Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα αντιγράφων ασφαλείας των Windows XP σε Windows XP Home Edition

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 320820 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Για να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας για τα Windows, βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε τα Windows XP με Service Pack 3 (SP3). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε σε αυτήν την ιστοσελίδα της Microsoft: Η υποστήριξη λήγει για ορισμένες εκδόσεις των Windows

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Τι πρέπει να συμπεριλάβετε στο αντίγραφο ασφαλείας σας

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του υπολογιστή σας, συνιστάται να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων στον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων κατάστασης του συστήματος. Τα δεδομένα κατάστασης συστήματος περιλαμβάνουν το μητρώο, τη βάση δεδομένων καταχώρησης κλάσης COM +, αρχεία στην προστασία αρχείων των Windows και τα αρχεία εκκίνησης. Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων κατάστασης συστήματος μόνο σε έναν τοπικό υπολογιστή. Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων της κατάστασης συστήματος σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή.

Τι δεν υποστηρίζεται

Εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στα Windows XP Home Edition, αυτόματης αποκατάστασης συστήματος (ASR) δεν είναι μια υποστηριζόμενη δυνατότητα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τρέχουσα έκδοση των Windows XP Home Edition για να ξεκινήσετε τη διαδικασία ρύθμισης παραμέτρων για το ASR, αλλά δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με σφάλματα που προκύπτουν, εάν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα ASR με τα Windows XP Home Edition, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
302700Εμφανίζεται ένα μήνυμα λάθους όταν επιχειρείτε να χρησιμοποιήσετε τον Οδηγός Αυτόματης αποκατάστασης συστήματος

Θέματα τόμου

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και επαναφέρετε δεδομένα σε τόμους FAT16, FAT32 ή NTFS. Ωστόσο, εάν δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων από έναν τόμο NTFS που χρησιμοποιείται στα Windows XP, συνιστάται να επαναφέρετε τα δεδομένα σε έναν τόμο NTFS που χρησιμοποιείται στα Windows XP. Εάν δεν το κάνετε, μπορεί να χάσετε δεδομένα και ορισμένες δυνατότητες αρχείων και φακέλων.

Ορισμένα συστήματα αρχείων δεν μπορεί να υποστηρίζει όλες τις δυνατότητες άλλων συστημάτων αρχείων. Για παράδειγμα, οι ακόλουθες δυνατότητες χάνονται εάν δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων από έναν τόμο NTFS που χρησιμοποιείται στα Windows XP και, στη συνέχεια, επαναφέρετε τα δεδομένα σε έναν τόμο FAT ή τόμο NTFS που χρησιμοποιείται στα Windows NT 4.0:
 • Δικαιώματα
 • Κρυπτογράφηση ρυθμίσεων συστήματος αρχείων (EFS)
 • Πληροφορίες ορίων δίσκου
 • Πληροφορίες μονταρισμένης μονάδας δίσκου
 • Πληροφορίες απομακρυσμένης αποθήκευσης
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο χρήσης του βοηθητικού προγράμματος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που περιλαμβάνεται με μια προεπιλεγμένη εγκατάσταση των Windows XP, αλλά όχι με μια προεπιλεγμένη εγκατάσταση των Windows XP Home Edition. Ωστόσο, το βοηθητικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας περιλαμβάνεται στο φάκελο Valueadd του CD-ROM των Windows XP Home Edition. Επομένως, για να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των Windows XP Home Edition, πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε το.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του βοηθητικού προγράμματος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τα Windows XP Home Edition, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
302894Τρόπος χρήσης του βοηθητικού προγράμματος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων και φακέλων στα Windows XP Home Edition

Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας αρχείων και φακέλων χρησιμοποιώντας το βοηθητικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Μετά την εγκατάσταση του βοηθητικού προγράμματος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας από το CD-ROM, ακολουθήστε τα εξής βήματα για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των αρχείων και των φακέλων σας.

Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας αρχείων και φακέλων, πρέπει να συνδεθείτε στον υπολογιστή ως διαχειριστής ή με ένα χρήστη που είναι μέρος της ομάδας διαχειριστών.
http://support.Microsoft.com/gp/admin
Σημείωση Τα ακόλουθα βήματα εξηγούν πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας με μη αυτόματο τρόπο, χρησιμοποιώντας το βοηθητικό αντιγράφων ασφαλείας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και "Οδηγό επαναφοράς". Ωστόσο, τα βήματα θα είναι λίγο διαφορετική από εκείνες που αναφέρονται στην ενότητα που ακολουθεί.
 1. Ξεκινήστε το βοηθητικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επιλέξτε τα αρχεία και τους φακέλους που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας.
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, τοποθετήστε το δείκτη Όλα τα προγράμματα, τοποθετήστε το δείκτη Εξαρτήματα, τοποθετήστε το δείκτη Εργαλεία συστήματος, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Λειτουργία για προχωρημένους.

   Σημείωση Εάν ξεκινήσει η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και "Οδηγό επαναφοράς", το βοηθητικό πρόγραμμα εκτελείται σε λειτουργία οδηγού. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να καταργήσετε το Πάντα εκκίνηση σε λειτουργία οδηγού το πλαίσιο ελέγχου και στη συνέχεια ξεκινήστε πάλι το βοηθητικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και "Οδηγό επαναφοράς", τα βήματά σας θα διαφέρει ελαφρώς από αυτές που αναφέρονται σε αυτήν τη διαδικασία.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή του Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στην καρτέλα.
  4. Σχετικά με το Εργασία μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Νέα.
  5. Επιλέξτε τα πλαίσια ελέγχου δίπλα από τις μονάδες δίσκου που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Εάν θέλετε να επιλέξετε συγκεκριμένα αρχεία ή φακέλους, αναπτύξτε τη μονάδα δίσκου όπου βρίσκονται αυτά τα αρχεία ή φακέλους. Στη συνέχεια, επιλέξτε τα πλαίσια ελέγχου δίπλα στα αρχεία ή φακέλους που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας.
 2. Επιλέξτε το Κατάσταση του συστήματος το πλαίσιο ελέγχου που βρίσκεται στην περιοχή Ο υπολογιστής μου στο παράθυρο περιήγησης.
 3. Εάν το Προορισμός του αντιγράφου ασφαλείας η λίστα είναι διαθέσιμη, κάντε κλικ στον προορισμό αντιγράφου ασφαλείας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

  Σημειώσεις
  • Εάν επιλέξατε Το αρχείο σε αυτό το βήμα, πληκτρολογήστε την πλήρη διαδρομή και το όνομα αρχείου για το οποίο θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων σε το Αποθηκευτικό μέσο αντιγράφων ασφαλείας πλαίσιο ή με το Όνομα αρχείου πλαίσιο.
  • Μπορείτε να καθορίσετε ένα κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου ως προορισμό για το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας. Συνήθως, τα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας έχουν την επέκταση ονόματος αρχείου .bkf. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε επέκταση ονόματος αρχείου που θέλετε.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Για να ανοίξετε το Πληροφορίες για την εργασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας παράθυρο διαλόγου.
 5. Στην περιοχή Εάν το μέσο αποθήκευσης περιέχει ήδη αντίγραφα ασφαλείας, κάντε ένα από τα εξής:
  • Εάν θέλετε να προσαρτήσετε αυτό το αρχείο αντιγράφων ασφαλείας σε προηγούμενα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας, κάντε κλικ στο κουμπί Προσάρτηση αυτού του αντιγράφου ασφαλείας στο μέσο αποθήκευσης.
  • Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε προηγούμενα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας με αυτό το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας, κάντε κλικ στο κουμπί Αντικαταστήστε τα δεδομένα στο αποθηκευτικό μέσο με αυτό το αντίγραφο ασφαλείας.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί Για προχωρημένους.
 7. Επιλέξτε το Επαλήθευση δεδομένων μετά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας το πλαίσιο ελέγχου.
 8. Με το Τύπος αντιγράφων ασφαλείας Κάντε κλικ το Τύπος της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που θέλετε να δημιουργήσετε. Για μια περιγραφή του έναν τύπο αντιγράφου ασφαλείας, κάντε κλικ σε έναν τύπο αντιγράφου ασφαλείας και η περιγραφή εμφανίζεται κάτω από Περιγραφή. Μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε από τους ακόλουθους τύπους αντιγράφων ασφαλείας:
  • Κανονική
  • Αντίγραφο
  • Τμηματική
  • Η διαφορά
  • Ημερήσια
 9. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.
 10. Όταν ολοκληρωθεί η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των αντιγράφων ασφαλείας για να επαναφέρετε αρχεία και φακέλους, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
309340Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αντίγραφο ασφαλείας για την προστασία δεδομένων και επαναφορά αρχείων και φακέλων στον υπολογιστή σας σε Windows XP και Windows Vista
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του βοηθητικού προγράμματος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τα Windows XP Home Edition, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
302894Πώς να εγκαταστήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας από το CD-ROM στα Windows XP Home Edition
Εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στα Windows XP Home Edition, αυτόματης αποκατάστασης συστήματος (ASR) δεν είναι μια υποστηριζόμενη δυνατότητα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τρέχουσα έκδοση των Windows XP Home Edition, για να ξεκινήσετε τη διαδικασία ρύθμισης παραμέτρων για το ASR. Ωστόσο, δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με σφάλματα που προκύπτουν, εάν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα ASR με τα Windows XP Home Edition, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
302700Εμφανίζεται ένα μήνυμα λάθους όταν επιχειρείτε να χρησιμοποιήσετε τον Οδηγός Αυτόματης αποκατάστασης συστήματος

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 320820 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfilesystems kbhowto kbinfo kbmt KB320820 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 320820

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com