Τα Windows: Remote τερματισμό του υπολογιστή-πελάτη αποτυγχάνει

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 322625 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Κατά την προσπάθεια τερματισμού από απόσταση έναν υπολογιστή-πελάτη με το Shutdown.exe, τον τερματισμό λειτουργίας ενδέχεται να αποτύχει με κανένα μήνυμα λάθους ή ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Η συσκευή δεν είναι έτοιμη. (There was an error found when printing the document "Name of document" to LPT1:. The device is not ready.).

Αιτία

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να παρουσιαστεί όταν έχει απενεργοποιηθεί CRTL + ALT + DELETE για τη σύνδεση του υπολογιστή-πελάτη.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

WINDOWS XP

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επίλυσης αυτού του ζητήματος στα Windows XP, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
816938"Συσκευή δεν είναι" μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να τερματίσετε τη λειτουργία του ενός σταθμού εργασίας XP των Windows από απόσταση

WINDOWS 2000

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επίλυσης αυτού του ζητήματος στα Windows 2000, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
307635Το εργαλείο απομακρυσμένου τερματισμού λειτουργίας προκαλεί αποσύνδεση κατά την εμφάνιση του παραθύρου διαλόγου "Ξεκλείδωμα υπολογιστή" (Unlock Computer)

Windows NT 4.0

Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα στα Windows NT 4.0, εγκαταστήστε το πιο πρόσφατο service pack.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.

Περισσότερες πληροφορίες

Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
317371ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: Χρήση του εργαλείου απομακρυσμένου τερματισμού λειτουργίας για να τερματίσετε τη λειτουργία και την επανεκκίνηση ενός υπολογιστή σε Windows 2000

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 322625 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhotfixserver kbqfe kberrmsg kbprb kbbug kbsecurity kbWinXPsp1fix kbmt KB322625 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:322625

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com