Αργές επιδόσεις SMB κατά την αντιγραφή αρχείων από τα Windows XP σε έναν ελεγκτή τομέα με Windows 2000

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 321169 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Μπορεί να παρατηρήσετε αντίγραφο αργές επιδόσεις κατά την αντιγραφή αρχείων από έναν υπολογιστή-πελάτη που βασίζεται στα Windows XP σε έναν ελεγκτή τομέα που βασίζεται στα Windows 2000 (όταν χρησιμοποιείτε το πρωτόκολλο μπλοκ μηνυμάτων διακομιστή [SMB]). Αυτό αργές επιδόσεις παρουσιάζεται μόνο κατά την αντιγραφή αρχείων από έναν υπολογιστή-πελάτη που βασίζεται στα Windows XP σε έναν ελεγκτή τομέα που βασίζεται στα Windows 2000 (λειτουργία ώθησης) και όχι όταν αντιγράφετε αρχεία από τον ελεγκτή τομέα στον υπολογιστή-πελάτη (λειτουργία get).

Αιτία

Οι αργές επιδόσεις SMB ενδέχεται να παρουσιαστεί όταν μια καθυστερημένη TCP/IP επιβεβαίωσης (γνωστό και ως ένα TCP ACK) παρουσιάζεται σε ένα "SMB: C NT transact - ειδοποίηση αλλαγής" πακέτο. Συνήθως, αυτό το ζήτημα προκύπτει, εάν χρησιμοποιείτε την Εξερεύνηση των Windows για να αντιγράψετε τα αρχεία σε έναν ελεγκτή τομέα. Ωστόσο, αυτό το ζήτημα ενδέχεται να προκύψει εάν χρησιμοποιείτε μια γραμμή εντολών για την αντιγραφή αρχείων ή εάν η εστίαση βρίσκεται στο φάκελο προορισμού, στην Εξερεύνηση των Windows (όταν εμπλέκεται η ειδοποίηση αλλαγής). Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται μόλις εκτελέσετε μια διαδικασία αντιγραφής SMB (από οποιοδήποτε πρόγραμμα) σε ένα φάκελο του απομακρυσμένου προορισμού που έχει επίσης έχουν κληθεί από μια αίτηση "ειδοποίηση αλλαγής" (από οποιοδήποτε πρόγραμμα).

Από προεπιλογή, αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται μόλις χρησιμοποιεί ασφάλεια υπογραφών SMB. Εάν έχουν ρυθμιστεί οι υπογραφές ασφαλείας, SMB πρέπει να επεξεργαστούν ταυτόχρονα από το πρόγραμμα ανακατεύθυνσης. Το πρόγραμμα ανακατεύθυνσης πρέπει να περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η τρέχουσα εντολή SMB γίνεται πλήρως πριν συνεχίζει με την επόμενη. Το πρόγραμμα ανακατεύθυνσης περιμένει να λάβει την επιβεβαίωση TCP/IP από το διακομιστή.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε μία από τις λύσεις που περιγράφονται σε αυτήν την ενότητα.

Λύση 1

ΣημαντικόΑυτή ενότητα, μέθοδο ή εργασία περιέχει βήματα που θα σας πληροφορήσει πώς να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Κατά συνέπεια, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά τα εξής βήματα. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου προτού το τροποποιήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
322756Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows
  1. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΕκτέλεσηTYPERegeditΣτοOpenπλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικOk.
  2. Εντοπίστε και κατόπιν κάντε κλικ στο ακόλουθο κλειδί μητρώου:
    ControlSet\Services\LanmanServer\Parameters HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Current
  3. Κάντε διπλό κλικ στο φάκελοRequireSecuritySignatureΤύπος τιμής0ΣτοΔεδομένα τιμήςπλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικOk.
  4. Κάντε διπλό κλικ στο φάκελοEnableSecuritySignatureΤύπος τιμής0ΣτοΔεδομένα τιμήςπλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικOk.
  5. Κλείστε τον Επεξεργαστή Μητρώου.
Από προεπιλογή, τοEnableSecuritySignatureη τιμή έχει ρυθμιστεί σε 1 (ON) σε έναν ελεγκτή τομέα και έχει οριστεί στο 0 (OFF) σε έναν ελεγκτή εκτός τομέα. Ως αποτέλεσμα, αργές επιδόσεις αντίγραφο SMB προκύπτει μόνο όταν αντιγράφετε στοιχεία σε έναν ελεγκτή τομέα.

Η λύση 2

ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτή η λύση δεν υποστηρίζεται σε υπολογιστές με Windows XP και βασίζεται στον Windows Server 2003.

Εναλλαγή TCP καθυστέρηση (ACK) χρονιστήTcpDelAckTicks) σε μια χαμηλότερη τιμή. Όταν το κάνετε αυτό, ο διακομιστής αναγνωρίσει περισσότερα στοιχεία, συχνά, αλλά σε μικρότερα χρονικά διαστήματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση που περιγράφεται στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft για να καθορίσετε μια προσαρμοσμένη τιμή καθυστερημένη ACK:

311833Η τιμή μητρώου TcpDelAckTicks έχει χωρίς εφέ σε χρονικά όρια Ack
Εάν ορίσετε τοTcpDelAckTicksη τιμή για την0, απενεργοποιείτε το χρονόμετρο πλήρως. Όταν απενεργοποιείται το χρονόμετρο, το TCP επανέρχεται σε pre-Request για σχόλια (RFC) 1122 συμπεριφορά, την αναγνωρίσει κάθε πακέτο. Αυτή η λύση επιλύει το ζήτημα επιδόσεων αντίγραφο SMB. Ωστόσο, σε ένα δίκτυο υψηλής αδράνειας (ιδιαίτερα καθαρά τμήμα), αυτή η συμπεριφορά αυξάνει τον αριθμό των επιβεβαίωση από τον ελεγκτή τομέα και τοποθετεί πρόσθετες κουράσει στο δίκτυο.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να δείτε πώς αργές επιδόσεις σχετίζεται με το πρωτόκολλο TCP/IP επιβεβαίωσης ορισμένα πλαίσια SMB ("SMB: C NT transact - ειδοποίηση αλλαγής"), εκτελέστε ένα ίχνος δικτύου. Εάν το κάνετε αυτό, μπορείτε να δείτε ότι το πρόγραμμα ανακατεύθυνσης δεν συνεχίζει με το υπόλοιπο της αντιγραφής κατά την στο πλαίσιο "SMB: C NT αλληλεπίδραση – ειδοποίηση αλλαγής" δεν αναγνωριστεί από το διακομιστή στο επίπεδο μεταφοράς TCP. The TCP/IP acknowledgement is only delayed (for about 0.2 seconds) when the server is a Windows 2000-based domain controller.

On a Windows XP-based client or on a Microsoft Windows Server 2003-based client, there is a new registry key named
TcpAckFrequency
that controls TCP ACKs before the delayed ACK timer is reached.

For more information about this problem, click the following article numbers to view the articles in the Microsoft Knowledge Base:
321098Slow network performance occurs if you copy files to a domain controller that is running Windows 2000 or Windows Server 2003
328890New Registry Entry for Controlling the TCP Acknowledgment (ACK) Behavior in Windows XP and in Windows Server 2003

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 321169 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbregistry kbenv kbfix kbprb kbmt KB321169 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:321169

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com