Τα Windows XP δημιουργούν ένα μήνυμα λάθους "Διακοπή κωδικό σφάλματος 0x000000A0" κατά την αδρανοποίηση

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 320899 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να αδρανοποίησης ενός υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP, ενδέχεται να λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους "Διακοπή 0xA0" σε μπλε οθόνη.

Αιτία

Εάν παρουσιαστεί ένα χρονικό όριο του integrated device electronics (IDE) κατά τη διαδικασία αδρανοποίησης, το πρόγραμμα οδήγησης Atapi δεν περιμένετε αρκετά μεγάλο για την κύρια μονάδα δίσκου IDE σύνδεση.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το πιο πρόσφατο service pack για τα Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Microsoft (Knowledge Base):
322389 Τρόπος απόκτησης του τελευταίου Windows XP Service Pack
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με μια επείγουσα επιδιόρθωση που επιλύει αυτό το ζήτημα, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
331958Σκληρός δίσκος ενδέχεται να καταστραφεί, όταν περνάει σε κατάσταση αναμονής ή αδρανοποίησης

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην αρχή αυτού του άρθρου. Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε αρχικά στο Windows XP Service Pack 1.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 320899 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbbug kberrmsg kbfix kboswin2000fix kbwinxpsp1fix kbmt KB320899 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:320899

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com