wordt gebruikt.

Ongeacht wat deCrossSiteSyncFlagswaarde, wordt de client kiest de dichtstbijzijnde site domeincontroller synchroniseren met als een domeincontroller site sluiten en een out-of-site domeincontroller beschikbaar zijn.

Eigenschappen

Artikel ID: 320258 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbsysadmin kbwinxpsp1fix kbmt KB320258 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:320258

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com