Ζητήματα κατά την εξαγωγή αφαιρούμενων συσκευών αποθήκευσης που είναι διαμορφωμένες με FAT16

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 320284 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Υπό τις ακόλουθες συνθήκες, το σύστημα αρχείων σας στικ μνήμης της Sony, κάρτα Compact Flash ή άλλες παρόμοιες συσκευές ενδέχεται να παραμένουν σε μη εκκαθάριση (τροποποιημένο):
 • Η συσκευή αφαιρούμενων μέσων αποθήκευσης έχει διαμορφωθεί με το σύστημα αρχείων FAT16.
 • Αφαίρεση της συσκευής περίπου 5-8 δευτερόλεπτα μετά την εγγραφή δεδομένων στη συσκευή.
Εάν η συσκευή σας παραμένει σε κατάσταση μη εκκενώνεται, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα συμπτώματα:
 • Ίσως χάσετε δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή αφαιρούμενων μέσων αποθήκευσης.
 • Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα ή εμφανίζονται μηνύματα λάθους κατά την εισαγωγή της συσκευής αφαιρούμενων μέσων αποθήκευσης σε άλλες συσκευές του κεντρικού υπολογιστή.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα μπορεί να οφείλεται η καθυστέρηση απόρριψης εγγραφής 8 δευτερολέπτων στα συστήματα αρχείων FAT16. Αυτή η καθυστέρηση δημιουργήθηκε αρχικά για λόγους επιδόσεων. FAT16 διαμερίσματα κυμαίνονται από 16 megabyte (MB) έως 2 gigabyte (GB). Αυτό ήταν ένα κοινό μέγεθος για τους σκληρούς δίσκους αλλά έχει γίνει δημοφιλής ξανά ως αύξηση μεγέθους αφαιρούμενο μέσο αποθήκευσης. FAT12 τόμοι δεν έχουν αυτό το ζήτημα, επειδή χρησιμοποιούνται κυρίως για δισκέτες και δεν είναι σχεδιασμένες για να χρησιμοποιήσετε μια καθυστέρηση write-behind.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της ενημέρωσης κώδικα πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά αρχείου ή νεότερα:
  Date     Time  Version   Size   File name  Platform
  ----------------------------------------------------------------
  19-Jun-2002 12:06  5.1.2600.48 137,088 Fastfat.sys Intel
				

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, περιμένετε τουλάχιστον οκτώ δευτερόλεπτα μετά την εγγραφή με τη συσκευή σας πριν από την κατάργηση της συσκευής.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 1 των Windows XP.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 320284 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbenv kberrmsg kbfix kboswin2000fix kbui kbwinxpsp1fix kbmt KB320284 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:320284

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com