Τρόπος επαναφοράς Directory Services Restore λειτουργία πρόσβασης του λογαριασμού Administrator στον Windows Server 2003

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 322672 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο επαναφοράς υπηρεσιών καταλόγου Επαναφορά κωδικού πρόσβασης διαχειριστή κατάστασης λειτουργίας (DSRM) για κάθε διακομιστή του τομέα σας χωρίς επανεκκίνηση του διακομιστή στο DSRM. Microsoft Windows 2000 χρησιμοποιεί το βοηθητικό πρόγραμμα Setpwd για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης DSRM. Στο Microsoft Windows Server 2003, αυτή η λειτουργία έχει ενσωματωθεί στα το εργαλείο NTDSUTIL. Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαδικασία που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο εάν εκτελείται ο διακομιστής προορισμού σε DSRM. Α μέλος της ομάδας διαχειριστών τομέα Ορίζει τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή DSRM κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προβιβασμού για τον ελεγκτή τομέα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Το Ntdsutil.exe για να επαναφέρετε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης για το διακομιστή στον οποίο εργάζεστε, ή για έναν άλλον ελεγκτή τομέα του τομέα.

Για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή DSRM

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί, Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, πληκτρολογήστε Ntdsutil, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 2. Στη γραμμή εντολών Ntdsutil, πληκτρολογήστε Set dsrm κωδικός πρόσβασης.
 3. Στη γραμμή εντολών DSRM, πληκτρολογήστε ένα από τα εξής γραμμές:
  • Για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης στο διακομιστή στον οποίο είστε εργασία, πληκτρολογήστε Επαναφορά κωδικού πρόσβασης σε διακομιστή που είναι null. Η τιμή null μεταβλητή υποθέτει ότι την επαναφορά του κωδικού πρόσβασης DSRM στον τοπικό υπολογιστή. Όταν σας ζητηθεί, πληκτρολογήστε τον νέο κωδικό πρόσβασης. Σημειώστε ότι οι χαρακτήρες δεν εμφανίζονται κατά την πληκτρολόγηση του κωδικού πρόσβασης.

   - ή -
  • Για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης για έναν άλλο διακομιστή, πληκτρολογήστε Επαναφορά κωδικού πρόσβασης στο διακομιστή όνομα_διακομιστή, όπου όνομα_διακομιστή είναι το όνομα DNS για το διακομιστή στον οποίο αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασης DSRM. Πληκτρολογήστε τον νέο κωδικό πρόσβασης όταν είστε σας ζητηθεί. Σημειώστε ότι οι χαρακτήρες δεν εμφανίζονται κατά την πληκτρολόγηση του κωδικός πρόσβασης.
 4. Στη γραμμή εντολών DSRM, πληκτρολογήστε q.
 5. Στη γραμμή εντολών Ntdsutil, πληκτρολογήστε q για έξοδο.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 322672 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Premium Edition
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbactivedirectory kbhowto kbhowtomaster kbmt KB322672 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:322672

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com