Kan niet afdrukken vanuit het netwerk met een Windows XP Print Server

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 322303 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Mogelijk niet kunt afdrukken op een Windows XP-afdrukserver op het netwerk. Dit probleem kan optreden in de volgende situatie:
 • Een computer met Windows XP wordt gebruikt als netwerkafdrukserver.
 • De computer is in een werkgroep.
 • De printer is een seriële poort.

Oorzaak

De gastaccount wordt gebruikt in een werkgroepomgeving te verwerken, afdruktaken via het netwerk. Als dit de eerste aanvraag voor een afdruktaak en de printer moet worden geïnitialiseerd, moeten u de COM-poortinstellingen lezen uit het register. De gastaccount wordt echter niet de machtiging om de COM-poort-instellingen in het register.

Oplossing

Verkrijgen om dit probleem oplossen door het meest recente servicepack voor Windows XP. Klik voor meer informatie op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base:
322389De meest recente Windows XP Service Pack ophalen

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

Bestandsgegevens

De Engelse versie van deze correctie moet de volgende bestandskenmerken hebben of later:
  Date     Time  Version   Size   File name
  ------------------------------------------------------
  05-Jul-2002 11:05 5.1.2600.46 284,160 Localspl.dll
				

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld aan het begin van dit artikel is.Dit probleem is gecorrigeerd in Windows XP Service Pack 1.

Eigenschappen

Artikel ID: 322303 - Laatste beoordeling: woensdag 2 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbprint kbwinxpsp1fix kbmt KB322303 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:322303

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com