Windows XP generează un mesaj de eroare „Stop codul de eroare 0x000000A0"în timpul hibernare

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 320899 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Când încercați să hibernare un computer Windows XP, este posibil să primiți un mesaj de eroare „Stop 0xA0"pe un ecran albastru.

CAUZĂ

Dacă un dispozitiv integrat electronice (IDE) expirare apare în timpul procesului de hibernare, driverul Atapi nu aștepta suficient de lung pentru unitatea IDE primare să vină online.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, obțineți cel mai recent service pack pentru Windows XP. Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
322389 Cum se obține cel mai recent Windows XP Service Pack
Pentru informații suplimentare despre un fix care rezolvă această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
331958Hard Disk poate deteriora la intrarea Standby sau hibernare

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate la începutul acestui articol. Primul, această problemă a fost corectată în Windows XP Service Pack 1.

Proprietă?i

ID articol: 320899 - Ultima examinare: 27 februarie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Cuvinte cheie: 
kbbug kberrmsg kbfix kboswin2000fix kbwinxpsp1fix kbmt KB320899 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:320899

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com