Το πρόγραμμα αναπαραγωγής DirectPlay ενδέχεται να μην συνδεθεί και μπορεί να μην εμφανιστεί μήνυμα λάθους

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 321463 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εάν καλεί έναν ομότιμο (σε λειτουργία του ομότιμου σταθμού)IDirectPlay8Peer::Connectή εάν καλεί ένα πρόγραμμα-πελάτη (σε κατάσταση λειτουργίας προγράμματος-πελάτη/διακομιστή)IDirectPlay8Client::ConnectΓια να συνδεθείτε με μια περίοδο λειτουργίας DirectPlay8, δεν έχει δημιουργηθεί η περίοδος λειτουργίας και εμφανίζεται κανένα μήνυμα λάθους.

Αιτία

Για έναν ομότιμο υπολογιστή, η σύνδεση γίνεται για την αναπαραγωγή του κεντρικού υπολογιστή για την περίοδο λειτουργίας του ομότιμου σταθμού. Για έναν υπολογιστή-πελάτη, η σύνδεση γίνεται με το πρόγραμμα αναπαραγωγής του διακομιστή για την περίοδο λειτουργίας του προγράμματος-πελάτη/διακομιστή. Η διαδικασία σύνδεσης περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας σύνδεσης μεταξύ του σταθμού (το πρόγραμμα-πελάτης) και του κεντρικού υπολογιστή (διακομιστή), ακολουθούμενο από μια χειραψία πολλών στάδιο μέσω της σύνδεσης για να επικυρώσετε την εγγραφή του παίκτη ένωσης στην περίοδο λειτουργίας. Εάν η σύνδεση με τον κεντρικό υπολογιστή ή διακομιστή αναπαραγωγής χάνεται κατά τη διαδικασία σύνδεσης πραγματοποιείται ακόμα, η διαδικασία σύνδεσης πρέπει να μην επιτύχει. Αυτό θα πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα την ακόλουθη συμπεριφορά:
 • Εάν,IDirectPlay8Peer::ConnectήIDirectPlay8Client::Connectείναι σύγχρονη κλήση της πρέπει να επιστρέψει ένα μήνυμα σφάλματος.
 • Εάν,IDirectPlay8Peer::ConnectήIDirectPlay8Client::Connectείναι ασύγχρονη κλήση, θα πρέπει να καταχωρήσετε μια ειδοποίηση DPN_MSGID_CONNECT_COMPLETE για το πρόγραμμα χειρισμού μηνυμάτων σφάλματος.
 • Θα πρέπει να εξαγωγή με ταίριασμα ειδοποιήσεις DPN_MSGID_DESTROY_PLAYER DPN_MSGID_CREATE_PLAYER ειδοποιήσεις που δημιουργήθηκαν πριν από τη σύνδεση θα χαθεί.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, το Microsoft DirectX 8.1 και ο υπολογιστής-πελάτης των Windows XP (δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το DirectX 8.1 σε έναν υπολογιστή-πελάτη των Windows XP) εκδόσεις του DirectPlay 8.0 δεν χρησιμοποιούν αυτήν τη συμπεριφορά. Αντίθετα, η σύνδεση με το πρόγραμμα αναπαραγωγής του κεντρικού υπολογιστή (ή διακομιστή) απορρίπτεται σιωπηρά και παρουσιάζεται η ακόλουθη συμπεριφορά:
 • Εάν,IDirectPlay8Peer::ConnectήIDirectPlay8Client::Connectείναι ονομάζεται σύγχρονη, επιστρέφει με επιτυχία (DPN_OK).
 • Εάν,IDirectPlay8Peer::ConnectήIDirectPlay8Client::Connectέχει κληθεί ασύγχρονη, καταχωρεί μια ειδοποίηση για επιτυχημένη ολοκλήρωση (DPN_MSGID_CONNECT_COMPLETE) για το πρόγραμμα χειρισμού μηνυμάτων (DPN_OK).
 • Δεν υπάρχουν μηνύματα DPN_MSGID_DESTROY_PLAYER καταχωρούνται στο πρόγραμμα χειρισμού μηνυμάτων.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της ενημέρωσης κώδικα πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά αρχείου ή νεότερα:
  Date     Time  Version   Size   File name
  ---------------------------------------------------
  18-Apr-2002 17:05 5.1.2600.43 156,672 Dpnet.dll
				

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 1 των Windows XP.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 321463 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbmm kbwinxpsp1fix kbmt KB321463 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:321463

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com