Office-ohjelman avaamisen yhteydessä pyydetään antamaan Product Key -tunnus

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 321346 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Tämä artikkeli on aiemmin julkaistu tunnuksella FI321346
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Oire

Tämän artikkelin Microsoft Office 2003 -versiota käsittelevä versio on 836178.
Kun avaat jonkin Microsoft Office -ohjelman, näkyviin tulee käyttäjätietojen näyttö, jossa sinua kehotetaan antamaan käyttäjänimesi, nimikirjaimesi, organisaatiosi ja Product Key -tunnus. Kun annat kaikki pyydetyt tiedot, näyttöön tulee seuraava virhesanoma:
Anna kelvollinen tämän tuotteen tuoteavain. Asennusohjelma on tunnistanut, että Product Key -tunnus puuttuu tai se ei kelpaa. Löydät tämän 25 merkin pituisen tunnuksen Certificate of Authenticity -aitoustodistuksesta tai CD-kotelon takana olevasta keltaisesta tarrasta.

Syy

Tämä ongelma ilmenee, jos tietokoneessa on useampia kuin yksi Microsoft Officen tai yksittäisen Office-sovelluksen asennus ja asennukset ovat ristiriidassa keskenään.

Ratkaisu

Voit korjata ongelman poistamalla kaksi kertaa asennettuna olevan ohjelman (esimerkiksi Microsoft Wordin, Microsoft Excelin tai Microsoft Office XP Small Business Editionin) ja asentamalla sitten Officen tai Office-ohjelman uudelleen.

Enemmän tietoa

Tämä ongelma saattaa ilmetä, kun toinen Office-paketti (esimerkiksi Standard, Professional tai Premium) tai jokin erillinen Office-ohjelma (kuten Word, Excel, Microsoft PowerPoint tai Microsoft Publisher) on asennettuna tietokoneeseen, ennen kuin asennat Office XP:n tai Office 2000:n.

Esimerkiksi jotkin OEM-valmistajat myyvät tietokoneita, joihin on valmiiksi asennettu Microsoft Works Suite 2002. (Microsoft Works Suite sisältää Wordin.) Jos asennat Office XP:n, aiempaa Word-asennusta ei korvata, koska molemmat asennukset ovat samaa versiota. Siksi sinua kehotetaan antamaan Product Key -tunnus, kun avaat Wordin.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 321346 - Viimeisin tarkistus: 20. tammikuuta 2006 - Versio: 2.4
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Office XP (Setup)
  • Microsoft Office 2000 Standard Edition
Hakusanat: 
kbtshoot kbstartprogram kbprb KB321346

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com