"Πάντα ερώτηση πριν από το άνοιγμα αρχείων αυτού του τύπου" χάνεται ρύθμισης για τα αρχεία .tif

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 320289 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν κάνετε κλικ σε μια σύνδεση προς μια εικόνα Tagged Image File Format (TIF, TIFF) στον Internet Explorer, ενδέχεται να σας ζητηθεί να ανοίξετε απευθείας το αρχείο ή να αποθηκεύσετε το αρχείο. Σημειώστε ότι αυτό μπορεί να προκύψει ακόμα και αν προηγουμένως κάνατε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή τουΠάντα ερώτηση πριν το άνοιγμα αυτού του τύπου αρχείουΠλαίσιο ελέγχου. Σημειώστε επίσης ότι το ζήτημα που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο αφορά σε χρήστες που έχουν προηγουμένως κάνατε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή τουΠάντα ερώτηση πριν το άνοιγμα αυτού του τύπου αρχείουΠλαίσιο ελέγχου.

Αιτία

Στο μητρώο, και τα δύοTIFImage.Document(η προεπιλογή ProgID για τις επεκτάσεις αρχείων .tif και .tiff) καιImaging.DocumentΤοποθετήστε το δείκτη στο ίδιο CLSID. Ωστόσο, αυτό το αναγνωριστικό CLSID μόνο αναφέρεται σε μία ProgID (η οποία είναιImaging.Document).

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

ΣημαντικόΑυτή ενότητα, μέθοδο ή εργασία περιέχει βήματα που θα σας πληροφορήσει πώς να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Κατά συνέπεια, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά τα εξής βήματα. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου προτού το τροποποιήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
322756Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε τον Επεξεργαστή μητρώου, για να προβάλετε το ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
HKEY_CLASSES_ROOT\.tif
Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου του επεξεργαστή μητρώου, κάντε δεξιό κλικ(Προεπιλογή) (Default), και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΤροποποίηση (Modify). ΣτοΔεδομένα τιμήςπλαίσιο, πληκτρολογήστε την ακόλουθη τιμή και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk:
Imaging.Document
Χρησιμοποιήστε τον Επεξεργαστή μητρώου, για να προβάλετε το ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
HKEY_CLASSES_ROOT\.TIFF
Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου του επεξεργαστή μητρώου, κάντε δεξιό κλικ(Προεπιλογή) (Default), και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΤροποποίηση (Modify). ΣτοΔεδομένα τιμήςπλαίσιο, πληκτρολογήστε την ακόλουθη τιμή και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk:
Imaging.Document
Κλείστε τον Επεξεργαστή Μητρώου.

Σημαντικό:Εάν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα προβολής γραφικών που υποστηρίζει αρχεία Tagged Image File Format (TIFF) (για παράδειγμα, Microsoft Imaging στα Windows 2000), τότε κάποια από τις τιμές μητρώου που παρατίθενται στην ενότητα "Αιτία" ενδέχεται να αλλάξει. Ως αποτέλεσμα, το ζήτημα αυτό ενδέχεται να προκύψει ξανά.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 320289 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbprb kbui kbmt KB320289 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:320289

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com