WMI AccessCheck lokale beheerder ontvangt SID

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 320678 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

DeIWbemEventProviderSecurity::AccessCheckmethode wordt gebruikt door de WMI-gebeurtenisproviders machtigingen controleren. Deze controle vindt plaats wanneer een consument probeert te abonneren op een gebeurtenis. Per definitie deAccessCheckmethode wordt de beveiligings-id (SID) van de gebruiker die probeert te maken van de registratie van de gebeurtenis doorgegeven. De consument mag abonneren op de gebeurtenis alleen als de consument heeft een toegangsmachtiging voor de gebeurtenis. Als deze machtiging niet bestaat, wordt het abonnement niet. Met Windows XP als een permanente WMI event consumer is geregistreerd door een lid van de lokale groep administrators groep, de gebeurtenisproviderAccessCheckmethode doorgegeven van de lokale groep administrators SID in plaats van de afzonderlijke gebruiker SID.

Oplossing

Verkrijgen om dit probleem oplossen door het meest recente servicepack voor Windows XP. Klik voor meer informatie op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base:
322389De meest recente Windows XP Service Pack ophalen

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

Bestandsgegevens

De Engelse versie van deze correctie moet de volgende bestandskenmerken hebben of later:
  Date     Time   Version   Size   File name
  --------------------------------------------------------
  17-Apr-2002 15:27:58 5.1.2600.42 259,072 Wbemess.dll
				

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld aan het begin van dit artikel is.Dit probleem is gecorrigeerd in Windows XP Service Pack 1.
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 320678 - Laatste beoordeling: woensdag 2 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbenv kbfix kbsysadmin kbwinxpsp1fix kbmt KB320678 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:320678

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com