Deelnemen aan een Sysprep.exe Image van Windows XP maakt dubbele computeraccounts in Active Directory

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 322936 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Als u Sysprep.exe image Windows XP-clients en join Deze dubbele accounts zijn een domein gemaakt in Active Directory voor de rekeningen van dezelfde computer. Het bestand Netsetup.log bevat de join-proces is voor deze clients op de eerste join is mislukt. Dit gedwongen deze contactpersoon andere domeincontrollers en deze gemaakt dubbele accounts. Een voorbeeld foutbericht is van de Netsetup.log:
04/23 11:27:23 NetpJoinDomain: status van maken van account: 0x0 04/23 11:27:23 NetpLdapBind: ldap_bind mislukt op \\DC-naam.Domeinnaam.com: 49: Ongeldige referenties
04/23 11:27:23 ldap_unbind status: 0x0 04/23 11:27:23 NetpSetDnsHostNameAndSpn: NetpLdapBind is mislukt: 0x52b

Oplossing

Om dit probleem oplossen door de meest recente service verkrijgen Pack voor Windows XP. Klik op het volgende artikel voor meer informatie. nummer in de Microsoft Knowledge Base:
322389De meest recente Windows XP Service Pack ophalen

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

Bestandsgegevens

De Engelse versie van deze correctie moet de bestandskenmerken of later:
  Date     Time  Version   Size   File name
  ------------------------------------------------------
  06-Jun-2002 17:13 5.1.2600.47 257,536 Kerberos.dll
				

OPMERKING: U moet deze correctie installeren voordat u deSysprepopdracht om een image van de clientcomputer.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is aan het begin van dit artikel.Dit probleem is gecorrigeerd in Windows XP Service Pack 1.
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 322936 - Laatste beoordeling: woensdag 2 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbenv kberrmsg kbfix kbsysadmin kbwinxpsp1fix kbmt KB322936 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:322936

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com