Σας ζητείται το κλειδί προϊόντος όταν ανοίγετε ένα πρόγραμμα του Office

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 321346 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Για μια έκδοση αυτού του άρθρου που αφορά τo Microsoft Office 2003, ανατρέξτε στο άρθρο836178.
Όταν ανοίγετε ένα πρόγραμμα του Office, μπορείτε να δείτε την οθόνη πληροφορίες χρήστη, που ζητά το όνομα χρήστη, τα αρχικά, εταιρεία και αριθμό-κλειδί προϊόντος. Αφού πληκτρολογήσετε όλες τις πληροφορίες που ζητούνται, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Πληκτρολογήστε ένα έγκυρο κλειδί προϊόντος για να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν - το πρόγραμμα Εγκατάστασης εντόπισε ότι το κλειδί προϊόντος που λείπει ή δεν είναι έγκυρη. Μπορείτε να βρείτε αυτό το 25ψήφιο αριθμό-κλειδί στο Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας ή στο κίτρινο αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος της θήκης του.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν υπάρχουν περισσότερες από μία εγκατάσταση του Microsoft Office ή ενός προγράμματος του Office στον υπολογιστή σας, και τις εγκαταστάσεις βρίσκονται σε διένεξη.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, καταργήστε το πρόγραμμα διπλών (για παράδειγμα, το Microsoft Word, το Microsoft Excel ή Microsoft Office XP πεζό Business Edition) και κατόπιν εγκαταστήστε του Office ή του προγράμματος του Office ξανά.

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να παρουσιαστεί όταν μια άλλη οικογένεια προγραμμάτων του Office (όπως Standard, Professional ή Premium) ή ένα αυτόνομο πρόγραμμα του Office (όπως το Word, Excel, το Microsoft PowerPoint ή ο Microsoft Publisher) εγκαθίσταται στον υπολογιστή πριν από την εγκατάσταση του Office XP ή το Office 2000.

Για παράδειγμα, ορισμένοι κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού (OEM) πωλείτε υπολογιστές με Microsoft Works Suite 2002 που είναι ήδη εγκατεστημένο. (Microsoft Works Suite περιλαμβάνει το Word). Εάν εγκαταστήσετε το Office XP, η προηγούμενη εγκατάσταση του Word δεν αντικατασταθεί, επειδή οι δύο εγκαταστάσεις είναι της ίδιας έκδοσης. Επομένως, όταν ανοίγετε το Word, θα σας ζητηθεί για τον αριθμό-κλειδί προϊόντος.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 321346 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office XP Professional Edition
  • Microsoft Office XP Small Business Edition
  • Microsoft Office XP Standard Edition
  • Microsoft Office XP Developer Edition
  • Microsoft Access 2002 Standard Edition
  • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
  • Microsoft FrontPage 2002 Standard Edition
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
  • Microsoft PowerPoint 2002 Standard Edition
  • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbstartprogram kbprb kbmt KB321346 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:321346

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com