Problemen bij het uitwerpen van FAT16-indeling-apparaten voor Verwisselbare opslag

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 320284 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Onder de volgende omstandigheden, het bestandssysteem op uw Sony memory stick, Compact Flash-kaart of een soortgelijk apparaat mogelijk blijft niet leeggemaakt (dirty):
 • Uw apparaat voor Verwisselbare opslag is geformatteerd met het bestandssysteem FAT16.
 • U hebt het apparaat uitgeworpen nadat gegevens naar het apparaat is geschreven ongeveer 5-8 seconden.
Als het apparaat in een staat niet leeggemaakt blijft, kunnen de volgende symptomen optreden:
 • Verloren gegevens die zijn opgeslagen op uw apparaat met Verwisselbare opslag.
 • U kunt problemen of fout berichten wanneer u het apparaat voor Verwisselbare opslag in andere apparaten host invoegen.

Oorzaak

Dit probleem kan worden veroorzaakt door de 8-seconden schrijf flush vertraging op FAT16-bestandssystemen. Deze vertraging is oorspronkelijk gemaakt voor betere prestaties. FAT16 partities van 2 gigabytes (GB) het bereik van 16 megabyte (MB). Dit is een gemeenschappelijke grootte voor vaste schijven maar is geworden populaire opnieuw als Verwisselbare opslag grootte vergroten. FAT12 volumes kennen dit probleem niet omdat ze voornamelijk voor diskettes gebruikt worden en niet ontworpen zijn voor het gebruik van een vertraging van write-behind.

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, verkrijgen van het meest recente servicepack voor Windows XP. Voor meer informatie klikt u op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base:
322389Het meest recente Windows XP Service Pack ophalen

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als de hotfix kan gedownload worden, is er een sectie 'Hotfix gedownload' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weer gegeven, neem u contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls u nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist zijn, moet u mogelijk een afzonderlijk service verzoek indienen. De normale ondersteunings kosten blijven gelden voor extra ondersteunings vragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk service verzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix downloaden beschikbaar' wordt weer gegeven de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weer gegeven, is omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar.

Bestandsinformatie

De Engelse versie van deze correctie moet de volgende bestands ken merken of hoger:
  Date     Time  Version   Size   File name  Platform
  ----------------------------------------------------------------
  19-Jun-2002 12:06  5.1.2600.48 137,088 Fastfat.sys Intel
				

Workaround

Dit probleem wacht acht seconden nadat u naar uw apparaat schrijven voordat u het apparaat verwijdert.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een probleem in de Microsoft-producten die aan het begin van dit artikel worden vermeld.In Windows XP Service Pack 1 werd voor het eerst een correctie aangebracht voor dit probleem.
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 320284 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbenv kberrmsg kbfix kboswin2000fix kbui kbwinxpsp1fix kbmt KB320284 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:320284

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com