ACL's worden onjuist gesorteerd voor submappen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 322293 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Mogelijk toegangsbeheerlijsten (ACL's) voor het NTFS-bestandssysteem onjuist gesorteerd voor submappen. Dit kan gebeuren als deVervangen machtigingen voor alle onderliggende objecten weergegeven vermeldingen die van toepassing op onderliggende objectenvoor de bovenliggende map is ingeschakeld wanneer er is geen submap in de bovenliggende map. Als u een submap in de bovenliggende maken map en klik vervolgens op deBeveiligingtabblad voor de submap wordt de volgende waarschuwing:
De machtigingen op subdirectory_name zijn onjuist besteld, ertoe kan leiden dat sommige vermeldingen voorkomt. Klik op OK om door te gaan en de machtigingen correct sorteren of Annuleren om de machtigingen opnieuw instellen.
Als u opOKen klik vervolgens op deGeavanceerdeknop, ziet u een verkeerd bestelde set machtigingen. De machtigingen voor de submap niet overeenkomen met de volgorde van de machtigingen op de bovenliggende map. Als u opAnnulerenin plaats vanOK, submap is de machtiging Volledig beheer voor iedereen groep.

Oplossing

Informatie over het servicepack

Om dit probleem oplossen door het meest recente servicepack voor Windows verkrijgen XP. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
322389Hoe de meest recente Windows XP servicepack ophalen

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.
De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in coordinated universal time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Date     Time  Version   Size   File name
  -----------------------------------------------------
  17-May-2002 15:54 5.1.2600.45 107,008 Ntmarta.dll
				

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.
Dit probleem is gecorrigeerd in Service Pack van Windows XP Service Pack 2.

Eigenschappen

Artikel ID: 322293 - Laatste beoordeling: woensdag 2 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbmt KB322293 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:322293

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com