Procedure: ASPX-compressie in IIS inschakelen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 322603 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Dit artikel wordt stapsgewijs beschreven hoe u Internet Information Services (IIS) 5.0 ASPX-pagina's te comprimeren. ASPX-pagina's gebruiken, moet u de ASP.Pagina NET framework is geïnstalleerd. U toevoegen de compressie-functionaliteit voor ASPX-bestanden door de IIS-metabase bewerken.


HTTP-compressie

HTTP-compressie zorgt voor snellere overdracht tussen browsers compressie (Microsoft Internet Explorer 5.0 of hoger) en IIS. U kunt alleen statische bestanden of zowel statische bestanden als toepassingen comprimeren. Als de netwerkbandbreedte beperkt is, kunt u HTTP-compressie ten minste voor statische bestanden, tenzij het processorgebruik al bijzonder intensief.

Wanneer IIS een aanvraag ontvangt, wordt gecontroleerd of de browser compressie ingeschakeld is. IIS controleert vervolgens de bestandsnaamextensie of het gevraagde bestand een statisch bestand is of dynamische inhoud bevat. Als het bestand statische inhoud bevat, controleert IIS of het bestand al eerder is opgevraagd en al is opgeslagen in een gecomprimeerde indeling in de tijdelijke compressiemap. Als het bestand niet is opgeslagen in een gecomprimeerde indeling, IIS het niet gecomprimeerde bestand naar de browser verzendt en een gecomprimeerde kopie van het bestand toegevoegd aan de tijdelijke compressiemap. Als het bestand is opgeslagen in gecomprimeerde vorm, stuurt IIS het gecomprimeerde bestand naar de browser. Geen bestanden worden gecomprimeerd tot gevraagde één keer zijn door een browser.

Als het bestand dynamische inhoud bevat, comprimeert IIS het bestand wordt gegenereerd en het gecomprimeerde bestand naar de browser verzonden. Geen kopie van het bestand is opgeslagen.

Comprimeren van een statisch bestand is is bescheiden en slechts één keer omdat het bestand vervolgens in de tijdelijke compressiemap wordt opgeslagen. Comprimeren van dynamisch gegenereerde bestanden is iets hoger omdat ze niet zijn opgeslagen en moeten bij elke aanvraag opnieuw worden gegenereerd. De kosten van het bestand in de browser is minimaal. Gecomprimeerde bestanden worden sneller gedownload, zijn vooral nuttig om de prestaties van een browser die gebruikmaakt van een netwerkverbinding met beperkte bandbreedte (bijvoorbeeld een modem).
De Metabase bewerken

WAARSCHUWING: Als u de metabase niet juist bewerkt, kan ernstige problemen dat u opnieuw alle producten die gebruikmaken van de metabase. Microsoft kan niet garanderen dat problemen die optreden als u de metabase niet juist bewerkt, kunnen worden opgelost. Bewerk de metabase op eigen risico.

OPMERKING: Altijd reservekopie van de metabase voordat u het bewerkt.

Inschakelen van IIS 5.0 comprimeren ASPX-pagina's als volgt:
 1. Open een opdrachtprompt.
 2. Typenet stop iisadmin, en druk op ENTER.
 3. Typecd C:\InetPub\adminscripts, en druk op ENTER.
 4. Typ het volgende en druk op ENTER:
  CSCRIPT.ADSUTIL EXE.VBS SET W3Svc/Filters/compressie/GZIP/HcScriptFileExtensions 'asp' 'dll' 'exe' "aspx"
 5. Typ het volgende en druk op ENTER:
  CSCRIPT.ADSUTIL EXE.Aspx"VBS SET W3Svc/Filters/compressie/DEFLATE/HcScriptFileExtensions 'asp' 'dll' 'exe'"
 6. Typenet start w3svc, en druk op ENTER.

Referenties

Zie de on line documentatie van IIS 5.0 op de volgende Microsoft-website voor meer informatie over compressie:
http://www.Microsoft.com/windows2000/en/server/IIS/

Eigenschappen

Artikel ID: 322603 - Laatste beoordeling: woensdag 2 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft ASP.NET 1.0
Trefwoorden: 
kbhowto kbhowtomaster kbmt KB322603 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:322603
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com